Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Βόσκαρη μέσα από τη φυλακή – Καρφώνει τον Δούκα πώς σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη!

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Βίδες φούρνου με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας & μοτσαρέλα

Γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο! Υλικά · 500 γρ Βίδες · 200 γρ τριμμένη Μοτσαρέλα · 200 γρ τριμμένη Παρμεζάνα · 150 γρ ψιλοκομμένη Καπνιστή γαλοπούλα · 7 κ.σ. Κρέμα γάλακτος · Βούτυρο ίσα να καλυφθεί το πυρέξ · Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα   Για την σάλτσα: · 3 ψιλοκομμένες Ντομάτες · 1 μικρό Κρεμμύδι τριμμένο […]

Γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο!

Υλικά

· 500 γρ Βίδες

· 200 γρ τριμμένη Μοτσαρέλα

· 200 γρ τριμμένη Παρμεζάνα

· 150 γρ ψιλοκομμένη Καπνιστή γαλοπούλα

· 7 κ.σ. Κρέμα γάλακτος

· Βούτυρο ίσα να καλυφθεί το πυρέξ

· Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα

 

Για την σάλτσα:

· 3 ψιλοκομμένες Ντομάτες

· 1 μικρό Κρεμμύδι τριμμένο

· 1 σκελίδα Σκόρδο τριμμένη

· 1 κουταλάκι γλυκού Βασιλικό ψιλοκομμένο

· 2 κ.σ. Ελαιόλαδο

· Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και τις στραγγίζουμε. Βράζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα μαζί για 10 λεπτά. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ταψί και το πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά.

Ανακατεύουμε τις βρασμένες βίδες με την σάλτσα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός την κρέμα γάλακτος), τα ανακατεύουμε όλα μαζί κι αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ.

Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά μας. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το απολαμβάνουμε. www.chefoulis.gr

Καλή μας όρεξη!

Η κλασική, ιταλική καρμπονάρα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – Το απαιτεί η μέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άκης Πετρετζίκης – Συνταγή: Cinnamon roll cookies
Μπακαλιάρος σκορδαλιά δια χειρός Άκη Πετρετζίκη! Η συνταγή για να γίνει απολαυστικά τραγανός (vid)
Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο- Η απίθανη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου (BINTEO)
Άκης Πετρετζίκης – Συνταγή: Japanese omelette
Εύκολη συνταγή για λαγάνα: Το ψωμί της Καθαράς Δευτέρας