Αθήνα

 

24 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Χρόνης Εξαρχάκος: Ο αξέχαστος κωμικός που έφυγε νωρίς

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Βίδες φούρνου με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας & μοτσαρέλα

Γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο! Υλικά · 500 γρ Βίδες · 200 γρ τριμμένη Μοτσαρέλα · 200 γρ τριμμένη Παρμεζάνα · 150 γρ ψιλοκομμένη Καπνιστή γαλοπούλα · 7 κ.σ. Κρέμα γάλακτος · Βούτυρο ίσα να καλυφθεί το πυρέξ · Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα   Για την σάλτσα: · 3 ψιλοκομμένες Ντομάτες · 1 μικρό Κρεμμύδι τριμμένο […]

Γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο!

Υλικά

· 500 γρ Βίδες

· 200 γρ τριμμένη Μοτσαρέλα

· 200 γρ τριμμένη Παρμεζάνα

· 150 γρ ψιλοκομμένη Καπνιστή γαλοπούλα

· 7 κ.σ. Κρέμα γάλακτος

· Βούτυρο ίσα να καλυφθεί το πυρέξ

· Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα

 

Για την σάλτσα:

· 3 ψιλοκομμένες Ντομάτες

· 1 μικρό Κρεμμύδι τριμμένο

· 1 σκελίδα Σκόρδο τριμμένη

· 1 κουταλάκι γλυκού Βασιλικό ψιλοκομμένο

· 2 κ.σ. Ελαιόλαδο

· Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και τις στραγγίζουμε. Βράζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα μαζί για 10 λεπτά. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ταψί και το πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά.

Ανακατεύουμε τις βρασμένες βίδες με την σάλτσα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός την κρέμα γάλακτος), τα ανακατεύουμε όλα μαζί κι αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ.

Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά μας. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το απολαμβάνουμε. www.chefoulis.gr

Καλή μας όρεξη!

Ροή Ειδήσεων

3961670 224616

27/09/2023 | 00:54

Ροντινέι: «Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Φορτούνης, θα μπορούσε να είναι Βραζιλιάνος»

27/09/2023 | 00:46

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Η Ουάσινγκτον καλεί να συνεχιστεί η πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας

27/09/2023 | 00:41

Η Citroen γιορτάζει τα 75α γενέθλια του 2 CV
kakokairia paros

27/09/2023 | 00:28

Κακοκαιρία Elias: Επικαιροπoιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

27/09/2023 | 00:21

O καιρός της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου

27/09/2023 | 00:18

Tα ζώδια της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου

27/09/2023 | 00:15

Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

27/09/2023 | 00:08

27 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

27/09/2023 | 00:04

Χρόνης Εξαρχάκος: Ο αξέχαστος κωμικός που έφυγε νωρίς
paralia ert

26/09/2023 | 23:52

Η Παραλία: Η επίσκεψη που θα αλλάξει τα πάντα στα Μάταλα!

26/09/2023 | 23:43

Metron Analysis: Την κλιματική αλλαγή θεωρούν οι Έλληνες ως το σημαντικότερο πρόβλημα του πλανήτη

26/09/2023 | 23:28

Νεκρός στη Σαντορίνη υπάλληλος ξενοδοχείου – Για ασήμαντη αφορμή ο μοιραίος καυγάς

26/09/2023 | 23:10

Υπουργείο Ανάπτυξης: Αυτά είναι τα τρία μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην αγορά

26/09/2023 | 22:53

Τραγωδία στην Αλόννησο: Δύτρια έχασε τη ζωή της

26/09/2023 | 22:39

Θλίψη: Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μαχαίρας
screenshot 2023 09 24 121021
Εύκολο και γρήγορο παστίτσιο στο… τηγάνι
screenshot 2023 09 23 170547
Φανταστικό παραδοσιακό κοτόπουλο με χυλοπίτες στο φούρνο
screenshot 2023 09 20 120155
Μπιφτέκια γεμιστά με ντομάτα και φέτα- Η απίθανη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη
screenshot 2023 09 03 123940
Κρεμμυδοπιτάκια με ξινομυζήθρα
screenshot 2023 09 02 164705
Τηγανητές μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας, xωρίς κουρκούτι αλλά με μπόλικο σκόρδο
fanouropita argiro
Φανουρόπιτα: H συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου