Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας!

TECH

​Νέα γενιά επεξεργαστών από την Intel

Η Intel ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων επεξεργαστών 5ης γενιάς Intel Core (desktop, mobile και workstation). Οι desktop και mobile επεξεργαστές φέρουν τις νέες βελτιωμένες ενσωματωμένες GPU Ιris Pro 6200. Η ναυαρχίδα των επεξεργαστών της σειράς desktop, είναι ο Intel Core i7 5775C. Ο νέος 5775C προσφέρει ως και 35% αυξημένη απόδοση στη διαχείριση multimedia […]

Η Intel ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων επεξεργαστών 5ης γενιάς Intel Core (desktop, mobile και workstation). Οι desktop και mobile επεξεργαστές φέρουν τις νέες βελτιωμένες ενσωματωμένες GPU Ιris Pro 6200. Η ναυαρχίδα των επεξεργαστών της σειράς desktop, είναι ο Intel Core i7 5775C.
Ο νέος 5775C προσφέρει ως και 35% αυξημένη απόδοση στη διαχείριση multimedia εφαρμογών και ως και δύο φορές υψηλότερες επιδόσεις στο rendering συγκριτικά με τον πρόγονό της Intel Core i7 4790S.
Αυτή η αύξηση των επιδόσεων οφείλεται, σύμφωνα με το περιβάλλον της Intel, από την ενσωματωμένη GPU Iris Pro 6200.

Η κατανάλωση φτάνει στα 65W και σύμφωνα με την εταιρεία, η CPU αξιολογείται ως ιδανική χρήση για mini PC ή και AIO υπολογιστές. Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, η Intel κυκλοφορεί 5 επιπλέον μοντέλα επεξεργαστών desktop.

X.M

Intel

 

Για την mobile χρήση που αφορά τους επαγγελματίες αλλά και τους gamers, η Intel έχει προνοήσει κατασκευάζοντας 5 νέους mobile επεξεργαστές 5ης γενιάς. Ο δυνατότερος εκ των οποίον είναι ο Intel Core i7 5950HQ που προσφέρει ως και 95% αυξημένη απόδοση στη διαχείριση multimedia εφαρμογών και ως και δύο φορές υψηλότερες επιδόσεις στο rendering σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, Intel Core i7 5600U.

H κατανάλωση φτάνει τα 47watt, κάτι όμως που δε θα πρέπει να «χαλάει» κανέναν, καθώς οι επιδόσεις του είναι κατά πολύ αυξημένες συγκριτικά με τον εν λόγω επεξεργαστή που έφτανε αισίως τα 15W TDP.
Όπως αναφέραμε παραπάνω, η Intel ανακοίνωσε και νέες λύσεις για τους επαγγελματίες ανακοινώνοντας τους νέους Intel Xeon επεξεργαστές 5ης γενιάς E3-1200 v4 με ενσωματωμένο υποσύστημα γραφικών Iris Pro P6300 και την τεχνολογία Intel Quick Sync. Η 5η γενιά επεξεργαστών κατασκευάζεται στα 14nm και προσφέρει ως και 140% αυξημένη απόδοση στις multimedia εφαρμογές και ως 180% υψηλότερες επιδόσεις στη διαχείριση γραφικών συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά.

Apple: Αυτά είναι τα νέα iMac και iPad – Δεν λάνσαρε νέο iPhone, αλλά ένα αξεσουάρ που ξαφνιάζει (φωτογραφίες και βίντεο)
Super πασχαλινές προσφορές σε Huawei gadgets και wearables
Νάουσα: Μαθήτριες έφτιαξαν ρομπότ που… διπλώνει τα ρούχα!
«Βουτιά» για την τιμή του κρυπτονομίσματος – Bitcoin
Instagram: «Έρχεται» επιλογή για τους χρήστες – Αν θέλουν θα βλέπουν τα like
Πώς βάζω διαλυτικά (και τόνο), άνω τελεία και εισαγωγικά στον υπολογιστή