Αθήνα

14 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Αυτοί είναι οι διάσημοι που έχουν τους περισσότερους ψεύτικους ακόλουθους - Δείτε τη λίστα

Πολλές είναι οι διασημότητες που μετρούν εκατομμύρια ακόλουθους στα social media και κερδίζουν χιλιάδες ευρώ για κάθε ανάρτηση τους. Πόσοι όμως από τους ακόλουθούς τους είναι ψεύτικοι;

Πολλές είναι οι διασημότητες που μετρούν εκατομμύρια ακόλουθους στα social media και κερδίζουν χιλιάδες ευρώ για κάθε ανάρτηση τους. Πόσοι όμως από τους ακόλουθούς τους είναι ψεύτικοι;

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην καριέρα των περισσότερων διασήμων, με αποτέλεσμα πολλοί να καταφεύγουν στην εύκολη λύση, δηλαδή στην απόκτηση ψεύτικων ακόλουθων. Πρόσφατα λοιπόν έγινε μια έρευνα από το ICMP (The Institute of Contemporary Music Performance), όπου εξετάστηκαν οι λογαριασμοί στο Twitter και το Instagram διαφόρων διασημοτήτων όπως της Έλεν Ντε Τζενέρις, της Κιμ Καρντάσιαν και της κορεάτικης ποπ μπάντας BTS, για ψεύτικους “οπαδούς”.

Η έρευνα έδειξε ότι η Έλεν Ντε Τζενέρις έχει το υψηλότερο ποσοστό ψεύτικων “οπαδών” στην κατηγορία showbiz celebrity, με το 58% των ακόλουθων της στο Instagram να είναι ψεύτικοι. Η μπάντα BTS κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 48% και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ήρθε τρίτη με 49% – Τα αναφερόμενα ποσοστά αφορούν μόνο το Instagram. H κατάταξη έγινε σε συνδυασμό με το ποσοστό των ψεύτικων ακόλουθων και στο Twitter.

Το 44% των οπαδών της Κιμ Καρντάσιαν και της Κλόε Καρντάσιαν, ήταν ψεύτικοι. Άλλα αξιοσημείωτα ονόματα που περιλαμβάνει η λίστα είναι η Αριάνα Γκράντε με 46%, η Μάιλι Σάιρους με 45%, ο Κέβιν Χαρτ με 44% και ο Ντρέικ με 38%.

Το ICMP συγκέντρωσε τα ποσοστά των ψεύτικων “οπαδών” για 99 προσωπικότητες από τον χώρο της showbiz του αθλητισμού μέσω του λογισμικού μέτρησης IG Audit. Στην κορυφή της λίστας και από τους δύο χώρους βρέθηκε ο Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ψέυτικων οπαδών συνολικά (Instagram και Twitter). Σε αυτή την λίστα μπορείς να δεις σε ποια θέση βρίσκονται σχεδόν οι πάντες, από την Adele μέχρι τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Οι 10 διασημότητες με το υψηλότερο ποσοστό ψεύτικων ακόλουθων σε Instagram και Twitter

1. Ellen DeGeneres – 49%
2. BTS – 47%
3. Kourtney Kardashian – 46%
4. Taylor Swift – 46%
5. Ariana Grande – 46%
6. Deepika Padukone – 45%
7. Miley Cyrus – 45%
8. Katy Perry – 44%
9. Khloe Kardashian – 43%
10. Priyanka Chopra – 43%

Πηγή: perpetual.gr

Send this to a friend