Αθήνα

24 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

(ΒΙΝΤΕΟ) Ατύχημα σοκ στον ποδηλατικό γύρο της Πολωνίας – Σε κώμα 23χρονος ποδηλάτης

TECH

Το Facebook γίνεται και επισήμως «Χρυσό Κουφέτο»! Υπηρεσία για όσους ψάχνουν σχέση και όχι… one night stand

Τη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής που θα λειτουργεί στην λογική των dating apps εντός του Facebook όμως ανακοίνωσε σήμερα ο ιδρυτής του Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Τη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής που θα λειτουργεί στην λογική των dating apps εντός του Facebook όμως ανακοίνωσε σήμερα ο ιδρυτής του Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Με το Facebook να έχει ήδη γίνει ένα μέσο φλερτ, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποφάσισε να το εξελίξει και όπως ανακοίνωσε θα προσθέσει στις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του εκείνη ενός χώρου γνωριμιών για ανθρώπους που αναζητούν μακροχρόνιες σχέσεις.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο Ζούκερμπεργκ κατά τη διάρκεια της ετήσιας ημερίδας των σχεδιαστών του δικτύου στο Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια.

Αυτό που διευκρίνισε, ωστόσο, είναι ότι αυτή η λειτουργία δεν στοχεύει στη διευκόλυνση των εφήμερων σχέσεων όμως να βοηθήσει τους ανθρώπους να οικοδομήσουν σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις μέσω του Facebook.

«Αυτό θα αφορά το χτίσιμο πραγματικών, μακροχρόνιων σχέσεων, όχι απλά ραντεβού» σχολίασε και πρόσθεσε: «Το έχουμε σχεδιάσει έχοντας εξαρχής κατά νου την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα. Οι φίλοι σας δεν θα βλέπουν το προφίλ σας και θα προτείνεστε μόνο σε ανθρώπους που δεν είναι φίλοι σας».

112: Με απόλυτη ακρίβεια ο γεωεντοπισμός όλων όσοι καλούν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης – Η αναβάθμιση που έγινε
Ελληνικές startups με αντικείμενο την διαστημική τεχνολογία
Η Booking απολύει το ένα τέταρτο του προσωπικού της λόγω κορονοϊού
NASA: Η κάψουλα της SpaceX επέστρεψε στη Γη (BINTEO)
Η κάψουλα της SpaceX επιστρέφει στη Γη με δύο αστροναύτες – Σήμερα η προσθαλάσσωση
Με το TikTok τα «έβαλε» ο Τραμπ: Γιατί θα το απαγορεύσει στις ΗΠΑ