Αθήνα

11 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αποκάλυψη Χατζηνάσιου για Μητροπάνο: Αρνήθηκα να δουλέψω μαζί του αν δεν έκανε αποχή από ποτό και τσιγάρο

TECH

Η εφαρμογή για επεξεργασία εικόνας σε κινητά

To Photoshop της Adobe παραμένει το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, ένα σωστό θηρίο στην επικράτεια των PC που τρομάζει τους ερασιτέχνες από το όνομά του και μόνο.

Δείτε επίσης

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου (ΕΙΚΟΝΑ)
Οι πρώτοι δέκα υποψήφιοι ευρωβουλευτές των Οικολόγων Πράσινων

Ακόμα και οι επαγγελματίες παραδέχονται εξάλλου πως δεν γνωρίζουν ή χρησιμοποιούν όλες τις λειτουργίες του. Αφήνοντας όλους τους άλλους να το θαυμάζουν μεν, να μην το πλησιάζουν δε.

Κι έτσι όταν θα ψάξεις για πρόγραμμα μοντάζ για κινητά θα συναντήσεις φυσικά το Adobe Photoshop Express και θα το προσπεράσεις αμέσως, καθώς Photoshop είναι αυτό, ποιος το πιάνει στα χέρια του; Κάτι που είναι μεγάλο κρίμα.

[the_ad id=”493520″]

Η δωρεάν και σβέλτη εφαρμογή δεν θυμίζει σε τίποτα το κτήνος των desktops. Διαθέτει μερικά δυνατά εργαλεία, απείρως κατάλληλα για τα ενσταντανέ που τραβάμε με την κάμερα του κινητού, και όλα τα φίλτρα τύπου Instagram. Επιτρέποντας ακόμα και λεπτομερή «πειράγματα» στις εικόνες με μια κομψή και εύκολη στη χρήση πλατφόρμα.

Η Adobe είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για την παρουσία της στους κόσμους του Android και του iOS: αντί να δημιουργήσει μια ενιαία εφαρμογή Photoshop και να προσπαθήσει να περικλείσει τα πάντα εντός της, έσπασε τις λειτουργίες του Photoshop σε πέντε διακριτές εφαρμογές (Photoshop Express, Photoshop Fix, Photoshop Mix, Photoshop Sketch και Photoshop Lightroom CC).

Καθεμία κάνει και κάτι διαφορετικό, φέρνοντας κάθε φορά στην επικράτεια του mobile κι ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό του Photoshop. Το Express υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, όντας η πρώτη απόπειρα της Adobe να φτιάξει ένα application, προσφέρει τα βασικά εργαλεία του image editing, υποστηρίζει κάθε τύπο αρχείων εικόνας και είναι από τις πιο αξιόπιστες επιλογές.

Εύχρηστο και λειτουργικό, είναι ο καλύτερος τρόπος να μυηθείς στο mobile Photoshop, να το απομαγεύσεις και να χρησιμοποιήσεις μετά και τα άλλα δωρεάν προϊόντα της Adobe (και σίγουρα το επίσης δωρεάν Adobe Premiere Clip για επεξεργασία βίντεο σε συσκευές Android και iPhone).

Το Photoshop είναι ένα υπέροχο software και η κατάτμησή του για κινητά τηλέφωνα ήταν μια πραγματικά έξυπνη κίνηση…

Samsung: Αυτές οι συσκευές θα είναι οι οικονομικότερες προτάσεις της εταιρείας (ΒΙΝΤΕΟ)
Xiaomi – Redmi: Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το Facebook Messenger; Δείτε το πρέπει να κάνετε
Αυτόματο ραντεβού για το εμβόλιο για τον κορονοϊό μέσω SMS ή e-mail για όσους έχουν γραφτεί στην άυλη συνταγογράφηση
Sparkle: Ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που πιστοποιείται για χρήση ΑΠΕ στα data centers του
H Huawei μας έχει τις καλύτερες προτάσεις για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση την περίοδο της καραντίνας
Galaxy Note: Τέλος εποχής για την αγαπημένη σειρά κινητών;