Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας

TECH

Κοροναϊός: Η επιδημία «απειλεί» την παραγωγή νέων iPhones

Η μορφή επιδημίας που έχει πάρει η αύξηση των κρουσμάτων αλλά και των θανάτων από τον νέο κοροναϊό φαίνεται να αλλάζει και τα σχέδια της Apple να αυξήσει την παραγωγή των iPhones κατά 10% μέσα στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους..

Κι αυτό γιατί πολλά κέντρα παραγωγής της διάσημης συσκευής βρίσκονται στην Κίνα, η οποία πλήττεται από την επιδημία του κοροναϊού.

Η γνωστή τεχνολογική εταιρεία έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της, πολλοί εκ των οποίων διαθέτουν κατασκευαστικά κέντρα στην Κίνα, να προχωρήσουν στην παραγωγή 80 εκατομμυρίων συσκευών στο πρώτο μισό του 2020, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Nikkei, επικαλούμενο ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα κέντρα αποφάσεων της Apple.

Το Κουπερτίνο έχει ζητήσει 65 εκατομμύρια από τις ήδη υπάρχουσες συσκευές και άλλα 15 εκατομμύρια για το νέο οικονομικότερο μοντέλο, που σχεδιάζει να λανσάρει τον Μάρτιο.

Όμως η διαδικασία μαζικής παραγωγής που έχει σχεδιαστεί να ξεκινήσει την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, μπορεί να καθυστερήσει, λόγω του ξεσπάσματος της επιδημίας του κοροναϊού, που μέχρι σήμερα έχει οδηγήσει στον θάνατο πάνω από 100 ανθρώπους κι έχει προσβάλει 4.500 στην Κίνα.

Instagram: «Έρχεται» επιλογή για τους χρήστες – Αν θέλουν θα βλέπουν τα like
Πώς βάζω διαλυτικά (και τόνο), άνω τελεία και εισαγωγικά στον υπολογιστή
Δεν έρχονται οι Red Hot Chili Peppers – Ακυρώθηκε το Ejekt
Ξέρουν τον κωδικό σας στο Facebook; Υπάρχει τρόπος να προστατεύσετε το προφίλ σας
Facebook: Διαρροή προσωπικών δεδομένων – Οδηγίες για να δείτε αν διέρρευσαν στοιχεία σας
FreeBuds 4i: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei είναι ασυναγώνιστα σε ήχο και τιμή- Διαθέσιμα με δώρο ένα Huawei Band 4