Αθήνα

15 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Πανικός από τους gamers για το Fortnite - Το πιο διάσημο βιντεοπαιχνίδι έριξε μαύρο

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Fortnite, φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του.

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Fortnite, φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του.

Τις τελευταίες ώρες εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο παρακολουθούν το περιβάλλον του Fortnite να καταρρέει και οι χαρακτήρες του να χάνονται σε μια μαύρη οθόνη.

Η τελευταία σεζόν του Fortnite έφερε τον τίτλο «The End» (Το τέλος) και φαίνεται πως ήταν προφητικός. Ο σέρβερ του παιχνιδιού έπεσε και εκατομμύρια χρήστες παρακολουθούν εδώ και ώρες μια μαύρη οθόνη στους υπολογιστές τους. Ακόμη και ο επίσημος λογαριασμός του Fortnite έγραψε «αυτό είναι το τέλος», πριν όλες οι αναρτήσεις του διαγραφούν και στη θέση τους μπει ένα live streaming με το απόλυτο σκοτάδι, το μαύρο δηλαδή που βλέπουν όλοι οι παίκτες.

Πολλοί από τους φανατικούς πιστεύουν πως αυτός είναι ένας εκκωφαντικός τρόπος για την εταιρία του Fortnite να λανσάρει έναν καινούριο κόσμο, ένα τελείως ανανεωμένο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα κινούνται οι ψηφιακοί τους χαρακτήρες.

Παράλληλα, υπάρχουν και εκατομμύρια παίκτες που δεν μπορούν να συνδεθούν, με μόνη επιλογή για την ώρα στο Fortnite εκείνη της «εξόδου» από το παιχνίδι. Οι ειδικοί δεν μπορούν να πιστέψουν πως η EPIC, η εταιρία παιχνιδιών θα βάλει τέλος στο πιο επιτυχημένο παιχνίδι των τελευταίων δύο χρόνων.

Υπήρξαν πάντως και παίκτες που παρακολούθησαν τον χαρακτήρα που έχτιζαν να χάνεται σε μια μαύρη οθόνη, καθώς κατέρρεε το περιβάλλον του Fortnite.

Η ανησυχία για το μέλλον του Fortnite εκφράζεται και από Έλληνες χρήστες, με τον τίτλο του παιχνιδιού να γίνεται trend και στο ελληνικό twitter.

Send this to a friend