Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Θεσσαλονίκη: «Είσαι η νέα Μπουμπουλίνα» – Τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο στην μητέρα που εναντιώθηκε στα self tests (BINTEO)

TECH

Γυναίκα στις ΗΠΑ πέταξε υπολογιστή Apple 1 αξίας 200.000 δολαρίων!

Η εταιρεία ανακύκλωσης CleanBayArea στην Silicon Valley στο San Francisco, αναζητεί μία γυναίκα η οποία τους έδωσε ένα Apple υπολογιστή 200.000 δολαρίων. Αυτή η σειρά υπολογιστών της διάσημης εταιρείας, Apple 1, είναι μία από τις ακριβότερες καθώς κατασκευάστηκαν μόνο 200 τέτοιοι υπολογιστές στον κόσμο. Η CleanBayArea μόλις έλαβε αυτό τον υπερπολύτιμης αξίας υπολογιστή αμέσως τον […]

Η εταιρεία ανακύκλωσης CleanBayArea στην Silicon Valley στο San Francisco, αναζητεί μία γυναίκα η οποία τους έδωσε ένα Apple υπολογιστή 200.000 δολαρίων. Αυτή η σειρά υπολογιστών της διάσημης εταιρείας, Apple 1, είναι μία από τις ακριβότερες καθώς κατασκευάστηκαν μόνο 200 τέτοιοι υπολογιστές στον κόσμο.

Η CleanBayArea μόλις έλαβε αυτό τον υπερπολύτιμης αξίας υπολογιστή αμέσως τον έβαλε σε δημοπρασία, εισέπραξε το παραπάνω ποσό και πλέον αναζητεί την γυναίκα για να της δώσει το 50% των χρημάτων, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Victor Gichun.
Ο Apple 1 δημιουργήθηκε το 1976, διαθέτει 4KB RAM και είναι ο πρώτος υπολογιστής της Apple. Ο υπολογιστής αυτός άνηκε στον θανόντα άντρα της, ο οποίος υπολογιστής βρισκόταν στο γκαράζ του σπιτιού στο οποίο έμενε η γυναίκα, αποφάσισε λοιπόν να το καθαρίσει , μη γνωρίζοντας την χρηματική αξία του. Έτσι, είπε στην εταιρεία να καθαρίσει το γκαράζ. Καθώς οι καθαριστές της CleanBayArea έψαχνε τα κουτιά με την “σαβούρα” ανακάλυψαν τον υπολογιστή και αφού συνειδητοποίησαν τι είχαν μπροστά τους, έτριβαν τα μάτια τους.
“Νομίζαμε ότι πρόκειται για ψεύτικο” είπε ο Victor Gichun που αναγνώρισε την αξία του Apple 1. Βλέπετε, μόνο 200 τέτοιοι υπολογιστές έχουν φτιαχτεί στον κόσμο. 
Χ.Μ
Instagram: «Έρχεται» επιλογή για τους χρήστες – Αν θέλουν θα βλέπουν τα like
Πώς βάζω διαλυτικά (και τόνο), άνω τελεία και εισαγωγικά στον υπολογιστή
Δεν έρχονται οι Red Hot Chili Peppers – Ακυρώθηκε το Ejekt
Ξέρουν τον κωδικό σας στο Facebook; Υπάρχει τρόπος να προστατεύσετε το προφίλ σας
Facebook: Διαρροή προσωπικών δεδομένων – Οδηγίες για να δείτε αν διέρρευσαν στοιχεία σας
FreeBuds 4i: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei είναι ασυναγώνιστα σε ήχο και τιμή- Διαθέσιμα με δώρο ένα Huawei Band 4