Αθήνα

23 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ο Κοτταρίδης «πετσόκοψε» όσους δεν… κατάλαβαν τι εστί συνέδριο γονιμότητας

TECH

Samsung Galaxy S8: Θα λάβει το τελευταίο update 4 χρόνια μετά

Πέρισυ η Samsung υποσχεθήκε τουλάχιστον 3 χρόνια υποστήριξη με ενημερώσεις λογισμικού για συγκεκριμενα μοντέλα smartphone και έως τέσσερα χρόνια με αναβαθμίσεις ασφαλείας.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Samsung θα κρατήσει τις υποσχέσεις της αν κρίνουμε από τα 4 χρόνια που υποστηρίζει ήδη το Galaxy S8 και σύντομα θα λάβει την τελευταία αναβάθμιση με το security update Απριλίου.

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα 200 Megapixel;

Οι φήμες θέλουν το Samsung Galaxy S22 Ultra να δικαιολογεί το όνομά του και στο κομμάτι της κύριας κάμερας. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τοποθέτηση αισθητήρα 200 Megapixel, τον πρώτο του είδους του που θα μπει σε ένα smartphone.

Σε αυτό, υπάρχει ήδη ο αντίλογος που λέει ότι η Xiaomi θέλει να προλάβει τη Samsung, με την τοποθέτηση ενός αισθητήρα 200 Megapixel, πριν από την παρουσίαση του Samsung Galaxy S22 Ultra.

Αναφορικά με τον αισθητήρα που φέρεται να ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Samsung, το μέγεθος του κάθε pixel αναμένεται να είναι στα 0.64 μm, σημαντικά μικρότερη από το μέγεθος του pixel που έχει ο αισθητήρας ISOCELL GN2 των 50 Megapixel που παρουσίασε στις αρχές του φετινού χρόνου η Samsung.

O αισθητήρας του επερχόμενου Samsung Galaxy S22 Ultra θα είναι εφοδιασμένος με ειδική τεχνολογία συνδυασμού pixels, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη απόδοση στη φωτογράφιση, ειδικά όταν οι φωτεινές συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές.

Πηγή: techblog.gr

 

 

Samsung Galaxy S21 FE: Παύει η παραγωγή λόγω έλλειψης chips
Huawei Band 6: Smartband, ή smartwatch;
Euro 2020: Αφιερωμένο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το σημερινό Doodle της Google
To αναδιπλούμενο Google Pixel θα κάνει φέτος την εμφάνισή του
Xiaomi: Υπόσχεται πλήρη φόρτιση του smartphone σε 8 λεπτά
Η NASA εξήγγειλε μετά από 30 χρόνια δύο νέες αμερικανικές αποστολές στην Αφροδίτη