Αθήνα

31 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η απάντηση της Αθήνας στην Τουρκία: Ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και υπεράσπισης κυριαρχίας – Τους αρχηγούς ενημερώνει ο Μητσοτάκης

TECH

Smartphone: Πως θα βρείτε το κινητό σας αν σας το κλέψουν

Τι θα κάνατε σε περίπτωση που σας έκλεβαν το κινητό σας τηλέφωνο; Θα πηγαίνατε στην Αστυνομία και πιθανότατα στην συνέχεια… να αγοράσετε καινούργιο.

Υπάρχει όμως τρόπος να βρείτε τη συσκευή σας προκειμένου να βοηθήσετε την Αστυνομία  να την εντοπίσει και να την πάρετε πίσω. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να έχουμε πρώτα προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών.

Αρχικά, φροντίστε να ασφαλίσετε το κινητό σας. Κλειδώστε την οθόνη με κωδικό, δακτυλικό αποτύπωμα ή ακόμα και αναγνώριση προσώπου. Αν έχετε τη δυνατότητα, κλειδώστε ακόμα και το «φόρτωμα» του λειτουργικού όταν ανοίγετε το τηλέφωνο.

Έπειτα, ενεργοποιήστε την εφαρμογή ανεύρεσης. Στο Android η Google έχει συμπεριλάβει τη λειτουργία «Find My Device» την οποία θα βρείτε στις ρυθμίσεις, στην Ασφάλεια, και που πρέπει να ενεργοποιήσετε, μαζί με την Τοποθεσία.

Τέλος, ενεργοποιήστε το εκ του μακρόθεν κλείδωμα. Σε περίπτωση που σας κλέψουν το κινητό, μπαίνετε άμεσα στο site android.com/find, δίνετε τον λογαριασμό σας στο Gmail και η εφαρμογή αρχίζει να ψάχνει τη συσκευή σας και αν τη βρει μπορείτε να την κλειδώσετε ή και να διαγράψετε τα πάντα.

WeChat και TikTok: Ο Τραμπ τούς κήρυξε και πάλι πόλεμο
112: Με απόλυτη ακρίβεια ο γεωεντοπισμός όλων όσοι καλούν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης – Η αναβάθμιση που έγινε
Ελληνικές startups με αντικείμενο την διαστημική τεχνολογία
Η Booking απολύει το ένα τέταρτο του προσωπικού της λόγω κορονοϊού
NASA: Η κάψουλα της SpaceX επέστρεψε στη Γη (BINTEO)
Η κάψουλα της SpaceX επιστρέφει στη Γη με δύο αστροναύτες – Σήμερα η προσθαλάσσωση