Αθήνα

23 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ο Κοτταρίδης «πετσόκοψε» όσους δεν… κατάλαβαν τι εστί συνέδριο γονιμότητας

TECH

Zoom: Ο ιδρυτής του παραδέχτηκε ότι κουράστηκε και ο ίδιος από τις τηλεδιασκέψεις

Μια μη αναμενόμενη δήλωση έκανε ο ιδρυτής του Zoom, Έρικ Γιουάν, που παραδέχτηκε ότι κουράστηκε από τις τηλεδιασκέψεις και ανυπομονεί για την επιστροφή στο γραφείο.

«Έχω κουραστεί τόσο από αυτό», είπε χαρακτηριστικά σε διαδικτυακό συνέδριο της Wall Street Journal και συμπλήρωσε πως κάποια στιγμή είχε 19 διαδοχικές τηλεδιασκέψεις σε μία ημέρα. «Έχω κόπωση τηλεδιασκέψεων. Πλέον δεν κανονίζω απανωτά τέτοια μίτινγκ μέσω Zoom» σημείωσε.

Στο μεταξύ, η Zoom προγραμματίζει την επιστροφή των εργαζομένων της στο γραφείο. «Πιθανότατα θα δουλεύουν από το γραφείο δύο ημέρες την εβδομάδα και τις υπόλοιπες από το σπίτι», είπε ο Γιουάν.

Κούραση δήλωσε και ο CEO της JPMorgan Chase

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Τζέιμι Ντίμον, του πρόεδρου και CEO της JPMorgan Chase. Ο ίδιος σημείωσε ότι είναι κουρασμένος από το Zoom και πως μάλιστα είναι έτοιμος να ακυρώσει όλες τις τηλεδιασκέψεις. «Η εξ αποστάσεως εργασία δεν βοηθά τη γέννηση νέων ιδεών, τη διατήρηση της εταιρικής κουλτούρας, αλλά και τον ανταγωνισμό για πελάτες. Είμαι έτοιμος να ακυρώσω όλες τις τηλεδιασκέψεις μέσω Zoom. Κουράστηκα με αυτό» είπε και εκτίμησε ότι τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο το μοντέλο εργασίας στην επενδυτική τράπεζα θα έχει επανέλθει στην κανονικότητα.

Φυσικά, όταν οι εργαζόμενοι επιστρέψουν, οι εταιρείες θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι χώροι θα είναι ασφαλείς, παίρνοντας μέτρα προφύλαξης που θα αφορούν κατάλληλες εγκαταστάσεις υγιεινής και συχνές απολυμάνσεις, ενώ οι χώροι εργασίας ίσως χρειαστεί να επανασχεδιαστούν για να δημιουργήσουν μεγαλύτερο χώρο και χωρίσματα γραφείων, μια διαδικασία που θα εξελίσσεται ανάλογα με τις συνθήκες.

Πηγή: in.gr

Samsung Galaxy S21 FE: Παύει η παραγωγή λόγω έλλειψης chips
Huawei Band 6: Smartband, ή smartwatch;
Euro 2020: Αφιερωμένο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το σημερινό Doodle της Google
To αναδιπλούμενο Google Pixel θα κάνει φέτος την εμφάνισή του
Xiaomi: Υπόσχεται πλήρη φόρτιση του smartphone σε 8 λεπτά
Η NASA εξήγγειλε μετά από 30 χρόνια δύο νέες αμερικανικές αποστολές στην Αφροδίτη