• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 14:47

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Επικήρυξαν» τη Μιμή Ντενίση οι Αναρχικοί - «Οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί δεν χωρούν στο Πεδίο του Άρεως»

Η Μιμή Ντενίση έχει επανειλημμένα εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση εγκατάλειψης του Πεδίου του Άρεως. 

Το «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής» με αφίσες που τοιχοκόλλησε απειλεί τους την ηθοποιό και διακηρύσσει ότι «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί δεν χωρούν στο Πεδίο του Άρεως».

Στην αφίσα απεικονίζεται η ηθοποιός με μεγάλη φωτογραφία από τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της ομάδας «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως» όπου είχε βάψει την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου «Green Park» μαζί με κατοίκους της περιοχής.  Στην αφίσα γίνεται επίσης αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

«Δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια χούφτα οργισμένων ηλιθίων που αξιοποιεί τις σχέσεις της (βλέπε ρεπορτάζ στο ΣΚΑΙ και δημοσιεύεσεις στην Καθημερινή), τις μούρες της (όπως τη Μιμή και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ΓΙώργο Πατούλη) και μικροπολιτικές πρακτικές επιπέδου facebook για να διαφημίσει τις διαθέσεις της για ένα κομμάτι της μητρόπολης», αναφέρουν.

Send this to a friend