Αθήνα

4 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κέρκυρα: Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σκελετό στο χωράφι- Γιατί απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια

Κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας απέκλεισε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον σκελετό που βρέθηκε σε χωράφι στην Κέρκυρα από αγρότη.

Κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας απέκλεισε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον σκελετό που βρέθηκε σε χωράφι στην Κέρκυρα από αγρότη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής, «από την εξέταση που ακολούθησε προέκυψαν στοιχεία ότι αυτός άνθρωπος ήταν αυτόχειρας και απαγχονίστηκε. Υπήρχε ένα κάταγμα που παρατηρείται σε περιπτώσεις απαγχονισμού στον θυρεοειδή χόνδρο» διευκρίνισε ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά, στον ανθρώπινο σκελετό βρέθηκαν μία θηλιά απαγχονισμού, προσωπικά αντικείμενα και το διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, που τον περασμένο Απρίλιο, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Αϊβατίδη, οι σωματομετρικές παράμετροι του σκελετού που μελετήθηκαν κατά την ιατροδικαστική εξέταση ταιριάζουν απολύτως με τα χαρακτηριστικά του 35χρονου αγνοούμενου αλλοδαπού, σε ύψος σωματότυπο και οδοντοστοιχία, ενώ αναμένεται πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί και η ταυτοποίηση DNA.

«Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο αναντίστοιχο της αυτοχειρίας» επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αιβατίδης.

Send this to a friend