Αθήνα

 

31 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Σοκ στον αέρα για την Κατερίνα Καινούργιου: «Γαμ…» – «Κλείστε παιδιά, κλείστε»

ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός


Η σημερινή Σελήνη γεννά μια έντονη ανάγκη για συντροφιά, ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια ανταγωνιστικότητα. Στην ιδανική περίπτωση λειτουργεί προς όφελός σου ωθώντας σε να ξεπεράσεις τους στόχους σου.

Οι δοσοληψίες με οικογενειακά, επαγγελματικά και δημιουργικά θέματα είναι υπέρ σου. Αυτές τις μέρες νιώθεις συχνά πιο ευτυχισμένη, νιώθεις ασφάλεια και οι ήρεμες δραστηριότητες βοηθούν, ανακουφίζουν και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της υγείας και της εργασίας σου και θέλεις να είσαι παραγωγική. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αποσπάσεις τα συναισθήματα σου αρκετά ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά, αν και αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο, κυρίως νωρίς το πρωί.

Οι επικοινωνίες που ενισχύουν ή θεραπεύουν εσένα ή τους άλλους είναι ισχυρές. Είσαι πιο “διαφανής” με τα συναισθήματά σου κι αυτό ενισχύει την ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι

Η σημερινή διέλευση της Σελήνης ρίχνει περισσότερο φως στην προσωπικότητά σου και η εύρεση τρόπων αναζωογόνησης, διασκέδασης και έκφρασης είναι ικανοποιητική.

Σήμερα το πρωί η ευαισθησία σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορες αντιδράσεις και μπορεί να ζεστάνει την ψυχή σου. Καθώς η μέρα προχωρά τείνεις να κάνεις τα πάντα για να προωθήσεις μια ειρηνική και ασφαλή ατμόσφαιρα τόσο στην προσωπική όσο και την ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος

Θέλεις να φέρεις τάξη και αρμονία στο σπίτι ή στην προσωπική σου ζωή. Νωρίς σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεπεράσεις τις απογοητεύσεις. Το να γίνουν η αφορμή όμως να κάνεις αλλαγές ή να αφήσεις πίσω σου μια ενοχλητική κατάσταση μπορεί να είναι παραγωγικό και θεραπευτικό.

Καθώς η μέρα προχωρά ελκύεσαι από συνεργατικές και αρμονικές δραστηριότητες. Αρκετά ερωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου.

Λέων

Τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου βρίσκονται στο επίκεντρο αλλά δυσκολεύεσαι να καλύψεις όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου σήμερα. Λάβε υπόψη ότι η βιαστική εκτέλεση των καθηκόντων σου θα οδηγήσει σε λάθη και διαφωνίες με την πρωινή αντίθεση Σελήνης – Άρη.

Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Μπορεί να υπάρξουν συγκινητικές στιγμές που αναζωογονούν το πνεύμα σου.

Παρθένος

Νωρίς σήμερα θα δημιουργηθούν εντάσεις σχετικά με θέματατα ορίων, χρημάτων, δυναμικής, εξουσίας ή σεβασμού. Οι ανάγκες άνεσης αποκτούν μεγαλύτερη σημασία με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Ωστόσο όσο η μέρα προχωρά μπορείς να απολαύσεις ευκαιρίες για δραστηριότητες που ανυψώνουν το πνεύμα.

Οι θερμές λεκτικές ανταλλαγές με τον αγαπημένο σου θα ενισχύσουν το πάθος στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, απόψε έχεις περισσότερη ανάγκη να μείνεις και να επικοινωνήσεις με κοντινά, αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ζυγός

Η σημερινή Σελήνη φέρνει διαφορές και προβληματικές περιοχές στην επιφάνεια. Έχεις ωστόσο την τάση να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο, αλλά αναζητάς και την αναγνώριση από τους άλλους -κάτι που είναι περίπλοκο.

Καθώς οι ώρες κυλούν η Σελήνη κατευθύνεται προς το δικό σου ζώδιο και σου αρέσει πολύ να βάζεις περισσότερη σκέψη και φροντίδα σε έναν ειδικό στόχο, σχέση ή έργο.

Σκορπιός

Βάλε στόχο την ισορροπία όσο το δυνατόν περισσότερο σήμερα. Νωρίς το πρωί μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη αλλά το να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου θα πρέπει να είναι προτεραιότητά σου.

Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι χρειάζεσαι λίγο χώρο για να πάρεις ανάσα. Τώρα μαθαίνεις περισσότερα για τον εαυτό σου, τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σου. Η παροχή συμβουλών, οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις μπορούν να πάνε καλά.

Τοξότης

Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει μια συναισθηματική αναταραχή και θα ήταν φρόνιμο να διευθετήσεις τις απογοητεύσεις. Μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στην ανεξαρτησία και στην συνύπαρξη με άλλους. Καθώς η μέρα προχωρά είναι εύκολο να παίρνεις τα πράγματα όπως έρχονται.

Ίσως επίσης σου αρέσει να φέρνεις περισσότερη αρμονία στο εργασιακό περιβάλλον σου, τις δουλειές, τις ρουτίνες ή την καθημερινή σου ζωή. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να υποστηρίζεις ή να βοηθήσεις τους άλλους με τις γνώσεις, τις δεξιότητες ή την έρευνα σου.

Αιγόκερος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ευθυνών σου και είσαι ακόμα σε μια παραγωγική φάση, προσανατολισμένη στους στόχους σου. Νωρίς σήμερα μια όψη Σελήνης – Άρη μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις που έχουν λειτουργήσει κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

Στην ιδανική περίπτωση σε βοηθά να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή αλλά πρόσεξε να μην το κάνεις απότομα, γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου γίνεται πιο παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική.

Υδροχόος

Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την πιο ανάλαφρη, πιο αυθόρμητη πλευρά σου. Αυτή η διέλευση δεν αφορά μόνο στην απόδραση από το συνηθισμένο, αλλά έχει να κάνει με την επέκταση των εμπειριών και του μυαλού σου.

Μια αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη νωρίς σήμερα μπορεί να σε βρει να εργάζεσαι σε ένα τεταμένο περιβάλλον για αυτό προσπάθησε να επικεντρωθείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Ευτυχώς αυτό έρχεται πιο εύκολα όσο προχωρά η μέρα.

Ιχθείς

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και μπορεί να είσαι αποφασισμένη να επιλύσεις ένα συναισθηματικό ή ιδιωτικό θέμα. Μπορεί να υπάρξει μια συναρπαστική ανακάλυψη αλλά είναι πολύ εύκολο να εργαστείς για διαφορετικούς σκοπούς με κάποιον νωρίς σήμερα.

Προτίμησε να πάρεις τον ρόλο του παρατηρητή και όσο περνά η μέρα τα πράγματα και οι καταστάσεις γίνονται πιο ισορροπημένα και ομοιόμορφα.

πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

01/07/2022 | 10:53

Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ με Γεροβασίλη – Καψή: «Μαθήματα να κάνετε σε άλλους!» (video)

01/07/2022 | 10:51

Πέτρος Φιλιππίδης: Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Τι είπε ο δικηγόρος του

01/07/2022 | 10:33

Πατήσια: Εξερράγησαν ρολόγια της ΔΕΗ σε πολυκατοικία – Πετάχτηκαν τα καπάκια από τα φρεάτια

01/07/2022 | 10:14

Τζορτζ Τσούνης: ΗΠΑ και Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της μάχης μεταξύ δημοκρατικών αξιών και τυραννίας

01/07/2022 | 10:14

Βόλος: Ντυμένη νύφη η 14χρονη που έφυγε από τη ζωή – Πυροβολισμοί και τραγούδια στο Αλιβέρι

01/07/2022 | 10:02

Άντζελα Γκερέκου – Γη της Ελιάς: Η συγκινητική σκηνή με το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου – Το βλέμμα στον ουρανό που ανατρίχιασε

01/07/2022 | 10:00

Θεσσαλονίκη: Ηχητικό ντοκουμέντο του βιασμού της από τον τράπερ ισχυρίζεται ότι έχει η 16χρονη

01/07/2022 | 09:31

Κορονοϊός – Θωμαΐδης: Πότε θα κορυφωθεί το νέο κύμα της πανδημίας

01/07/2022 | 09:30

NATO: Ο Ερντογάν απειλεί ξανά Σουηδία και Φινλανδία

01/07/2022 | 09:20

Χριστίνα Μπόμπα: Οι ευχές του Σάκη Τανιμανίδη και των δίδυμων κοριτσιών τους για τα γενέθλιά της

01/07/2022 | 09:19

Γεωργιάδης για Turkaegean: Όταν οι Τούρκοι διαφήμιζαν το «Τουρκικό Αιγαίο» το 2018, ο κ. Τσίπρας δεν διαμαρτυρήθηκε πουθενά

01/07/2022 | 09:05

Οδησσός: Βίντεο από την πολυκατοικία που χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο – Χάος στα χαλάσματα

01/07/2022 | 09:03

Χαλάνδρι: Τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας – Απεγκλωβίστηκαν από ΙΧ τραυματισμένα 2 άτομα

01/07/2022 | 08:35

Τουρκία: Κόβει τη μετάδοση της Deutsche Welle και του Voice of America

01/07/2022 | 08:26

Πέτρος Φιλιππίδης: Εκτάκτως στο νοσοκομείο τα ξημερώματα – Παραπονέθηκε για πόνους στην καρδιά
Νέες απειλές από Πούτιν: Αν αναπτυχθούν δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Σουηδία και τη Φινλανδία, η Μόσχα θα απαντήσει με το ίδιο νόμισμα
Ελληνικός Χρυσός: Σημαντική διάκριση για το πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευσης «FLAIM TRAINER» στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022
Πέννυ Δαλαμπούρα: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα ανατρέψει τους συσχετισμούς και θα προκαλέσει εκπλήξεις στις εκλογές
Πολλαπλή Σκλήρυνση: Μύθοι και Αλήθειες
Το Πόθεν Έσχες του Βελόπουλου: Εισοδήματα ύψους 239.358 ευρώ- 55.804 ευρώ εισόδημα δήλωσε η σύζυγός του
Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τρυφερά στιγμιότυπα σε συναυλία