Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: «Κράξιμο» για τη μονομαχία με βάρη – «Απάνθρωπο», «απαράδεκτο», «βασανιστήρια», έγραψαν στο Twitter

WEB TV

Ανδρέας Ευθυμίου στο ΟΤΑ VOICE: «Κορυφαίο υπερτοπικό έργο η ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου»

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου μιλώντας στη νέα εκπομπή ΟΤΑ Voice The Caller Web Tv και τον Δημήτρη Κατσικάρη, επέμεινε στην ανάγκη επίσπευσης της Β΄ φάσης της ανάπλασης του Παραλιακού μετώπου Μοσχάτου – Καλλιθέας, ενός έργου εμβληματικού, υπερτοπικού και μητροπολιτικού που αφορά όλη την Αττική και όχι μόνον τους όμορους Δήμους.

Αναφερόμενος στο σήμερα και το αύριο του Δήμου, ο κ. Ευθυμίου μίλησε για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων, όπως αυτό των ομβρίων- με την Α΄ φάση της ανάπλασης της παραλίας- και των έργων υποδομής σε πλατείες, κοινόχρηστους χώρους και πάρκινγκ.

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου αντιμετώπισε με συγκεκριμένες παρεμβάσεις και δράσεις παντού, την πίεση και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν λόγω της πανδημίας, ενώ έγιναν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις στα σχολεία και τα νηπιαγωγεία με ενεργειακές αναβαθμίσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Ευθυμίου, ιδιαίτερη είναι η μέριμνα στο επίπεδο των αθλητικών υποδομών για τη στήριξη της νέας γενιάς, αλλά και οι παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές με την αναβάθμισή τους, ενώ μεγάλη υπήρξε και η ανανέωση του στόλου καθαριότητας και της δημοτικής συγκοινωνίας.

Τρεις φορές στο «τιμόνι» του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου ο Ανδρέας Ευθυμίου -σε έναν Δήμο με τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη και υγιή οικονομικά-, αναφέρεται με συγκίνηση και σεβασμό στους προηγούμενους Δημάρχους και το έργο τους, θεωρώντας τον εαυτό του στρατιώτη και σκυταλοδρόμο στον διαρκή αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο στην υπηρεσία των δημοτών του.

Δείτε την εκπομπή:

 

Οι αποφάσεις για το Πάσχα και η διαρροή των πρακτικών της Επιτροπής στο STIGMA της ημέρας με Κεχαγιά – Λελεδάκη
European Super League: Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς σχολιάζουν την «κοσμογονία» στο ποδόσφαιρο!
Ο performer Jerome Kaluta έρχεται στο thecaller web tv και το ΤΕΧΝΟΛόΓΙΟ
Βατόπουλος στο TheCaller: Νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις για Πάσχα – Γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε τα εμβόλια
Ο Αντύπας Καρίπογλου στο thecaller web tv για κυβέρνηση – μέτρα, ψήφο απόδημων Ελλήνων
Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς στο thecaller web tv, για Λουτσέσκου, play off και… έξοδο του Πάσχα!