Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λαφαζάνης για Τσίπρα: Είχε αποδεχθεί άτυπη συμφωνία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για συγκυβέρνηση- Eνδεχομένως με άλλο πρωθυπουργό

WEB TV

Μπουλμπασάκος στο TheCaller: Αν αρχίσουν να εμβολιάζονται όλοι με μια δόση θα χτίσουμε 70% ανοσία τέλη Ιουνίου

Υπέρ της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός Νομού το Πάσχα τάχθηκε ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Ειδικότερα, ο κ. Μπουλμπασάκος μίλησε για την πίεση στο Σύστημα Υγείας, προειδοποιώντας ότι μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση, καλώντας-παράλληλα- άπαντες να προσέξουν.

Όπως είπε ο ίδιος, “είχα αντιδράσει εξ αρχής με την καλλιέργεια προσδοκίας για Πάσχα στο χωριό και με τα ανοίγματα δραστηριοτήτων” και συνέχισε λέγοντας ότι “δεν υπήρχε τρόπος να ελεγχθεί η μαζική έξοδος το Πάσχα, πραγματικά δεν κατάλαβα ποιός φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό και μίλησαν για Πάσχα στο χωριό;”.

Εν συνεχεία, μίλησε για τον κίνδυνο να γίνουν οι Εκκλησίες εστία μετάδοσης κορονοϊού και αναφερόμενος στην Εστίαση, τόνισε πως “έμεινε για πολύ καιρό κλειστή, σε αντίθεση με ό, τι συνέβη στην Ευρώπη, ήταν λάθος αυτό”. Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, “επίσης ήταν λάθος που άνοιξαν τα σχολεία 2 βδομάδες πριν το Πάσχα”, για να διερωτηθεί στη συνέχεια “τι προσέφερε αυτό στην εκπαιδευτική διαδικασία;”.

Για τον εμβολιασμό ο κ. Μπουλμπασάκος είπε πως “υπάρχουν προβλήματα με την πορεία του εμβολιασμού”, αν και είπε πως “είμαστε καλά σε σχέση με τον μέσο όρο της Ε.Ε.“, κατέθεσε, όμως, στη συνέχεια ορισμένες προτάσεις για να υπάρξει καλύτερη ροή εμβολιασμών. Ειδικότερα, ο ίδιος υπερτόνισε την ανάγκη “να υπάρξει δυνατή καμπάνια για τον εμβολιασμό των πολιτών, να παρατείνουμε την δεύτερη δόση του εμβολίου όπως στη Βρετανία, (να εμβολιαστούν δηλαδή όλοι με την πρώτη δόση όσο πιο γρήγορα γίνεται) έχουμε τη δυνατότητα αυτή, και άλλες ευρωπαϊκές χώρες προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση… Αν κάνουμε αυτήν την παράταση των εμβολίων, τότε μπορούμε να χτίσουμε ανοσιακό τείχος περίπου 70% στο τέλος Ιουνίου”.

Τέλος αναφορικά με τα του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Μπουλμπασάκος είπε πως “το Κίνημα Αλλαγής έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τις διαδικασίες σύμφωνα με το καταστατικό, δεν υπάρχει λόγος για εσωστρέφεια, ό, τι προβλέπει το καταστατικό θα γίνει, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει αντιπαράθεση αναφορικά με το ποιοι θα ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές και δεν υπάρχει κανείς που θα αμφισβητήσει τις διαδικασίες”, για να καλέσει στη συνέχεια τους υποψήφιους αρχηγούς “να καταθέσουν τις πολιτικές τους πλατφόρμες τον Σεπτέμβριο και βάσει αυτών να κρίνουν οι ψηφοφόροι”.

Κατερίνα Γιατζόγλου – Λίλη Πέππου στο Experts: Οι άνδρες δεν θέλουν σχέση – Τι κάνουν γι’ αυτό οι γυναίκες;
Κατερίνα Γιατζόγλου – Λίλη Πέππου: Απόψε στις 21:00 μια συνέντευξη που θα συζητηθεί
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Η κατάργηση του 8ωρου θα φέρει μειώσεις στους μισθούς
Αλέξανδρος Αγγελούσης: Το πρωί κτηνίατρος, το βράδυ τραγουδιστής – Έρχεται την Τετάρτη 5 Μαΐου στο #Texnologio @ thecaller webTV
Πέτρος Γαϊτάνος – Η εξομολόγηση: Η αμαρτία του σαρκικού έρωτα, τα σκάνδαλα στην Εκκλησία, η πρόταση από την Χρυσή Αυγή, η Αριστερά, τα χρήματα από τη διαφήμιση
Ματίνα Βλάχου στο TheCaller WEB TV: H πανδημία έπληξε την έγκαιρη διάγνωση