Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ελένη Τζώρτζη για Φιλιππίδη: Αισχρός τσόγλανος και γλίτσας – Η κόκα είναι κακό φάρμακο

WEB TV

Δ. Λιάκος: Από την αρχή της πανδημικής κρίσης η κυβέρνηση είχε καλλιεργήσει υπεραισιοδοξία

O πρώην υφυπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Λιάκος μίλησε στο TheCaller WEB TV και την εκπομπή EPOLITICS με την Βούλα Κεχαγιά για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού και τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Λιάκος μίλησε για διαγραφή χρέους κάτι που είναι στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι τα χρέη προς Εφορία, Τράπεζες και Ταμεία ανέρχονται σε 230 δισ. ευρώ.

Παράλληλα, εκτίμησε για τον Τουρισμό πως θα είμαστε στο 40% των εσόδων του 2019, προσθέτοντας πως «αυτό λειτουργεί σωρευτικά και τα προβλήματα θα είναι μόνιμα».

Εν συνεχεία, στάθηκε στο γεγονός ότι υπάρχει πόλωση στο πολιτικό σκηνικό με ευθύνη της κυβέρνησης και όπως είπε αυτό δεν βοηθά στο να ξεπεραστούν τα προβλήματα, στεκόμενος στο γεγονός ότι πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και όχι η κυβέρνηση να «χύνει λίπασμα» για την τόνωση της πολιτικής κόντρας.

 

Στέλιος Λουκίδης: Μεγάλη η πίεση στα νοσοκομεία – Αναμένεται αύξηση των εισαγωγών στις ΜΕΘ
Η πρόκριση του Ολυμπιακού και το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στο VAR
Νίκος Νίκας στο TheCaller WEB TV: Υπάρχουν άνθρωποι – «φάροι» στον χώρο της Τέχνης, να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι…
Βασίλης Ζούλιας: Στον φανταστικό κόσμο του Κούγια φυσιολογικό είναι η ζωή του και η ανατροφή που δίνει στα παιδιά του
«Βόμβες» Σαρηγιάννη στο TheCaller: «Δεν πιστεύω ότι το Πάσχα μπορούμε να ανοίξουμε με άνεση – Από 1η Ιουλίου στην κανονικότητα»
Ο Ιωάννης Κωνσταντινίδης ερμηνεύει την πολιτική επικαιρότητα στο ThessReport