
WEB TV
Η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Experts» με την Κατερίνα Γιατζόγλου και μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία 8 χρόνια και την καριέρα της.
Όπως ανέφερε, βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς συμμετείχε σε δύο βρετανικές ταινίες. Στη συνέχεια μίλησε για την Αμερική, όπου κυριαρχεί αξιοκρατία και ο καλύτερος ηθοποιός είναι αυτός που παίρνει στο τέλος τη δουλειά. Αποκάλυψε πως έχει λάβει πολλά βραβεία και πως μεγάλο μέρος των χρημάτων που κερδίζει τα προσφέρει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Παράλληλα, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Ρίντλει Σκοτ και πως κατάφερε να
«Αυτό που γίνεται τώρα με τον Ρίντλει Σκοτ το θεωρώ αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που έχω κάνει», είπε η ηθοποιός και τόνισε ότι διάλεξε 35 άτομα ανάμεσα σε σχεδόν μισό εκατομμύριο βίντεο.
Δείτε τη συνέντευξη:

Η Γιώτα Νέγκα μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της: «Ήταν επιλογή μου ο χωρισμός, δεν θα ήταν έντιμο να συνεχιστεί»
