Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ντροπιαστικό περιστατικό: Πετάει σκουπίδια από τον 2ο και λέει στην καθαρίστρια «δουλειά σου είναι» (ΒΙΝΤΕΟ)

WEB TV

Γ.Σακελλίων-γιατρός από την Αγγλία: «Δύσκολα να υπάρξει αποκλιμάκωση έως το καλοκαίρι αν δεν εμβολιαστεί το 70% στην Ελλάδα»

Στο σημερινο “ThessReport» ο Ζαφ Κωνσταντινίδης συνομίλησε με τον γιατρό-αναισθησιολόγο Γιώργο Σακελλίων που εργάζεται στο νοσοκομείο Colchester General Hospital στην Αγγλία και προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τομέα του εμβολιασμού.

Ο Γ.Σακελλίων τόνισε ότι η Ελλάδα θα μπορεί να μπει σε φάση αποκλιμάκωσης όταν εμβολιαστούν περίπου έξι με εφτά εκατομμύρια Έλληνες και προέβλεψε πως αυτό δύσκολα θα συμβεί έως το καλοκαίρι.

Τόνισε πως στην Αγγλία τα κρούσματα μειώθηκαν και αυτό οφείλεται στην στρατηγική εμβολισμού εκεί που χορηγήθηκε η πρώτη δόση στην πλειοψηφία του πληθυσμού, εξασφαλίζονται ότι δεν θα νοσήσουν βαριά με την δεύτερη δόση να ακολουθεί αργότερα.

Τέλος, απέδωσε την αδυναμία της Ελλάδας να ακολουθήσει αυτήν την στρατηγική αλλά και την πιο αργή διανομή εμβολίων στις γενικευμένες αστοχίες της Ε.Ε σχετικά με τις δεσμεύσεις που έχει με τις φαρμακευτικές εταιρίες.

Βατόπουλος στο TheCaller: Νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις για Πάσχα – Γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε τα εμβόλια
Ο Αντύπας Καρίπογλου στο thecaller web tv για κυβέρνηση – μέτρα, ψήφο απόδημων Ελλήνων
Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς στο thecaller web tv, για Λουτσέσκου, play off και… έξοδο του Πάσχα!
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο thecaller web tv – Αυτή είναι η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και το τηλέφωνο της για τη νέα σεζόν
Γάτσιος: Πρέπει να διαγραφεί το δημόσιο χρέος της πανδημίας
Θανάσης Τσαλταμπάσης: Στη σχολή μας προετοίμαζαν για το ότι κάποιοι… έσπαζαν τραπέζια και έβριζαν