Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αλέξης Κούγιας: Μηνύσεις κατά πάντων – Τι λέει για Καπουτζίδη και για την «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια του OPEN

WEB TV

Γιώργος Ιωακειμίδης: Χτίζουμε το μέλλον Νίκαιας και Ρέντη με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα έργων υποδομών και ανάπτυξης 

Ο Δήμαρχος Nίκαιας – Αγίου Ιωάννου Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, μιλώντας στην εκπομπή ΟΤΑ Voice του TheCaller Web TV και τον Δημήτρη Κατσικάρη, αναφέρθηκε στο σήμερα και το αύριο της ιστορικής περιοχής του Πειραιά, το οποίο χαρακτηρίζει ελπιδοφόρο, καθώς με το σχεδιασμό που υπάρχει στο Δήμο ανοίγονται νέοι δρόμοι ανάπτυξης και δημιουργίας.

Δήμαρχος από το 1994, αρχικά στο Ρέντη, ο Γιώργος Ιωακειμίδης, αναφέρεται στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και τις παρενέργειες στην τοπική αυτοδιοίκηση που αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς από τον Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Επισημαίνει ότι ένα χρόνο μετά την εμφάνιση της επιδημίας παρατηρείται εξάντληση, φόβος και αβεβαιότητα για το μέλλον, ένα μέλλον που θα είναι δύσκολο για όλους και για την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς η επάνοδος στην κανονικότητα δεν θα είναι απλή υπόθεση.

Ως έμπειρος αυτοδιοικητικός με πολύχρονη διαδρομή, ο Γιώργος Ιωακειμίδης, μιλάει για τα αντιπροσωπευτικά όργανα της αυτοδιοίκησης, την ΠΕΔΑ, την ΚΕΔΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, αλλά και την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση που διαχρονικά παραμένει ζητούμενο, ενώ παραθέτει συγκεκριμένες απόψεις για το σχέδιο του εκλογικού νόμου που προτείνει η κυβέρνηση.

Τέλος αναλύει τους νέους προγραμματικούς στόχους του Δήμου και την εργώδη προετοιμασία για μεγάλα έργα υποδομών, ανάπτυξης και περιβάλλοντος για τα δυόμιση επόμενα χρόνια, ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που χρηματοδοτείται με 100 εκατομμύρια ευρώ και θα αλλάξει την εικόνα του Δήμου, με αιχμή το ευρύτατο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που θα συνδέσει όλη την πόλη από άκρου εις άκρο.

Η νέα παράταση lockdown, το θέμα Κουφοντίνα, όπως και η παραίτηση Ταραντίλη στο Stigma της Ημέρας
Σακελλαρόπουλος- Τσαμπάς για την… light μάχη της Λεωφόρου, τον Μήτρογλου και τον Πέλκα!
Στέλιος Λουκίδης: Μεγάλη η πίεση στα νοσοκομεία – Αναμένεται αύξηση των εισαγωγών στις ΜΕΘ
Η πρόκριση του Ολυμπιακού και το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στο VAR
Νίκος Νίκας στο TheCaller WEB TV: Υπάρχουν άνθρωποι – «φάροι» στον χώρο της Τέχνης, να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι…
Βασίλης Ζούλιας: Στον φανταστικό κόσμο του Κούγια φυσιολογικό είναι η ζωή του και η ανατροφή που δίνει στα παιδιά του