
WEB TV
Στο TheCaller Web TV φιλοξενήθηκε ο αρθρογράφος στην ιστοσελίδα «Ανοιχτό Παράθυρο», Γιώργος Λακόπουλος, όπου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Βούλα Κεχαγιά.
Σε ό,τι αφορά την πανδημία του κορονοϊού και τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ο δημοσιογράφος είπε τα εξής: «Υπάρχει μια πολιτικοποίηση του προβλήματος, υπάρχει μια αγχώδης αντιμετώπιση από την πλευρά της κυβέρνησης για να διατηρήσει κάτι το οποίο η ίδια θεωρούσε κεκτημένο και αναφέρομαι στα δεδομένα της πρώτης φάσης της πανδημίας.
Αυτό ήταν ένας παραλογισμός, γιατί, με ποια έννοια μια χώρα θα μείνει έκτος του κύματος της διάδοσης του covid, όταν όλες οι υπόλοιπες χώρες, τουλάχιστον με πιο ισχυρές υγειονομικές υποδομές, υφίστανται όλα αυτά».
Για την πιθανότητα να πάει η χώρα σε εκλογές, είπε: «Τώρα είναι πιθανότερο το σενάριο να πάμε σε εκλογές. Υπήρχαν δύο στοιχεία που ωθούσαν σε πρόβλεψη πολιτικών εξελίξεων. Το πρώτο ήταν η διαφενόμενη εξ αρχής πρόθεση του Πρωθυπουργού να επισπεύσει τον χρόνο των εκλογών εντός τουβεληνεκούς του ισχύος του, να κάψει την απλή αναλογική.
Αυτό υπάρχει ακόμη πιο έντονο. Το δεύτερο στοιχείο είναι να επισπεύσει τις εκλογές πριν τον βρουν οι συνέπειες της πανδημίας, ουσιαστικά πριν τον βρει το 2022. Θα είναι καταστροφικό για την οικονομία».
Δείτε την εκπομπή στο YouTube