Αθήνα

16 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Έλεγαν ότι έχω κάνει λιποαναρροφήσεις και εγώ είχα οξεία εκκολπωματίτιδα! (vid)

WEB TV

«Ώρα των Συνταξιούχων»: Η Εθνική Σύνταξη «λύση» στο πρόβλημα της απονομής σύνταξης

Με το φλέγον θέμα της Εθνικής Σύνταξης και πώς θα βοηθήσει στην απεμπλοκή των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης, ασχολήθηκε η Ώρα των Συνταξιούχων στην εκπομπή της Τετάρτης 3ης Φεβρουαρίου, στο TheCaller WEB TV.

Αναλύθηκε διεξοδικά το πρόβλημα που δημιουργεί στη διαδικασία, η πρόταση Χατζηδάκη, καθώς παρουσιάζει πολλά κενά. Ο κίνδυνος ακόμα μεγαλύτερης γραφειοκρατίας, που θα οδηγήσει σε περαιτέρω καθυστερήσεις, είναι ορατός.

Τονίστηκε επίσης, ότι μοναδική λύση είναι οι νέες, μόνιμες προσλήψεις για τον e-ΕΦΚΑ σε θέσεις ευθύνης, ώστε να ξεμπλοκάρει η διαδικασία.

Στο πλαίσιο αυτό, η εκπομπή φιλοξένησε τον Γιώργο Δημητριάδη, πρόεδρο των Συμβασιούχων, που εργάστηκε ο ίδιος σε τμήμα απονομής σύνταξης του e-ΕΦΚΑ και περιγράφει αναλυτικά το «μπάχαλο» που βίωσε από «πρώτο χέρι». Ο κ. Δημητριάδης γνωστοποίησε ότι επίκειται συνάντηση (με τηλεδιάσκεψη) με τη διοίκηση του Φορέα, σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί λύση σε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα και να βρουν πάλι δουλειά, 683 εργαζόμενοι-συμβασιουχοι.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο thecaller web tv – Αυτή είναι η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και το τηλέφωνο της για τη νέα σεζόν
Γάτσιος: Πρέπει να διαγραφεί το δημόσιο χρέος της πανδημίας
Θανάσης Τσαλταμπάσης: Στη σχολή μας προετοίμαζαν για το ότι κάποιοι… έσπαζαν τραπέζια και έβριζαν
Καπραβέλος: Θα ήταν εγκληματικό να επιτραπούν οι μετακινήσεις για το Πάσχα
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου για επιχειρήσεις: Κίνδυνος για χιλιάδες «λουκέτα» – 244 δισ. το ιδιωτικό χρέος – Απαιτείται «κούρεμα»
Η Ώρα των Συνταξιούχων: «Εισβολή» στρατιωτών στον e-ΕΦΚΑ για απονομή συντάξεων και εργασιακές ανατροπές με… ευέλικτο 8άωρο