Αθήνα

16 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Έλεγαν ότι έχω κάνει λιποαναρροφήσεις και εγώ είχα οξεία εκκολπωματίτιδα! (vid)

WEB TV

Λάμπρος Μίχος: Ο «γκουρού» της Αυτοδιοίκησης που μεταμόρφωσε την Αγία Βαρβάρα σε σύγχρονη πόλη

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, μιλώντας στην εκπομπή ΟΤΑ Voice του TheCaller.gr Web TV και τον Δημήτρη Κατσικάρη, αναφέρθηκε στο χθες, το σήμερα και το αύριο μιας πολύπαθης περιοχής που από την ανυποληψία και την υστέρηση έφτασε στο σημείο να ανταγωνίζεται επάξια  τους καλύτερους Δήμους της Αττικής.

Ο Λάμπρος Μίχος δεν είναι ένας συνηθισμένος Δήμαρχος, ούτε ένας «συνήθης» αυτοδιοικητικός. Μετά από τέσσερις πετυχημένες θητείες στην Αγία Βαρβάρα, στις οποίες μεταμόρφωσε με απτό έργο το Δήμο, πέρασε από τη Βουλή με επιτυχία και κατάφερε τη μεγάλη επιστροφή, βασιζόμενος μόνο στους διαχρονικούς δεσμούς του με τους δημότες, πέρα από χρώματα και κόμματα, κάτι εξαιρετικά δύσκολο στη χώρα μας.

Μιλώντας ανθρωποκεντρικά, στέκεται στη μεγάλη αξία της αδιαμεσολάβητης επαφής και της ειλικρινούς σχέσης με τον πολίτη, που πάντα φέρνει μεγάλα και θετικά αποτελέσματα για τις συνοικίες και τις πόλεις.

Η Αγία Βαρβάρα, μετά από μεγάλο έργο και προσπάθειες, συμμετέχει σήμερα επάξια στον κόσμο των σύγχρονων ελληνικών πόλεων, έχοντας πετύχει τη συμμετοχή όλων των δημοτών στο κοινωνικό γίγνεσθαι, πέρα από τους αποκλεισμούς του παρελθόντος.

Ο Λάμπρος Μίχος, ένας «γκουρού» της ελληνικής αυτοδιοίκησης, αναπτύσσει το σχέδιό του για το μέλλον της Αγίας Βαρβάρας, σε επίπεδο πολιτισμού, υποδομών και ανάπτυξης, παίρνοντας θέση με προτάσεις για όλα τα ανοιχτά θέματα της αυτοδιοίκησης, την ανάγκη της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης και την Ελλάδα των ανοιχτών οριζόντων.

 

 

 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο thecaller web tv – Αυτή είναι η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και το τηλέφωνο της για τη νέα σεζόν
Γάτσιος: Πρέπει να διαγραφεί το δημόσιο χρέος της πανδημίας
Θανάσης Τσαλταμπάσης: Στη σχολή μας προετοίμαζαν για το ότι κάποιοι… έσπαζαν τραπέζια και έβριζαν
Καπραβέλος: Θα ήταν εγκληματικό να επιτραπούν οι μετακινήσεις για το Πάσχα
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου για επιχειρήσεις: Κίνδυνος για χιλιάδες «λουκέτα» – 244 δισ. το ιδιωτικό χρέος – Απαιτείται «κούρεμα»
Η Ώρα των Συνταξιούχων: «Εισβολή» στρατιωτών στον e-ΕΦΚΑ για απονομή συντάξεων και εργασιακές ανατροπές με… ευέλικτο 8άωρο