
WEB TV
Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης μίλησε στην εκπομπή «ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ», στο TheCaller WEB TV και τον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό.
Αρχικά, ο κ. Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, την περασμένη Κυριακή, σχολιάζοντας πως «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα από την κόντρα». Ο ίδιος θεωρεί ότι το θέμα είναι λήξαν και πως δόθηκαν λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. «Ενωμένοι, πάμε όλοι μαζί, δεν τελειώνουμε στις 5 Δεκεμβρίου, συνεχίζουμε και να επικεντρωθούμε όλοι μαζί στη ‘’μάχη’’, που έρχεται», σχολίασε ο κ. Χριστοδουλάκης.
Επιπλέον, ο κ. Χριστοδουλάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.
Αναφορικά με την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις επονομαζόμενες «λίστες Πέτσα» και την χρηματοδότηση ΜΜΕ, ένα ζήτημα για το οποίο το ΚΙΝΑΛ συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλη η Αντιπολίτευση, ο κ. Χριστοδουλάκης έκανε λόγο για «ένα πολύ σοβαρό ζήτημα», μίλησε για «έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους θεσμούς» και πως «πρέπει να υπάρξει διαφάνεια», ενώ υποστήριξε πως «υπάρχει προσπάθεια χειραγώγησης των ΜΜΕ από την κυβέρνηση» και ανέφερε, κατ’ αντιδιαστολή, ως παράδειγμα την παραίτηση Κουρτς στην Αυστρία.
Εξάλλου, σχετικά με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Opinion Poll και την κόντρα που άνοιξε μεταξύ της εταιρείας και της πλευρά της Φώφης Γεννηματά, ο κ. Χριστοδουλάκης σχολίασε πως «όποιος προσπαθεί τεχνητά μέσω δημοσκοπήσεων να επηρεάσει την κοινή γνώμη της παράταξής μας θα έχει σκληρή απάντηση στις κάλπες». «Δυστυχώς είχαμε καταγγελίες για συγκεκριμένο δίδυμο από το οποίο είχαν αποκλειστεί οι άλλοι δυο υποψήφιοι», ανέφερε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.
Τέλος, κληθείς να αξιολογήσει την πορεία της Φώφης Γεννηματά ως προέδρου αρχικά του ΠΑΣΟΚ, εν συνεχεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μετέπειτα του Κινήματος Αλλαγής, ο ίδιος είπε πως «η Φώφη Γεννηματά πήρε το χώρο από το μηδέν και του έδωσε μια πνοή», υπενθύμισε πως «το 2015 το ΠΑΣΟΚ κινδύνευε να μείνει εκτός Βουλής» και πέτυχε «το ΠΑΣΟΚ, που είχε αποκτήσει-αδίκως-τοξικό χαρακτήρα να αποκατασταθεί στα μάτια της κοινής γνώμης». Ο κ. Χριστοδουλάκης κατέληξε λέγοντας πως «αυτή η μάχη αφορά ξανά την επιβίωση του χώρου, αλλά και την προοπτική του και η πορεία αυτή δεν πρέπει να ανακοπεί».
Ροή Ειδήσεων
08/08/2022 | 07:43
Ιλάειρα Ζήση: Η νέα ανάρτηση μετά το χειρουργείο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και την περιπέτεια της υγείας του
08/08/2022 | 07:20
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Σήμερα απολογείται ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας – Οι 2 ταυτότητες

08/08/2022 | 07:13
Λωρίδα της Γάζας: Ο Μπάιντεν καλωσορίζει την εκεχειρία – Ο στρατός του Ισραήλ ανακαλεί, διαβεβαιώνει πως την τηρεί
07/08/2022 | 23:41
ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ζητούν αποπομπή Ρωμανού – Τι απαντά ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ
07/08/2022 | 23:22
Σύβοτα: Μητέρα και γιαγιά η 62χρονη που σκοτώθηκε με το αλεξίπτωτο θαλάσσης μετά το μπουρίνι

06/08/2022 | 17:27
Αισθητή πτώση θερμοκρασίας και άστατος καιρός μετά τις 10 Αυγούστου – Η θερμοκρασία το επόμενο 10ήμερο
06/08/2022 | 21:55
Ντίνος Ηλιόπουλος: Η επιγραφή που ζήτησε να μπει στον τάφο του και το παράπονό του πριν φύγει από τη ζωή
06/08/2022 | 19:55
Ρωμανός: Θα πρέπει και ο κ. Ανδρουλάκης να δώσει απαντήσεις και να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα μάθει μόνο ο ίδιος

06/08/2022 | 17:49
Χάρις Αλεξίου: Αγκαλιά με τον πρώην σύζυγό της και τη σύντροφό του! «Αδέλφια μου για πάντα»
06/08/2022 | 13:44
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Ουκρανία και Αρμενία φέρεται να ζήτησαν από Κοντολέων την παρακολούθηση Ανδρουλάκη»
06/08/2022 | 14:33
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πήγε στην παραλία και η χαρά της είναι απερίγραπτη – Οι φωτογραφίες με μαγιό
06/08/2022 | 12:31
Περιστέρι: Στον εισαγγελέα ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης – «Εγώ τη σκότωσα» είπε στους αστυνομικούς
06/08/2022 | 15:19
Πύρρος Δήμας: Το σχόλιο της κόρης του που του άλλαξε τη ζωή – Από τότε είπα μέσα μου «τέρμα»
06/08/2022 | 09:40
Περιστέρι: Στα Σκόπια συνελήφθη ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης – Βγήκε από τη χώρα μέσα σε γκρουπ μεταναστών
06/08/2022 | 22:05
Κώστας Νεστορίδης: «Μπαμπά κράτα γερά…»-Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του θρύλου της ΑΕΚ

06/08/2022 | 14:06