Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας: Τους αποκάλυψε στο Πρωινό ότι περιμένει παιδί (vid)

WEB TV

Μάρα Μεϊμαρίδη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το αστρονομικό ποσό που κέρδισε από τις «Μάγισσες της Σμύρνης»

Η γυναίκα που λάτρεψαν οι γυναίκες, έφτασαν τις «Μάγισσες της Σμύρνης» να τις συζητήσουν και οι άντρες και έκανε χιλιάδες ανθρώπους να αποκτήσουν κι εκείνοι μία διαφορετική θεία, τη δική της θεία  «Κατίνα», μίλησε στο theCaller σε μία διαφορετική συνέντευξη.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη, συγγραφέας της θρυλικής πια Σμυρνιάς «Κατίνας», της γυναίκας που κατάφερνε με τα ξόρκια της να πετυχαίνει τους στόχους της, μιλάει για τη δική της ζωή. Το δεύτερο βιβλίο για την ζωή της «Κατίνας», 19 χρόνια μετά τις «Μάγισσες της Σμύρνης», που έγινε σίριαλ και παράσταση, είναι ήδη sod out. Η Μάρα εξηγεί για το πώς λειτουργούν τα περίφημα ξόρκια που λατρεύουν τα κορίτσια και υπογραμμίζει τις συμβουλές της Σμυρνιάς θείας της που έχει ως κανόνες και στη δική της ζωή.

Η ιδιαίτερη προσωπικότητά της Μάρας Μεϊμαρίδη ξετυλίγεται μέσα από τα δικά της λόγια:

*ο πρώτος της γάμος, το διαζύγιο και οι γονείς της

*ο σημαντικός τρίτος της σύζυγος , η επιχειρηματική αυτοκρατορία του και η πτώση της

* οι ενοχές της απέναντι στην κόρη της και το μεγάλωμά της

*ο τωρινός σύντροφός της και η σχέση τους

Χορτασμένη από τη ζωή που έχει ζήσει, μιλάει για την έμπνευσή της ως συγγραφέας, αποκαλύπτει σε ποιον χρωστάει το ότι ασχολήθηκε απερίσπαστα με τη συγγραφή του βιβλίου «Μάγισσες της Σμύρνης», με το οποίο έφτασε στην κορυφή της επιτυχίας, και αποκαλύπτει το ύψος της περιουσίας που απέκτησε από το πρώτο βιβλίο, που έγινε σίριαλ και θεατρική παράσταση , «έχοντας κεφάλαιο ενός ευρώ, ένα χαρτί κι ένα μολύβι».

Όσοι έχετε αγαπήσει τη Μάρα και την «Κατίνα» της μείνετε συντονισμένοι, γιατί αποκαλύπτει ακόμα και τι θα ακολουθήσει μετά από το δεύτερο βιβλίο της.

 

 

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου για επιχειρήσεις: Κίνδυνος για χιλιάδες «λουκέτα» – 244 δισ. το ιδιωτικό χρέος – Απαιτείται «κούρεμα»
Η Ώρα των Συνταξιούχων: «Εισβολή» στρατιωτών στον e-ΕΦΚΑ για απονομή συντάξεων και εργασιακές ανατροπές με… ευέλικτο 8άωρο
Η επερχόμενη άρση της απαγόρευσης μετακινήσης εκτός Δήμου(;) και ο ψήφος των αποδήμων στο Stigma της Ημέρας
Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς: Το 46ο του Ολυμπιακού και η… φωτιά στα play off!
Η σταδιακή άρση του lockdown μέχρι το άνοιγμα του Τουρισμού και η ψήφος των αποδήμων στο Stigma της Ημέρας
Gugu Team: Η ομάδα που αναδεικνύει ιστορίες ΑμεΑ