Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γλυκά Νέρα: Έτσι κατάφερε να σωθεί ο 32χρονος – Το μικρό κενό στη μονωτική ταινία που τού έδεσαν οι ληστές-δολοφόνοι

WEB TV

Νίκος Μήλης στο TheCaller: Το μυστικό της επιτυχίας της παράταξης στις εκλογές του ΤΕΕ ήταν ότι δουλέψαμε από την αρχή και σκληρά

Ο αντιπρόεδρος του ΤΕΕ, Νίκος Μήλης βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του TheCaller Web TV και μίλησε στη δημοσιογράφο Φώφη Γιωτάκη για τις πρόσφατες

«Εξερχόμαστε από μία κρίση, η οποία κράτησε στη χώρα τουλάχιστον 10 χρόνια και βέβαια, όπως συμβαίνει με την οικονομική κρίση, τα επαγγέλματα, οι πρώτες δραστηριότητες που θίγονται είναι καθαρά αναπτυξιακές δραστηριότητες, και το επάγγελμά μας ως μηχανικοί. Πρέπει από την κρίση να πάρουμε διδάγματα, να γίνουμε χρήσιμοι», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νίκος Μήλης.

«Όλα τα ασφαλιστικά και τα επαγγελματικά ζητήματα θα μπουν ξανά στην ατζέντα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα διαχρονικά ήταν το δυσβάσταχτο οικονομικό και ασφαλιστικό καθεστώς. Οποιοσδήποτε επενδυτής ερχόταν στην Ελλάδα το λάμβανε σοβαρά υπόψιν του, ενσωμάτωνε φορολογία και ασφαλιστική επιβάρυνση. Αυτό που δεν μπορούσε να βολέψει ήταν πόσο χρόνο ήθελε για να ξεκινήσει μία επένδυση», σημείωσε ο κ. Μήλης.

Ο κ. Μήλης αναφέρθηκε στον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη, το ψηφιακό ανάγλυφο στο οποίο θα μπορεί κάποιος να βλέπει το οικόπεδό του και τις θεσμικές γραμμές. Σε δεύτερο χρόνο θα μπορεί να εκδίδει και κανονιστικές πράξεις, κάτι που σημαίνει επιτάχυνση διαδικασιών.

Όπως τόνισε το μυστικό της επιτυχίας στις εκλογές ήταν ότι η παράταξη ξεκίνησε από μηδέν μετά τη διάλυση και την αποχώρηση στελεχών το 2012. «Έπρεπε να φτιάξουμε κάτι από την αρχή για να είναι αξιόπιστο ως προς τους συναδέλφους». 

Δείτε τη συνέντευξη του Νίκου Μήλη στο TheCaller Web TV:

 

Γεώργιος Τσόλας: Από το εθνικό σύστημα υγείας λείπουν 50.000 νοσηλευτές
Στράτος Τζώρτζογλου στο TheCaller: Μιλά για τη ζωή στη “Φάρμα”, τον γιο του στην Αμερική και τους “δολοφόνους” στο χώρο του θεάτρου
Σ. Πέγκας: «Συγκρατημένα αισιόδοξοι για μια καλή τουριστική σεζόν»
Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς: Βαλμπουενά, προπονητολογία και… Βάνα Μπάρμπα!
«fit20»: Nέο επεισόδιο της fitness εκπομπής στο The Caller Web Tv – 4 ασκήσεις για να γυμνάσεις τον κορμό σε λίγα λεπτά
Κατερίνα Γκαγκάκη: “Έχω ψάξει τις διαδικασίες για να υιοθετήσω παιδί, έχω βρει και το Ίδρυμα. Θα το κάνω στο τέλος του χρόνου”