Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας: Τους αποκάλυψε στο Πρωινό ότι περιμένει παιδί (vid)

WEB TV

Παντελής Σταυρουλάκης: O τέσσερις φορές πρωταθλητής Bodybuilding Κρήτης μιλάει για την πορεία του, τα αναβολικά και το άθλημα στην Ελλάδα

Ο Ζαφ Κωνσταντινίδης συνομίλησε με τον τέσσερις φορές πρωταθλητή στην Κρήτη και προπονητή στο Bodybuilding Παντελή Σταυρουλάκη.

Ο έμπειρος αθλητής μίλησε για την διαδρομή του και όσα έχει του έχει διδάξει για την ζωή το άθλημα. Επίσης, αναφέρθηκε στον τρόπο που τα αναβολικά αντιμετωπίζονται από την κοινή γνώμη, λέγοντας πως οι χρήστες δεν πρέπει ούτε να «δαιμονοποιούνται» αλλά ούτε και να “αγιοποιούνται”.

Ακόμη, επισήμανε πως μεγάλος του στόχος είναι η απόκτηση επαγγελματικής κάρτας που θα του δώσουν περισσότερα προνόμια και μίλησε για τις διαφορές στο άθλημα σε Ελλάδα και Αμερική.

Τέλος, αναφέρθηκε στους λόγους που οι σημερινοί Bodybuilders διαθέτουν εξωπραγματικό μέγεθος σε σχέση με την εποχή που μεσουρανούσε ο Arnold Schwarzenegger.

Δείτε την εκπομπή:

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου για επιχειρήσεις: Κίνδυνος για χιλιάδες «λουκέτα» – 244 δισ. το ιδιωτικό χρέος – Απαιτείται «κούρεμα»
Η Ώρα των Συνταξιούχων: «Εισβολή» στρατιωτών στον e-ΕΦΚΑ για απονομή συντάξεων και εργασιακές ανατροπές με… ευέλικτο 8άωρο
Η επερχόμενη άρση της απαγόρευσης μετακινήσης εκτός Δήμου(;) και ο ψήφος των αποδήμων στο Stigma της Ημέρας
Ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης έρχεται στο ΤΕΧΝΟΛόΓΙΟ και το thecaller web TV
Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς: Το 46ο του Ολυμπιακού και η… φωτιά στα play off!
Η σταδιακή άρση του lockdown μέχρι το άνοιγμα του Τουρισμού και η ψήφος των αποδήμων στο Stigma της Ημέρας