Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου (ΦΩΤΟ)

WEB TV

Πέννυ Μπαλτατζή: Ο κορυφαίος πολιτικός, το πάρτι στο κότερο και η σεξιστική συμπεριφορά

«Κάποιος που δεν επιλέγει το επάγγελμα της πόρνης για να ανέβει φαίνεται και δείχνει την αξία και τη συνέπεια του».

Η Πέννυ Μπαλτατζή , μία από τις πρώτες γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου που μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου μίλησε στο  TheCaller και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου , θίγοντας τη συμπεριφορά των περισσοτέρων απέναντι στους καλλιτέχνες.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό ως δασκάλα στο talent show με εγκλεισμό, το House of fame, μοιράστηκε όσα βίωσε σε ιδιωτικό πάρτι με παρέα που απαρτιζόταν από πασίγνωστους πολιτικούς της χώρας και την σεξιστική και μειωτική συμπεριφορά απέναντί της επειδή είναι τραγουδίστρια: «Με κάθισε στα πόδια του. Έπαθα σοκ».

«Θα μείνει σκηνοθέτης, ηθοποιός, τραγουδιστής όρθιος; Πρέπει να προστατεύσουμε την Τέχνη μας», αναρωτιέται η Πέννυ Μπαλτατζή μετά από την καταιγίδα των καταγγελιών για βία και σεξουαλική παρενόχληση και μιλάει για τους «θεατρίνους», τις «τραγουδιάρες» και τις συμπεριφορές των ίδιων των καλλιτεχνών .

«Εμείς δίνουμε τη δύναμη σε ανθρώπους που μας συμπεριφέρονται έτσι. Αν το κόψουμε θα αρχίζει να καθαρίζει το πράγμα», υπογραμμίζει η τραγουδίστρια.

Η Ώρα των Συνταξιούχων: «Εισβολή» στρατιωτών στον e-ΕΦΚΑ για απονομή συντάξεων και εργασιακές ανατροπές με… ευέλικτο 8άωρο
Η επερχόμενη άρση της απαγόρευσης μετακινήσης εκτός Δήμου(;) και ο ψήφος των αποδήμων στο Stigma της Ημέρας
Ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης έρχεται στο ΤΕΧΝΟΛόΓΙΟ και το thecaller web TV
Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς: Το 46ο του Ολυμπιακού και η… φωτιά στα play off!
Η σταδιακή άρση του lockdown μέχρι το άνοιγμα του Τουρισμού και η ψήφος των αποδήμων στο Stigma της Ημέρας
Gugu Team: Η ομάδα που αναδεικνύει ιστορίες ΑμεΑ