Αθήνα

28 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Χώρισε η κόρη του πρώην πρωθυπουργού

WEB TV

Πέτρος Γαϊτάνος – Η εξομολόγηση: Η αμαρτία του σαρκικού έρωτα, τα σκάνδαλα στην Εκκλησία, η πρόταση από την Χρυσή Αυγή, η Αριστερά, τα χρήματα από τη διαφήμιση

Για πρώτη φορά ο Πέτρος Γαϊτάνος σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί λεπτό προς λεπτό. Ο ερμηνευτής, που έχει ταυτιστεί με την εκκλησιαστική και την παραδοσιακή μουσική, απαντάει σε όλες τις; ερωτήσεις που θα μπορούσαν να του κάνουν. Μίλησε στο The Caller και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, στην εκπομπή «7» και δεν έκρυψε τίποτα από όλα όσα πιστεύει και πρεσβεύει.

Ανάμεσα σε άλλα, ξεχωριστή θέση κατακτούν όσα είπε για:

Η διασημότητα, ο Χριστός και η γραφικότητα

«Μπορεί κάποιος να με παρουσιάζει ως γραφικό, κάποιος που λειτουργεί αντίχριστα, αντίθετα στον Λόγο του Χριστού», είπε ο Πέτρος Γαϊτάνος απαντώντας σε όλους και εξήγησε τη θέση του σχετικά με τους χαρακτηρισμούς, ανάμεσα σε άλλα.
«Η σχέση μου με τον Χριστό είναι σαν ισχυρό ποτάμι που με πλημμυρίζει με πράγματα που σε κάνουν να ζεις διαφορετικά». Ο ερμηνευτής αναλύει τη σχέση του με τον Χριστό, την Εκκλησία, τον τρόπο της ζωής του και τον καθημερινό του αγώνα.

Οι αμαρτίες

Ως άνθρωπος που ζει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του με εκκλησιαστικό τρόπο, περιγράφει τι σημαίνει αμαρτία σύμφωνα με τις πατερικές γραφές, αναλύει τις δικές τους αμαρτίες και τον αγώνα συνειδητοποίησης και μετάνοιας που δίνει. Μάλιστα, μιλαέι για τον έρωτα σύμφωνα με την Εκκλησία και τις ευλογίες της, αλλά και την προσωπική του αγάπη στον σαρκικό έρωτα και την δική του αμαρτία.

Πώς κερδίζει τα χρήματά του, οι δουλειές του, οι συνεργασίες του

Μπορεί να είναι απορία πολλών πώς βιοπορίζεται ο Πέτρος Γαϊτάνος και εκείνος φρόντισε να την απαντήσει. Μιλάει για τα χρήματα που κερδίζει από τις συναυλίες, το κανάλι του στο YouTube, τη δισκογραφία του, τις παραγωγές που έχει τα δκαιώματά τους και τις συναυλίες του το καλοκαίρι του 2021.

Η διαφήμιση

Η συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ καταστήματος παιχνιδιών θα μείνει ανεξίτηλη. Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που είπε «ναι» και μάλιστα, δηλώνει: «Αποφάσισα να το κάνω γιατί δεν είμαι στείρος και κομπλεξικός. Ήθελα ο κόσμος να δει τον Πέτρο που έχει χιούμορ». Με πλήρη ειλικρίνεια μιλάει για την αμοιβή του, που καθόλου ευκαταφρόνητη δεν ήταν.

Η Χρυσή Αυγή

Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι δέχτηκε πρόταση να συνταχθεί μαζί τους και περιγράφει την απάντησή του, τα συναισθήματά του, την αντίδρασή τους και ξεκαθαρίζει όσα βιώνει μετά το εξομολογούμενο λάθος του στην τοποθέτησή του.

Η σχέση του με την Αριστερά και τα κόμματα

Ο Πέτρος Γαϊτάνος σε μία ανασκόπηση της πορείας του, μιλάει για τη συνεργασία και την ιδεολογική «συγγένεια» του με την Αριστερά.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Πέτρος Γαϊτάνος

Κωνσταντίνος Σταμούλης: Από κάθε μονάδα αίματος σώζονται τρεις ζωές
Ο Γιώργος Σουξές αποκαλύπτει: Οι ανατροπές του 3ου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» – Πότε αρχίζει η προβολή, ποιοι αλλάζουν, ποιοι ευνοούνται από τη Χούντα, ο καταδότης κι ένας θάνατος
Διονύσης Τεμπονέρας: Αντιδημοκρατική η συμπεριφορά του Προέδρου της Βουλής
Γιώργης Μαρινάκης στο TheCaller: Σε φάση αναδιάρθρωσης οι ΔΕΥΑ
Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς: Το Παρίσι που υποκλίνεται σε Μαρία και Στέφανο
Γ. Ζαχαράκη: Η Σπάρτη είναι ένας ελκυστικός προορισμός 2 ώρες από την Αθήνα που συνδυάζει τη φύση, την ιστορία και τον πολιτισμό