Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας: Τους αποκάλυψε στο Πρωινό ότι περιμένει παιδί (vid)

WEB TV

Ραβανός: «Πώς να αποτρέψεις κάποιον να πάει για Πάσχα στο χωριό όταν φέρνεις τουρίστες στα Χανιά;»

Τα μηνύματα που μεταδίδει η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά την πανδημία είναι αντιφατικά, λέει ο πολιτικός συντάκτης του Βήματος Άρης Ραβανός στο TheCaller Web TV και τη Βούλα Κεχαγιά.

Σημειώνει ότι ο κόσμος δεν πειθαρχεί γιατί τα μέτρα δεν έχουν αποδώσει και αναρωτιέται “πώς μπορείς να αποτρέψεις κάποιον να πάει για Πάσχα στο χωριό όταν φέρνεις πχ τουρίστες στα Χανιά”.

Ο δημοσιογράφος εκφράζει την ανησυχία του για την “επόμενη μέρα” της πανδημικής κρίσης, τονίζει ότι θα πρέπει να ενισχυθεί η οικονομία και τονίζει πως την ώρα που όλοι οι υπαίθριοι χώροι (πάρκα, πλατείες) έχουν μετατραπεί σε αυτοσχέδιες καφετέριες είναι παράλογο πως η εστίαση παραμένει κλειστή.

Ειδικά για την εστίαση κρίνει ως σωστές τις προτάσεις που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και εκτιμά ότι πρέπει να υπάρξει ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε στην περίοδο της πανδημίας.

Σε ό,τι αφορά την προανακριτική επιτροπή της Βουλής ανέφερε ότι εντάσσεται σ’ ένα ευρύτερο σχέδιο της κυβέρνησης που έχει ως στόχο τις εκλογές. Εκτιμά ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να σταματήσει την φθορά της κάτι που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις και τονίζει πως εάν τελικά γίνουν θα έχει ενδιαφέρον το τί θα συμβεί διότι υπάρχει πάντα ο παράγων της απλής αναλογικής. Σ’ αυτήν την περίπτωση, ο Άρης Ραβανός, τονίζει ότι δεν πρέπει να υποτιμάται ο ρόλος που μπορεί να παίξει το ΚΙΝΑΛ.

Δείτε τη συνέντευξη στο YouTube

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου για επιχειρήσεις: Κίνδυνος για χιλιάδες «λουκέτα» – 244 δισ. το ιδιωτικό χρέος – Απαιτείται «κούρεμα»
Η Ώρα των Συνταξιούχων: «Εισβολή» στρατιωτών στον e-ΕΦΚΑ για απονομή συντάξεων και εργασιακές ανατροπές με… ευέλικτο 8άωρο
Η επερχόμενη άρση της απαγόρευσης μετακινήσης εκτός Δήμου(;) και ο ψήφος των αποδήμων στο Stigma της Ημέρας
Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς: Το 46ο του Ολυμπιακού και η… φωτιά στα play off!
Η σταδιακή άρση του lockdown μέχρι το άνοιγμα του Τουρισμού και η ψήφος των αποδήμων στο Stigma της Ημέρας
Gugu Team: Η ομάδα που αναδεικνύει ιστορίες ΑμεΑ