Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: Αποβάλλουν James Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη;

WEB TV

Θανάσης Ζούτσος: Ο Δήμος Παλλήνης σε νέα εποχή με το μεγάλο έργο του δικτύου αποχέτευσης

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, μιλώντας στην εκπομπή ΟΤΑ Voice του TheCaller Web TV και τον Δημήτρη Κατσικάρη, αναφέρθηκε επισταμένως στο μεγάλο έργο της αποχέτευσης που επιτέλους αρχίζει μετά από 10ετή αγώνα και οδηγεί στη νέα εποχή το Δήμο Παλλήνης.

Η δημιουργία του αποχετευτικού δικτύου για όλη την περιοχή -Παλλήνη, Γέρακα και Ανθούσα-, αποτέλεσε για τον Δήμαρχο Θανάση Ζούτσο «στόχο ζωής» και είναι το πρώτο τέτοιο έργο στην Ανατολική Αττική.

Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος, «η Ανατολική Αττική είναι η μοναδική περιοχή της χώρας, χωρίς δίκτυα ακαθάρτων και επιτέλους μετά από 10 χρόνια αγώνα και δυο χρόνια καθυστερήσεων έληξε ο διαγωνισμός του έργου και άμεσα τα μηχανήματα πιάνουν δουλειά», δίνοντας τέλος στην παθογένεια της ελληνικής δημόσιας διοίκησης.

Ο Θανάσης Ζούτσος είναι ένα πρόσωπο ταυτισμένο με την τοπική αυτοδιοίκηση, αφού εκλέγεται τέσσερις φορές Δήμαρχος. Η αρχή έγινε το 2006 στο Γέρακα και από τις εκλογές του 2010 είναι δήμαρχος Παλλήνης όταν και συστάθηκε ο ενιαίος Δήμος Παλλήνης που συμπεριλαμβάνει τον Γέρακα, την Ανθούσα και την Παλλήνη. Εκλεγμένος με όλα τα εκλογικά συστήματα, με μεγάλη αποδοχή, δεν διστάζει να βάλει κατά της τελευταίας αλλαγής, της απλής αναλογικής, η οποία όπως λέει, δεν βοήθησε και τελικά δεν ήταν και Απλή αναλογική σε όλα τα επίπεδα.

Μιλώντας για το σήμερα και το αύριο του Δήμου Παλλήνης, ενός ταχέως αναπτυσσόμενου Δήμου, στέκεται σε βασικά σημεία και εξελίξεις που επιταχύνουν την ανάπτυξη, όπως η πετυχημένη μάχη που δόθηκε για την κάλυψη της περιοχής σε Φυσικό αέριο. «Η Παλλήνη, αναφέρει, είναι ο Δήμος με την ταχύτερη επέκταση δικτύου στην Αττική, αφού μέσα σε δυο χρόνια, κατασκευάστηκαν πάνω από 45 χιλιόμετρα δικτύου, ενώ νέες επεκτάσεις έχουν συμφωνηθεί και προχωρούν άμεσα».

Ο Θανάσης Ζούτσος, στέκεται επίσης στον πετυχημένο σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της ανασφάλειας με τέσσερα περιπολικά να «χτενίζουν» κάθε βράδυ όλο το Δήμο στοχεύοντας στην αποτροπή της παραβατικότητας και την προστασία της δημοτικής περιουσίας, μιλάει για τις δράσεις αντιμετώπισης της πανδημίας με το Δήμο να εξυπηρετεί σε όλα τα επίπεδα τον δημότη και διαδικτυακά, όσο και με την συνέχιση των προγραμμάτων εκπαίδευσης, ώστε κανείς να μη μείνει απομονωμένος και, τέλος, δηλώνει αισιόδοξος για το Δήμο Παλλήνης, αφού «λειτουργεί μεθοδικά και με σχέδιο».

Οι αποφάσεις για το Πάσχα και η διαρροή των πρακτικών της Επιτροπής στο STIGMA της ημέρας με Κεχαγιά – Λελεδάκη
European Super League: Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς σχολιάζουν την «κοσμογονία» στο ποδόσφαιρο!
Ο performer Jerome Kaluta έρχεται στο thecaller web tv και το ΤΕΧΝΟΛόΓΙΟ
Βατόπουλος στο TheCaller: Νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις για Πάσχα – Γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε τα εμβόλια
Ο Αντύπας Καρίπογλου στο thecaller web tv για κυβέρνηση – μέτρα, ψήφο απόδημων Ελλήνων
Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς στο thecaller web tv, για Λουτσέσκου, play off και… έξοδο του Πάσχα!