Αθήνα

 

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

xristos kougias 17 3 2025
Χρήστος Κούγιας «κόλαφος»: «Πρώην συνεργάτες λοιδορούν τον πατέρα μου μετά τον θάνατό του και για την προσωπική του ζωή»

WEB TV

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Οι σωφρονιστικές ποινές φτιάχτηκαν για ανθρώπους, αλλά ο Μίχος είναι ο διάβολος»

Ο Ζαφ Κωνσταντινίδης στο νέο Socialreport αναλύει την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, εστιάζοντας και αξιολογώντας τα κεντρικά σημεία της υπόθεσης.

Οι πράξεις του Ηλίου Μίχου είναι τόσο αδιανόητες, που κανένα μυαλό δεν τολμά να σκεφτεί και κανένα στόμα να ξεστομίσει.

Κάθε νοήμων άνθρωπος, δυσκολεύεται μέχρι και να συζητήσει  για την υπόθεση, ακόμη και αν είναι μονόδρομος για να εκτονώσει τον θυμό που νιώθει.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση εκτός του κεντρικού άξονα συζήτησης που είναι ο ίδιος ο βιασμός και η μαστροπεία, εντύπωση προκαλεί η διπλή «προστατευτική ταυτότητα» που ο Μίχος επεδίωξε να διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να καταστεί υπεράνω υποψίας.

Οικογενειάρχης, με πολλούς φίλους, στενή σχέση με την εκκλησία και φωτογραφίσεις με πολιτικά πρόσωπα. Σε κανέναν δεν πέρασε από το μυαλό ότι ένας 53χρονος με το παραπάνω «προφίλ» είναι ο διάβολος «προσωποποιημένος»

Από την εξίσωση της σατανικότητας, δεν πρέπει βέβαια να εξαιρεθεί η μητέρα του κοριτσιού που σύμφωνα με τα στοιχεία είχε συμμετοχή στην εκπόρνευση του παιδιού, επωφελούμενη οικονομικά.

Αν επαληθευτούν οι κατηγορίες, θα δυσκολευτούμε πολύ να αποφασίσουμε αν η ψυχή του βιαστή ή της σατανικής μητέρας είναι πιο «σάπια».

Το μόνο εύκολο δυστυχώς να αντιληφθεί κανείς πόσο «μαραζωμένη» είναι η ψυχή του παιδιού που βίωσε στιγμές που συναντάει κανείς μόνο σε ταινία τρόμου.

Τις τελευταίες μέρες ερευνώνται τα εκατοντάδες ονόματα ανδρών, εκ των οποίων μέρος αυτών πλήρωσε για να βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι.

Ο αντίλογος στους ισχυρισμούς περί άγνοιας για την ηλικία είναι πως το παιδί ήταν τόσο μικρό που ακόμη και μια λάθος ηλικιακή εκτίμηση δεν μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ενήλική.

Τρείς συνένοχοι λοιπόν στα σαδιστικά και άρρωστα μαρτύρια ενός παιδιού που κανείς δεν ξέρει με ποιον τρόπο τα ψυχικά αυτά  τραύματα θα επηρεάσουν την πορεία και τον ψυχισμό του.

Με όλα τα παραπάνω που διαβάσετε, νομίζω πως πολύ από εσάς θα κάνετε τον ίδιο συλλογισμό με εμένα: Λίγα χρόνια φυλακής είναι αρκετά για πράξεις που κάνουν μέχρι και τον τελευταίο κρατούμενο σε φυλακή να «ντρέπεται» στο άκουσμα τους;

Μήπως η υπόσταση της ισόβιας κάθειρξης θα πρέπει να αρχίσει να ακoλουθεί κατά γράμμα την λέξη;

Ροή Ειδήσεων

rik makar

27/03/2025 | 13:20

Νότιο Σουδάν: Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της χώρας – Στα πρόθυρα νέου εμφυλίου η χώρα

27/03/2025 | 13:10

TikTok: Από τα likes στις πωλήσεις, ενισχύει τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη τους – Χρηστικές οδηγίες

27/03/2025 | 13:09

Τουριστικό υποβρύχιο βυθίστηκε ανοικτά της Αιγύπτου – Έξι νεκροί, εννέα τραυματίες
mitsotakis macron arthrou

27/03/2025 | 13:04

Στο Παρίσι ο Μητσοτάκης για την Σύνοδο των ηγετών για την Ουκρανία

27/03/2025 | 13:00

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Θα μου άρεσε ως ιδέα να κολλιούνται ένσημα στις νοικοκυρές»

27/03/2025 | 12:50

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Ένοχες κρίθηκαν η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της
astegos 1

27/03/2025 | 12:40

Θάνατος αστέγου σε εστιατόριο στην Αθήνα: Βίντεο δείχνει τους υπαλλήλους να μεταφέρουν τον 57χρονο εκτός καταστήματος

27/03/2025 | 12:30

Βαλάντης: «Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, την Χριστίνα Κολέτσα την αγαπώ»

27/03/2025 | 12:20

«Nature»: Ερευνητές ανακαλύπτουν μια νέα πιθανή κατηγορία αντιβιοτικών
1738920750815

27/03/2025 | 12:10

Έρευνα: Οι νέες τάσεις που διαμορφώνουν τον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών το 2025

27/03/2025 | 12:03

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 11,1% για τη ΝΔ – Στη δεύτερη θέση η Πλεύση Ελευθερίας, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

27/03/2025 | 12:01

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι σε ένα λαγούμι και όσο είμαι εγώ θα παραμείνει εκεί – Δείτε βίντεο
poseidonos 2

27/03/2025 | 12:00

Ποσειδώνος: Κάτοικος περιγράφει το τροχαίο που προκάλεσε ο 20χρονος χωρίς δίπλωμα

27/03/2025 | 12:00

Ο Νίκος Αναστόπουλος σε σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή: «Δικό μου λάθος, το παίρνω πάνω μου»

27/03/2025 | 11:50

Ο Τραμπ απειλεί με περισσότερους δασμούς την ΕΕ και τον Καναδά – Κλυδωνισμοί στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία
marian
Πέθανε η τραγουδίστρια Marianne Faithfull
eurovision202 2
Eurovision 2025: Πώς θα ψηφίσουμε απόψε στον Εθνικό Τελικό
theofaneia skiros 060125
Θεοφάνεια στη Σκύρο: Νεαρός χτύπησε εύθυμα την καμπάνα με το πόδι του
kifisos limni 030125
Σπηλαιολόγοι ανακάλυψαν 3 λίμνες κάτω από τον Κηφισό – Δείτε βίντεο
alexandras 131224
Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που γυναίκα πέφτει πάνω σε μηχανάκι
dimosiografos mega 021224
Δημοσιογράφος από την Λήμνο ξέσπασε κι έβαλε τα κλάματα σε ζωντανή σύνδεση: «Eίναι φρίκη, όχι μόνο για ψήφο, φτάνει»