Αθήνα

29 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ιωάννα Μαλέσκου: Άσχημα νέα για την παρουσιάστρια του «Love it»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ

Κία Μπόζου: «Έφυγε» η αγαπημένη ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η γνωστή ηθοποιός, Κία Μπόζου, σουμπρέτα του μουσικού θεάτρου και ελληνικού κινηματογράφου.

Δείτε επίσης

Ο γιος του Μητσοτάκη θα παραμείνει στον Έβρο και μετά τη βασική του εκπαίδευση- Θα υπηρετήσει στο Πυροβολικό
Δευτερολογία Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή: Nομιμοποιείτε την απλήρωτη και αδήλωτη εργασία

H Μάρω Μπουρδάκου έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της με ανάρτηση της μέσα από τη σελίδα της στο Facebook. Γεννήθηκε το 1935 στην Ελευθερούπολη Καβάλας και σπούδασε στη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη απ’ όπου αποφοίτησε το 1961. Η πρώτη της θεατρική εμφάνιση ήταν στον θίασο τραγωδίας του Κώστα Λειβαδέα.

Μεταξύ άλλων εμφανίστηκε στα θέατρα Ακροπόλ, Κήπου, Περοκέ, Καλουτά, Άλφα, Βέμπο, Μετροπόλιταν κ.α. ενώ από νεαρή ηλικία πήρε μέρος σε ταινίες. Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Λάκη Αγραπίδη που απεβίωσε το 2016. Από το γάμο της, έχει έναν γιο ο οποίος είναι γιατρός.

Συντετριμμένος. Άλλη Μία απώλεια. Σήμερα 7/9 2020. Έφυγε από τη ζωή. η Σπουδαία ηθοποιός. Του Μουσικού Θεάτρου…

Posted by ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ on Monday, September 7, 2020

Φιλμογραφία
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971) [Ανθή]
Οι άντρες ξέρουν να αγαπούν (1971)
Ο ξεροκέφαλος (1970) [Κία Μπόζου]
Η σκλάβα (1970)
Το παιδί της μαμάς (1970)
Ακόμα μια φορά πριν ξεψυχήσω (1970)
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970) [Βίκυ Μπόλα]
Η περιπτερού (1970)
Σε ικετεύω αγάπη μου (1970)
Γυμνοί στο δρόμο (1969) [(γειτόνισσα)]
Γαμπρός από τη Γαστούνη (1969)
Η Σμυρνιά (1969)
Το ανθρωπάκι (1969)[πελάτισσα καταστήματος Βουτσά]
Οι ζαβολιές (1969)
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ) (1969) [Ζωή Σέξογλου]
Αυτή που δεν λύγισε (1968) [Φρόσω]
Γοργόνες και μάγκες (1968) [φίλη Πέτρου]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) [Ερμιόνη]
Ο μαχαραγιάς (1968) [Ροζαλία]
Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Κατερίνα]
Το ΠΡΟΠΟ και τα μπουζούκια (1968)
Συννεφιασμένοι ορίζοντες (1968)
Έμπαινε Κίτσο (1968)
Η παιχνιδιάρα (1967) [Σοφία]
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967) [Λίνα]
Τα δολάρια της Ασπασίας (1967)
Λάλα το Λαλάκη (1967)
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966) [Γιαννούλα]
Ο παπατρέχας (1966) [αδελφή θυρωρού]
Κούνια που σε κούναγε… (1966) [Θεοδώρα]
Το σπίτι των ανέμων (1966) [Νίκη]
Τώρα που φεύγω απ’ τη ζωή (1966)
Φως… νερό… τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Τσακισμένη από την ορφάνια (1965)
Εξιλέωση (1965)
Βάνα (1965)
Το λάθος (1965)[νοσοκόμα]
Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)
Η αστεφάνωτη (1964)
Η σωφερίνα (1964)
Τα δίδυμα (1964)
Ήταν όλοι τους… κορόιδα! (1964)
Ένας βλάκας με πατέντα (1963)
Το “τεμπελόσκυλο” (1963) [γραμματέας]
Ο δρόμος με τα κόκκινα φώτα (1963)
Εφιάλτης (1961)
Το κλωτσοσκούφι (1960)
Αστέρω (1959)
Ο Θύμιος τα ‘κανε θάλασσα (1959)[Κατίνα]

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου

Tι τηλεθέαση έκανε το Big Brother μετά το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Ροή Ειδήσεων

18/06/2021 | 14:11

Ο δολοφόνος με το «αγγελικό πρόσωπο»: Τη σκότωσε ο άνδρας που αγαπούσε – Μετά έβγαινε και αυτός στη Νικολούλη

18/06/2021 | 14:07

Άνια Τέιλορ Τζόι: Έμοιαζε με θεά του Ολύμπου στο Dior’s Athens Show

18/06/2021 | 14:07

Οργή Ελεονώρας Μελέτη με τον ΣΚΑΪ: «Με άφησαν άνεργη όταν ήμουν έγκυος κι αυτό ήταν παράνομο…»

18/06/2021 | 13:54

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να πάρει θέση για την αθλιότητα του κ. Μπαλάσκα

18/06/2021 | 13:45

HUAWEI Watch 3 Series – Νέα εποχή στα wearables (ΕΙΚΟΝΕΣ)

18/06/2021 | 13:38

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος Μπάμπη: “Φαίνεται λυτρωμένος – Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση”

18/06/2021 | 13:37

Euro 2020: Η UEFA εξετάζει αλλαγή έδρας του τελικού λόγω κορονοϊού

18/06/2021 | 13:29

Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για τον πιλότο – «Να δικαιωθεί το κορίτσι»

18/06/2021 | 13:28

Γλυκά Νερά: Τι είπε στην Νικολούλη ο 32χρονος πιλότος (BINTEO)

18/06/2021 | 13:07

«Σούσουρο» από τη δήλωση Μπαλάσκα: «Είναι βλάκας, αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή» (ΒΙΝΤΕΟ)

18/06/2021 | 13:03

Γυναικοκτονίες στην Ελλάδα: Δολοφονήθηκαν αβοήθητες από τους συντρόφους τους – Ένας θλιβερός απολογισμός

18/06/2021 | 13:01

Ζάεφ για την ονομασία «Μακεδονία» στο Euro 2020: Θα λυθεί άμεσα- Το έχουμε θέσει στην Ομοσπονδία

18/06/2021 | 12:53

Μητσοτάκης από το Εμβολιαστικό Κέντρο στα Γιάννενα: Να τους πείσουμε όλους να εμβολιαστούν

18/06/2021 | 12:39

Βασίλης Κικίλιας: Ξεπεράσαμε τoυς 7.250.000 εμβολιασμούς- Το 90% όσων εμβολιάστηκαν με AstraZeneca, κάνει κανονικά τη δεύτερη δόση

18/06/2021 | 12:31

Τροχαία ατυχήματα: Η Ελλάδα πέτυχε μείωση 54% την τελευταία 10ετία
Γυναικοκτονίες στην Ελλάδα: Δολοφονήθηκαν αβοήθητες από τους συντρόφους τους – Ένας θλιβερός απολογισμός
Συζυγοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα – Το διαμελισμένο σώμα της συζύγου του Π. Φραντζή, το αιματοβαμμένο 2008 και η παπαδιά
Υπόθεση Bαγιωνή: Ο βιομήχανος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της ερωμένης του με ξίφος
Η ιστορική συνάντηση Ρέιγκαν με Γκορμπατσόφ το 1985 και η πρώτη χειραψία που άφησε εποχή (ΕΙΚΟΝΑ)
Όταν ο Γ. Παπανδρέου τα έβαλε με τραμπούκους- 2 άγνωστες ιστορίες με αφορμή τα γενέθλια του πρώην πρωθυπουργού
B’ Βαλκανικός Πόλεμος: Η Ελλάδα με αρχηγό τον βασιλιά Κωνσταντίνο παρέταξε 119.000 άνδρες στα πεδία των μαχών