Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Νέο αποκαλυπτικό βιβλίο για τον γάμο Ωνάση-Τζάκι Κένεντι: Η κολώνια που «πρόδιδε» τις απιστίες του

Στον πολυτάραχο γάμο της Τζάκι Κένεντι με τον Αριστοτέλη Ωνάση αναφέρεται στο βιβλίο της Touched By the Sun η στιχουργός, συγγραφέας και στενή φίλη της Τζάκι Κάρλι Σιμόν.

Στον πολυτάραχο γάμο της Τζάκι Κένεντι με τον Αριστοτέλη Ωνάση αναφέρεται στο βιβλίο της Touched By the Sun η στιχουργός, συγγραφέας και στενή φίλη της Τζάκι Κάρλι Σιμόν.

«Δεν θα την είχα αφήσει να παντρευτεί τον Αριστοτέλη αν την γνώριζα τότε. Θα είχα κάνει κάτι για να διαλύσω τη σχέση», αναφέρει στο βιβλίο σύμφωνα με αποσπάσματα που δημοσιεύει η Daily Mail.

Όπως αποκαλύπτει η Σιμόν, η Τζάκι Κένεντι της είχε αποκαλύψει πώς ο Ωνάσης «λουζόταν» με κολώνια πριν να δει την Μαρία Κάλας με την οποία διατηρούσε παράνομο δεσμό ενώ ήταν παντρεμένοι - παρά το γεγονός ότι η πτήση μέχρι να δει την τραγουδίστρια της όπερας θα διαρκούσε έξι ώρες.

«Ο ίδιος αντιμετώπιζε τον εαυτό του ως τον Οδυσσέα και δεν ήμουν εγώ αυτή που θα τον αμφισβητούσα» είχε πει η Τζάκι στην Σιμόν. «Είχα μεγάλη ανάγκη από κάποιου είδους προστασία και ο Αριστοτέλης μου την πρόσφερε. Χρειαζόμουν αυτή την προστασία για την Καρολίν και τον Τζον (σ.σ. τα παιδιά της Τζάκι Κένεντι)», της είπε κάποτε η Τζάκι και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η έμφυτη τάση της γυναίκας - να προστατεύει τα παιδιά της με κάθε τρόπο».

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, η Τζάκι της εκμυστηρεύτηκε ότι τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Ωνάσης τη βαρέθηκε και αναζήτησε ξανά καταφύγιο στα χέρια της Κάλλας. Ο Ωνάσης της έλεγε ότι έπρεπε να ταξιδέψει στην Αγγλία για επισκέψεις σε ναυπηγία όμως η μυρωδιά της κολώνιας τον πρόδιδε και η Τζάκι γνώριζε ότι της έλεγε ψέμματα.

«Αν θα τον συναντούσε στο αεροδρόμιο θα την έβαζε τότε. Πιστεύω ότι ήθελε να μου δείξει ότι δεν ήμουν τα πάντα για εκείνον» και είχε προσθέσει: «δεν ήθελε να με παρατήσει τελείως ελπίζοντας ότι θα γινόμουν η ιδανική σύζυγος που ήλπιζε ότι είχε παντρευτεί».

Send this to a friend