• Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου
  • 12:10

Αθήνα

16 oC

αραιές νεφώσεις

Συγκλονιστικό βίντεο: Οι αντιφατικές δηλώσεις του παιδοκτόνου Μανώλη Δουρή στις κάμερες για τη δολοφονία του γιου του

Το 1994 ο Μανώλης Δουρής καταδικάστηκε για την άγρια δολοφονία του ανήλικου γιου του. Η υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού συντάραξε το πανελλήνιο. Αρχικά ο πατέρας του, Μανώλης Δουρής, εμφανιζόταν καταρρακωμένος στα κανάλια, ωστόσο σύντομα συνελήφθη από την αστυνομία ως ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά και πέθανε από ασφυξία, καθώς του είχαν φράξει το στόμα και τη μύτη.

Αρχικά, ο Μανώλης Δουρής ομολόγησε το έγκλημα, ωστόσο στη συνέχεια δήλωνε αθώος. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Δουρής κάνει δηλώσεις στις κάμερες και δηλώνει αθώος, ωστόσο, όπως φαίνεται, βρίσκεται σε σύγχυση και οι απαντήσεις του δεν πείθουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

"Να με στήσουν στα τέσσερα μέτρα και να με εκτελέσουν, εγώ είμαι αθώος. Δεν υπάρχει βιασμός, εγώ δεν έκανα αυτό το πράγμα ", δήλωσε και πρόσθεσε: "Έτσι πιστεύω". Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν "Δηλαδή ο άλλος σου εαυτός έκανε αυτό το πράγμα;", απάντησε: "Δεν ξέρω" και στην ερώτηση αν το μετάνιωσε, είπε: "Εάν το έχω κάνει, το έχω μετανιώσει και καλύτερα να με σκοτώσουν, ενώ συμπλήρωσε ότι έκανε χρήση ηρεμιστικών χαπιών.

Send this to a friend