Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Νίκος Παπανδρέου: «Όταν ο Ανδρέας τηλεφώνησε στον Μάο για να σωθεί ο Βαλυράκης»

ΥΓΕΙΑ

Dr David Samadi: Ο μάγος της ρομποτικής χειρουργικής από τη Νέα Υόρκη στην Κύπρο

Τα οφέλη από την καινοτόμο μέθοδό του Ο 45χρονος κορυφαίος γιατρός στη ρομποτική αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη, μετά την επιτυχημένη καριέρα του στις ΗΠΑ, ανέλαβε να μεταφέρει την τεχνογνωσία του στη Μεγαλόνησο. Με περισσότερες από 5.600 εγχειρήσεις προστάτη μέσω ρομποτικής επέμβασης, ο Dr David Samadi ανήκει πλέον σε μια πολύ επίλεκτη κατηγορία ιατρών σε […]

Τα οφέλη από την καινοτόμο μέθοδό του

Ο 45χρονος κορυφαίος γιατρός στη ρομποτική αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη, μετά την επιτυχημένη καριέρα του στις ΗΠΑ, ανέλαβε να μεταφέρει την τεχνογνωσία του στη Μεγαλόνησο.

Με περισσότερες από 5.600 εγχειρήσεις προστάτη μέσω ρομποτικής επέμβασης, ο Dr David Samadi ανήκει πλέον σε μια πολύ επίλεκτη κατηγορία ιατρών σε παγκόσμιο επίπεδο.

[adsense]

Ο όρος «ρηξικέλευθος επιστήμονας» ίσως είναι λίγος για περιγράψει τον διάσημο Ιρανό Dr David Samadi. Δεν είναι απλώς ένας χειρουργός ουρολόγος, πρωτοπόρος στη ρομποτική χειρουργική για την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη, στην οποία θεωρείται αυθεντία. Προσθέτει και τον τίτλο του καθηγητή πανεπιστημίου και διευθυντή νοσοκομειακής κλινικής στο βιογραφικό του. Οπως συνηθίζει να λέει, έχει έναν και μοναδικό εχθρό: τον καρκίνο.

Ο Dr David Samadi έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τον Ελληνισμό, καθώς σε νοσοκομείο της Κύπρου έχει εγκαινιαστεί ινστιτούτο που φέρει το όνομά του. Στη Μεγαλόνησο μάλιστα θα βρίσκεται τον ερχόμενο μήνα για τα επίσημα εγκαίνια της μονάδας «Ινστιτούτο Ρομποτικής Χειρουργικής Dr David Samadi», στο νοσοκομείο Mediterranean…

Περισσότερα στο: www.protothema.gr

davidsamadi

Kορονοϊός-Ραγδαίες εξελίξεις: Η Moderna αναπτύσσει νέο εμβόλιο για τη νέα νοτιοαφρικανική μετάλλαξη
ΕΦΕΤ: Ανακαλείται άμεσα πλαστική κουτάλα από την αγορά (ΕΙΚΟΝΕΣ)
ΕΟΦ: Έτσι θα διατίθεται η κολχικίνη
«Ναι» στην κολχικίνη από τους εμπειρογνώμονες του Υπ. Υγείας – Πώς θα χορηγείται και σε ποιους
Κορονοϊός: Η κολχικίνη στη μάχη κατά του ιού
Μεταλλαγμένος κορονοϊός: Αυτές οι μάσκες μας προστατεύουν (BINTEO)