Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: Να γιατί δεν αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος – Η ρήτρα για τα μισά λεφτά στο συμβόλαιο (vid)

ΥΓΕΙΑ

Εμβόλιο AstraZeneca και περιστατικά θρομβώσεων – Συνέντευξη τύπου το απόγευμα

Συνέντευξη τύπου για το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού και το ενδεχόμενο αυτό να συνδέεται με την εμφάνιση θρομβώσεων, θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 17:00 ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ).

Όπως έγινε γνωστό, η διαδικτυακή αυτή συνέντευξη Τύπου θα έχει θέμα «τα συμπεράσματα», στα οποία κατέληξε η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σχετικά με “τα περιστατικά θρομβώσεων” που αναφέρθηκαν μετά τη χορήγηση του εμβολίου αυτού, διευκρίνισε ο ΕΜΑ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες υψηλόβαθμός αξιωματούχος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, έκανε γνωστό ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ του εμβολίου της AstraZeneca και των περιστατικών θρομβώσεων.

Χθες, μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε στα περιστατικά θρομβώσεων που φέρονται να σχετίζονται με το εμβόλιο της AstraZeneca και αφορούν σε 1 άτομο ανά 100.000, σύμφωνα με μελέτες που παρουσίασε ο κ. Τσιόδρας.

Ο ΣΦΕΕ στηρίζει την Κλινική Έρευνα: Μια μεγάλη ευκαιρία για τους ασθενείς, αλλά και την οικονομία
Βιταμίνη D3: Μπορεί να προλάβει τον καρκίνο;
ΕΟΦ: Αντισηπτικό χωρίς άδεια στην αγορά– Απαγορεύεται η διάθεσή του! (ΦΩΤΟ)
Covid-19: Τι ισχύει για τα περιστατικά θρομβώσεων που συνδέονται με τα εμβόλια AstraZeneca και Johnson & Johnson; (Αριθμοί)
Κορονοϊός: Πόσο διαρκεί η προστασία από τα εμβόλια
Η ανοσία της αγέλης δεν αφορά μόνο τη Δύση