• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 02:24

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Επιχείρηση «κοιλιά»: Πώς να αποχαιρετίσετε οριστικά το επίμονο λίπος!

Αποφασίσατε πως αυτό το καλοκαίρι θα βγείτε στην παραλία με το κεφάλι ψηλά. Και δουλέψατε σκληρά για αυτό. Σωστή διατροφή, ισορροπημένη άσκηση και όμως υπάρχει ένα σημείο στην περιοχή της κοιλιάς που συνεχίζει να αντιστέκεται.

Μην απελπίζεστε! Η αισθητική χειρουργική μπορεί να σας δώσει την λύση! Όταν συγκέντρωση λίπους και περίσσεια δέρματος εντοπίζονται στο κατώτερο τμήμα της κοιλιάς κάτω από τον ομφαλό, μπορούν να αντιμετωπιστούν με την mini κοιλιοπλαστική.

Πρόκειται για μια επέμβαση η οποία απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν μικρό πρόβλημα χαλάρωσης, είτε μετά από μια εγκυμοσύνη, είτε λόγω σημαντικών αυξομειώσεων του βάρους. Εκτός από το γεγονός πως μπορεί να απομακρύνει λίπος, ραγάδες και χαλαρό δέρμα, επαναφέρει στη θέση τους, κοιλιακούς μυς που είχαν αδυνατίσει ή χαλαρώσει χαρίζοντας μια επίπεδη, πιο σφικτή κοιλιά.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της mini κοιλιοπλατικής είναι πως χρειάζεται μόνο μια τομή. Όπως θα σας εξηγήσει και ο πλαστικός χειρουργός η τομή δεν γίνεται γύρω από τον ομφαλό, αλλά στο κατώτερο τμήμα της κοιλιάς σε σημείο που μπορεί να κρυφτεί από το εσώρουχο ή το μαγιό. Η επέμβαση διαρκεί περίπου δύο ώρες και το άτομο παραμένει στην κλινική για ένα βράδυ. Τις πρώτες εβδομάδες θα ζητηθεί η χρήση ειδικής ζώνης για την υποστήριξη του κοιλιακού τοιχώματος. Μέσα σε μερικές ημέρες το άτομο μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και σε λίγες εβδομάδες να επανέλθει και σε άλλες δραστηριότητες όπως η γυμναστική.

Αυτό το καλοκαίρι μην κρυφτείτε μέσα σε φαρδιές μπλούζες, αντιμετωπίστε τις μικρές σας ατέλειες και φορέστε το αγαπημένο σας μαγιό με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Send this to a friend