Αθήνα

15 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Είμαι πατέρας πέντε παρ’ ολίγον παιδιών, εκείνη την εποχή ήταν της μόδας οι εκτρώσεις»

ΥΓΕΙΑ

Ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών διοργανώνει καμπάνια ενημέρωσης με τίτλο «Σημεία Στίξης»

Στόχος της καμπάνιας με τη δημιουργία του microsite www.simeiastixis.gr, είναι να ενθαρρύνει και να ενημερώσει τους πάσχοντες με αιμορροφιλία, το συγγενικό τους περιβάλλον και το ευρύ κοινό ως προς τα θέματα της νόσου, δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα καθημερινά.

Δείτε επίσης

Ο κορονοϊός «χτυπά» αλύπητα την Ευρώπη – Ποια η κατάσταση της Ελλάδας
Ωρωπός: Εργαζόμενος στην καθαριότητα έπεσε από το απορριμματοφόρο και σκοτώθηκε

«Γιατί ; Πώς θα τα καταφέρω; Θα μπορέσω να έχω μία φυσιολογική ζωή; H απάντηση είναι μία! Ναι! Θα τα καταφέρεις! Μπορείς να έχεις μία φυσιολογική Ζωή. Τελεία. Ενημερώσου. Ρώτα το γιατρό σου και βάλε τελεία στα ερωτηματικά σου».

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δράση της φωτογράφισης « Ένα Δυνατό Κλικ με την Καλύτερη Στιγμή σας! », προσφέροντας τη στήριξή σας για έναν καλό σκοπό. Η φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί από τον φωτογράφο Σταύρο Χαμπάκη. Το πορτφόλιο του περιλαμβάνει διαφημιστική φωτογραφία και ένα πλήθος από θεατρικές και καλλιτεχνικές παραγωγές. Το φωτογραφικό υλικό θα επικοινωνηθεί μέσα από το microsite που έχει δημιουργηθεί για την καμπάνια www.simeiastixis.com σε ειδική ενότητα καθώς και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών https://hemophiliasociety.gr/, ενώ ευελπιστούμε και στη δική σας συνδρομή με την ανάρτηση της φωτογραφίας σας από την καμπάνια που θα συμμετέχετε, στα προσωπικά σας Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για 1 μήνα.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε δίπλα μας σε αυτή δράση. Το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή σας είναι η αποστολή e-mail με την αποδοχή σας στην πρόσκληση
στην ηλεκτρονική διεύθυνση gz@perception.com.gr έως την 27/10/2020. Με την αποδοχή του e-mail για τη συμμετοχή σας θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία και το χώρο διεξαγωγής της φωτογράφισης. Θα σας περιμένουμε για να μας χαρίσετε ένα δυνατό “κλικ” για έναν καλό σκοπό.

Σχετικά με το Σύλλογο Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών ΣΠΕΑ:

Αγαπητοί,

Ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (ΣΠΕΑ) είναι μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που στόχο έχει την με κάθε τρόπο και μέσο προαγωγή και προστασία της ζωής και της υγείας των ατόμων με αιμορροφιλία. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1964 από γιατρούς που ειδικεύονται στην αντιμετώπιση της αιμορροφιλίας και πάσχοντες (άτομα με αιμορροφιλία) και σήμερα αριθμεί περίπου 1.000 μέλη απ’ όλη την Ελλάδα. Ο Σύλλογος διοικείται από επταμελές Δ.Σ. με τριετή θητεία. Σκοπός του Συλλόγου είναι η με κάθε τρόπο και μέσο προαγωγή και προστασία της ζωής και της υγείας των ατόμων με αιμορροφιλία ή άλλη συγγενή κληρονομική αιμορραγική διάθεση, η πρόληψη, θεραπεία και αποκατάσταση των δυσάρεστων συνεπειών και αναπηριών, που απορρέουν από τη νόσο, η προάσπιση με κάθε νόμιμο μέσο των ηθικών και υλικών συμφερόντων των ατόμων αυτών, καθώς και η υποστήριξη και αποκατάσταση τους. Διευκρινίζεται, ότι εφεξής με τον όρο «αιμορροφιλία» εννοούνται περιπτώσεις αιμορροφιλικών ή άλλων συγγενών αιμορραγικών διαθέσεων. Ο ΣΠΕΑ είναι μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Αιμορροφιλίας (World Federation of Hemophilia), της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων Αιμορροφιλίας (European Haemophilia Consortium – EHC), ενώ αποτελεί και ιδρυτικό μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα https://hemophiliasociety.gr/

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Γώγος: «Μέχρι 2.000 κρούσματα το Σαββατοκύριακο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Κακοκαιρία «Κίρκη»: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» σήμερα

Κι όμως τα Χριστούγεννα κάνουν καλό στην ψυχική υγεία!
Lockdown: Γιατί τρώμε περισσότερο όταν βαριόμαστε – Πώς αντιμετωπίζουμε το… τσιμπολόγημα
O Άλμπερτ Μπουρλά εξηγεί γιατί είναι ασφαλές το εμβόλιο της Pfizer
Κορονοϊός – Astrazeneca: Στον «αέρα» το εμβόλιο της Οξφόρδης;
ΕΕΜΑΑ: 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS
Μόσιαλος: Προτείνει σε κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση πιστοποιητικά εμβολιασμού COVID-19