Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας!

ΥΓΕΙΑ

Προσοχή: Αράχνες- δολοφόνοι κρύβονται σε μπανάνες και επιτίθενται!

Μετά το δάγκωμα το θύμα παθαίνει οδυνηρή στύση και μετά πεθαίνει! Οι καταναλωτές ξεφλουδίζουν ανυποψίαστοι τις μπανάνες και τους επιτίθεται η αράχνη phoneutria (φόνισσα) που κρύβεται μέσα. [adsense] Ήδη τα κρούσματα στην Αγγλία από τις βραζιλιάνικες αράχνες phoneutria, που έχουν μπει μέσα στις μπανάνες, κάτω από τη φλούδα και κάνουν επίθεση, αρχίζουν να παίρνουν μεγάλες […]

Μετά το δάγκωμα το θύμα παθαίνει οδυνηρή στύση και μετά πεθαίνει!

Οι καταναλωτές ξεφλουδίζουν ανυποψίαστοι τις μπανάνες και τους επιτίθεται η αράχνη phoneutria (φόνισσα) που κρύβεται μέσα.

[adsense]

Ήδη τα κρούσματα στην Αγγλία από τις βραζιλιάνικες αράχνες phoneutria, που έχουν μπει μέσα στις μπανάνες, κάτω από τη φλούδα και κάνουν επίθεση, αρχίζουν να παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Μετά το δάγκωμα, το θύμα παθαίνει οδυνηρή στύση, στη συνέχεια η καρδιά του λειτουργεί ακανόνιστα και εάν δεν πάει αμέσως στο νοσοκομείο, πεθαίνει.

araxnimpanana

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη στην οικογένεια της 24χρονης Michaela Egan, από το Rainham, του Essex. Είχαν αγοράσει ένα τσαμπί μπανάνες. Η Michaela πήρε μια μπανάνα για να την δώσει στα παιδιά της. Στην πεντάχρονη κόρη της και στο 12μηνων γιό της. Κάποια στιγμή παρατήρησε ένα λευκό κουκούλι σε μια από αυτές, την ξεφλούδισε και από μέσα πετάχτηκαν δεκάδες μικρές αράχνες που χάθηκαν σε όλο το σπίτι. Λίγο αργότερα βγήκε και η «μητέρα», μια μεγάλη βραζιλιάνική αράχνη του είδους phoneutria, από την ελληνική λέξη φόνισσα.

araxnioikogeneia

Η εταιρία που κάνει εισαγωγή τις μπανάνες από τη Βραζιλία, τόνισε πως τα προϊόντα της περνούν εξονυχιστικούς ελέγχους πριν μπουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος: «Έχουμε θέσει τα υψηλότερα στάνταρντς ελέγχων στα προϊόντα μας. Είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με εμάς. Το πρόβλημα ξεκινάει από τις φυτείες στη Βραζιλία.» Θεωρείται, από τα πλέον δηλητηριώδη είδη αράχνης στον κόσμο. Το τσίμπημα της προκαλεί πόνο, χτυπάει στο νευρικό σύστημα, το θύμα παθαίνει μια επώδυνη στύση και εάν δεν προλάβει να πάει στο νοσοκομείο, το δηλητήριο χτυπάει την καρδιά και πεθαίνει. Το αντίδοτο για το συγκεκριμένο δηλητήριο βρέθηκε μόλις το 1996.

Κορονοϊός: Πόσο διαρκεί η προστασία από τα εμβόλια
Βιταμίνη D3: Μπορεί να προλάβει τον καρκίνο;
ΕΟΦ: Αντισηπτικό χωρίς άδεια στην αγορά– Απαγορεύεται η διάθεσή του! (ΦΩΤΟ)
Covid-19: Τι ισχύει για τα περιστατικά θρομβώσεων που συνδέονται με τα εμβόλια AstraZeneca και Johnson & Johnson; (Αριθμοί)
Ο ΣΦΕΕ στηρίζει την Κλινική Έρευνα: Μια μεγάλη ευκαιρία για τους ασθενείς, αλλά και την οικονομία
Μόσιαλος: Θα συνεχίσουμε να ζούμε για πολλές δεκαετίες με τον κορονοϊό – Εμβόλιο κάθε ένα με δύο χρόνια