Αθήνα

2 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

«Παρακολουθώ με έκπληξη τις δηλώσεις της Μπεκατώρου…»: Η επιστολή παραίτησης του Αδαμόπουλου στον Καπράλο

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα 2 ζώδια που θα «τα βρουν σκούρα» από τις 7 Νοεμβρίου

Για το μήνα Νοέμβρη, η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, η οποία έρχεται στις 7 Νοεμβρίου ανοίγει δρόμους και φέρνει νέες δυνατότητες, με την ενέργεια του πάντα δυναμικού Σκορπιού...

Για το μήνα Νοέμβρη, η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, η οποία έρχεται στις 7 Νοεμβρίου ανοίγει δρόμους και φέρνει νέες δυνατότητες, με την ενέργεια του πάντα δυναμικού Σκορπιού, ωστόσο κάποια ζώδια, θα δουν τη σκληρή πλευρά των πραγμάτων.

Ειδικότερα πρόκειται για τα εξής ζώδια:

Κριός

Στα καλά νέα: Αν το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί να κλωτσάς και να σώζεις το κεφάλι σου από κάθε λογής εμποδιάκια που πετάγονται στο διάβα, ετοιμάσου να ηρεμήσεις λιγάκι και επιτέλους να εστιάσεις σ’ αυτά τα σχέδια που όλο βάζεις μπρος, κι όλο πίσω πάνε. Στην περίπτωσή σου ο Νοέμβριος φέρνει μια αίσθηση κανονικότητας, αλλά μην παραχαρείς. Βασικά, άσε τα πράγματα να έρθουν πιο φυσικά και μη τα πιέζεις, γιατί ο Ποσειδώνας στο πρώτο 15νθήμερο του μήνα σε δοκιμάζει γλυκά, γαργαλώντας τις πατούσες και τα νεύρα σου με το φτεράκι. Ζητήματα με τεχνολογία σου βάζουν επίσης τρικλοποδιές, η επικοινωνία σου με τους άλλους μπλοκάρει λόγω παρεμβολών κι ένα ταξίδι που όλο θες να κάνεις κι όλο αναβάλλεις, θα παραμείνει στα χαρτιά. Πάρε βαθιές ανάσες, θα περάσει κι αυτό.

Αιγόκερως

Ο Νοέμβριος είναι μήνας καθοριστικός για σένα Αιγόκερε, καθώς σε ρόλο γεωργού, ό,τι σπείρεις τώρα, θα θερίσεις με το νέο έτος. Τουτέστιν, οι αποφάσεις που θα πάρεις όσο βρίσκεσαι στον «προθάλαμο» θα καθορίσουν αυτά που έρχονται. Οι πλανήτες και το σύμπαν συνεχίζουν να μην ευνοούν το αραλίκι σου, αλλά εσύ είσαι γεννημένος για να προσπαθείς, οπότε βάλε το κεφάλι κάτω και προχώρα. Τη σκληρή δουλειά δεν πρόκειται να την αποφύγεις, εκτός κι αν φύγεις για Πουκέτ χωρίς προειδοποίηση. Αν θες να κατηγορήσεις κάποιον, ρίχ’τα στον Κρόνο και το Δία. Κι αν αναρωτιέσαι «γιατί σε μένα» δες λίγο τη μεγάλη εικόνα, αυτή μέσα στην οποία δείχνεις αρκετά ευνοημένος. Άρχισε να απαριθμείς καλά όπως φίλους, σχέση και οικογένεια (ή ό,τι σου βρίσκεται απ’ αυτά) για να πάρεις κουράγιο. Η ανταμοιβή θ’ αργήσει, όπως κι η αλλαγή αλλά θα ‘ρθει.

Πηγή: ladylike.gr

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα (17/1/2021)
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου
Τα ζώδια σήμερα 14/1
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου
Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12/1