Αθήνα

31 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Φρίκη στον Βόλο: 41χρονος ζητούσε από την 10χρονη κόρη του να ξεντύνεται μπροστά του και μετά τριβόταν πάνω της

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποια ζώδια θα περάσουν… δύσκολα από την Πανσέληνο – Blue Moon Οκτωβρίου στον Ταύρο

Στις 31/10, 17:48, έχουμε τη δεύτερη Πανσέληνο και Blue Moon που γίνεται στις 08° 38’ του Ταύρου.

Δείτε επίσης

Μιχάλης Ρέππας: «Δεν πληρώθηκα, χρυσοπληρώθηκα στο Mega»
Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έρχεται στο TheCaller WEB TV και το «ΤΕΧΝΟΛόΓΙΟ»

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο), που ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 8 μοίρες.


Από μόνη της είναι αρκετά ισχυρή, ωστόσο, η αντίθεση του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο την κάνει ακόμα περισσότερο, όσον αφορά στα “γυρίσματα” της ζωής, την αναστάτωση και τις απρόσμενες εξελίξεις που θα επηρεάσουν τις ζωές των ζωδίων, ανάλογα με τον τομέα (οίκο) που “πέφτει”. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κι ένας Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό που καθιστά ακόμα πιο δύσκολο το έργο του καθενός.
Ας δούμε τώρα πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η Πανσέληνος στον Ταύρο!

Κριός
Η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σου οίκο θα σε επηρεάσει αρκετά, θα σε γεμίσει με έντονες επιθυμίες και ενδεχομένως να σε σπρώξει στο να πάρεις αποφάσεις, που σε άλλη περίπτωση θα δίσταζες, αλλά τώρα δε θα το σκεφτείς δεύτερη φορά, αφού θα βρεθείς προ αδιεξόδου. Αλλαγές τακτικής και ενδεχομένως κινήσεις απελπισίας, ριψοκίνδυνες ή ξαφνικές για να σώσεις ό,τι σώζεται είναι πολύ πιθανές, όμως κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο ή να έχουν το τελείως αντίθετο αποτέλεσμα, κυρίως αν πας με τη σιγουριά ότι θα κερδίσεις. Από την άλλη, η ανάγκη σου να βιώσεις τον έρωτα και να αποκτήσεις όσα θέλεις είναι τόσο μεγάλη που δε διστάσεις να τα παίξεις όλα για όλα, με ένα πρόσωπο, με το οποίο έχεις σεξουαλική χημεία, ωστόσο, η αποτυχία είναι μάλλον βέβαιη. Αντίθετα, ένα άλλο που δε θέλεις θα σου γίνει στενός κορσές.

Ταύρος
Πρωταγωνιστείς κι όχι άδικα, αφού δεν είναι μόνο η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου, αλλά και η συμμετοχή του Ουρανού, που σε προτρέπει να κάνεις το άλμα για να μεγαλουργήσεις. Και πώς θα γίνει αυτό; Αδιαφορώντας για το κενό από κάτω! Για σένα όμως που θέλεις να πατάς γερά στη γη είναι αρκετά δύσκολο. Ωστόσο, τόσο καιρό με τον πλανήτη της ανατροπής πάνω από το κεφάλι σου, αυτό είναι το ζητούμενο: να αλλάξεις, να ρισκάρεις, να δράσεις, χωρίς να σκέφτεσαι ούτε το τι χάνεις, ούτε το τι θα σου μείνει, αφού μόνο έτσι θα βγεις κερδισμένος. Σίγουρα θα υπάρξουν αναταράξεις και εσωτερικές σου και στις σχέσεις σου, ενώ το μέτρο θα χαθεί κι όλα είναι «ή έτσι ή καθόλου». Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, θα χρειαστεί να βάλεις το καλό του εαυτού σου, αδιαφορώντας για τα θέλω των άλλων κι εκεί λογικό είναι να υπάρξουν συγκρούσεις, ρήξεις και χωρισμοί. Όμως, αν το καλοσκεφτείς, ίσως δεν ήταν και τόσο γεροί οι δεσμοί που σας έδεναν, οπότε, είναι προτιμότερο να κοπούν.

Δίδυμοι
Με αυτήν την Πανσέληνο, η εσωτερική σου φόρτιση θα είναι μεγάλη. Η πίστη και η αισιοδοξία σου ότι με τις κατάλληλες κινήσεις (ή και πονηριές) θα καταφέρεις τους στόχους σου ή θα βγεις λάδι θα κλονιστεί, ενώ οι αποκαλύψεις για πρόσωπα και καταστάσεις θα σε ξεπεράσουν. Ένα κομμάτι που επίσης πλήττεται είναι και ο τομέας της εργασίας σου, που ενδεχομένως να δεις το άδικο να χειροκροτείται και ανθρώπους, που δεν υπολόγιζες ή υποτιμούσες να πλασάρονται ως άχαστα φαβορί στην πρώτη θέση, από τη μια στιγμή στην άλλη, αφήνοντάς σε εσένα τελευταίο και καταϊδρωμένο. Επιπλέον, φρόντισε και την υγεία σου, καθώς το στρες που θα βιώσεις θα είναι έντονο και μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό σου, αν δεν τρέφεσαι σωστά ή δεν ξεκουράζεσαι αρκετά.

Καρκίνος
Με την Πανσέληνο να προσβάλλει τον 11ο οίκο σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπαίνουν στο μάτι του κυκλώνα. Άλλους θεωρούσες πιστούς φίλους, άλλα και πιθανόν άσχετα άτομα θα σου σταθούν στα δύσκολα. Η μια δυσάρεστη έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, οπότε λογικό είναι μετά απ’ όλα αυτά, ο κύκλος σου να στενέψει πολύ, αποτελούμενος από ελάχιστους ανθρώπους. Όσον αφορά σε μια ομάδα ή φορέα που μετέχεις, θα διαπιστώσεις με λύπη ότι το προσωπικό συμφέρον είναι αυτό που κυριαρχεί και τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Ως αποτέλεσμα, δε θα μπορέσεις να συγκρατηθείς και θα πεις αλήθειες, που απέφευγες καιρό, αποχωρώντας με το κεφάλι ψηλά, αλλά πληγωμένος από τη στάση ή τις συμπεριφορές που θα έρθεις αντιμέτωπος.

Λέων
Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει έντονους κραδασμούς στην καριέρα και τα επαγγελματικά σου, όπου θα συμβούν απρόσμενες αλλαγές, ενώ είναι πιθανό να ανατρέψουν το υπάρχον καθεστώς και σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα, με αποτέλεσμα να μην έχεις και τις καλύτερες αντιδράσεις στα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν. Από την άλλη, ίσως αναγκαστείς να βάλεις πλάτη σε μια κατάσταση, η οποία όμως μάλλον είναι χαμένη από χέρι και τελικά να βρεθείς να λογοδοτείς κιόλας για μια πιθανή αποτυχία, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ και μην αφήνεις τον εγωισμό σου να σε σαμποτάρει. Δεν αποκλείεται, όμως, να είσαι κι εσύ που θα «τραβήξεις το χαλάκι», θα βάλεις φρένο τρελές απαιτήσεις ή θα προκαλέσεις χαμό με την ανυποχώρητη στάση σου ή τις συμπεριφορές που θα συναντήσεις απέναντί σου και τελικά να αποχωρήσεις από ένα σχήμα.

Παρθένος
Με την Πανσέληνο στον Ταύρο και τον Ουρανό συνοδοιπόρο της, ωθείσαι στο να παραμερίσεις τις τυχόν ανασφάλειές σου και να ανοίξεις τα φτερά σου προς καινούργιες κατευθύνσεις και αναζητήσεις και μέσα από επαφές, ταξίδια, ακόμα και ενασχόληση με νέα αντικείμενα, θα διευρύνσεις το νου σου και θα πάρεις περισσότερες εμπειρίες γιατί στο πρακτικό κομμάτι θα υποφέρεις, καθώς θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές δεδομένων και θα τινάξουν τα σχέδιά σου στον αέρα. Ενδεχομένως να πρέπει και εσύ με τη σειρά σου να αναθεωρήσεις ιδέες και πλάνα και να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και planB σε περίπτωση που το Α πάει άπατο. Από την άλλη, νομικές ή άλλες υποθέσεις που είχες σε εκκρεμότητα παίρνουν μια απρόσμενη τροπή και αυτό θα σε πάει αρκετά πίσω.

Ζυγός
Με αυτήν την Πανσέληνο, νιώθεις να ξυπνάει το εσωτερικό σου ξυπνητήρι και μαζί όλες τις ερωτικές σου επιθυμίες που κοιμόνταν και αρχίζεις να τρελαίνεσαι. Ίσως φλερτάρεις με τα άκρα, απαντήσεις σε προκλήσεις και αν κάποιο από τα πρόσωπα που ελκύεις σε βάλει σε έντονο πειρασμό, δε θα διστάσεις να ενδώσεις. Κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο και εσύ που είσαι σε σχέση, ενώ το ταίρι σου θα το κυριεύσει η ζήλια και ενδεχομένως να υπάρξουν διάφορα σκηνικά, αν νιώσει ότι δεν έχει την αποκλειστικότητα. Εξελίξεις θα έχεις και στα οικονομικά, με απρόσμενα έξοδα να σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ καλό είναι να αποφύγεις διακανονισμούς ή ρυθμίσεις αφού θα είναι σε βάρος σου. Αν υπολόγιζες στο να πάρεις κάποια χρήματα, μάλλον θα εκπλαγείς δυσάρεστα.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος, που γίνεται στον άξονά σου, παρέα με τον Ουρανό, έρχεται να προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς στις σχέσεις σου κι αν δεν αντιδράσεις ακαριαία ή δεν προετοιμαστείς για τις επερχόμενες εξελίξεις, πολύ πιθανό είναι να αφήσει πίσω της σκόνη και θρύψαλα. Συνεργασίες, γάμοι, δεσμοί και συνεταιρισμοί ενδεχομένως να τιναχτούν στον αέρα, αν παραμείνεις κολλημένος στις δικές σου θέσεις, απόλυτος και χωρίς καμία διάθεση να «ακούσεις» και να «νιώσεις» τις ανάγκες των σημαντικών άλλων της ζωής σου. Κι επειδή έχεις επιρρέπεια στο λάθος, λόγω ανάδρομου Ερμή, μην επιμείνεις ντε και σώνει να περάσει το δικό σου γιατί μετά θα είναι πολύ αργά για να διορθώσεις το οτιδήποτε. Αν, λοιπόν, δε βάλεις στην άκρη την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό σου, η αποτυχία είναι σχεδόν βέβαιη. Να ξέρεις, δε, ότι ό,τι φοβάσαι είναι πολύ πιθανό να το πάθεις από την απέναντι πλευρά.

Τοξότης
Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει κυρίως τα εργασιακά σου και καθώς τα δεδομένα κι οι συνθήκες αλλάζουν απότομα, θα σου είναι δύσκολο να τους ακολουθήσεις, πόσω μάλλον να υιοθετήσεις πρακτικές και τρόπους ή ιδέες, που είναι μακριά από ό,τι είχες συνηθίσει και να αποδώσεις κιόλας όπως σου ζητείται. Αρκετές θα είναι και οι απαιτήσεις ή αυτά που πρέπει να κάνεις και από ένα σημείο και μετά θα νιώσεις πολύ πιεσμένος ή εκνευρισμένος, με αποτέλεσμα να τσακωθείς άγρια και με συνάδελφο ή υπάλληλό σου. Εκτός αυτού, δεν αποκλείεται να ξεπεράσεις τις αντοχές σου και να έχεις ενοχλήσεις στην υγεία σου. Μέσα στην μάλλον χαοτική κατάσταση που θα επικρατεί, θα χρειαστεί να κόψεις και μια συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου, αλλιώς θα σου επιβληθεί από άλλους!

Αιγόκερως
Αναστάτωση σου δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος που «πέφτει» στον 5ο οίκο των ερώτων σου, ιδίως αν είσαι σίγουρος ότι έχεις κερδίσεις την καρδιά ενός ατόμου ή έχεις «δέσει» το γάιδαρό σου. Αφ’ ενός λοιπόν, υπάρχει η πιθανότητα να φτάσεις πολύ κοντά στην πηγή και να μην πιεις νερό γιατί όλη η έξαψη θα σε κάνει πιεστικό/η και ανυπόμονο/η, κάτι που θα το απομακρύνει αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη ή γιατί θα διαπιστώσεις ότι το εν λόγω πρόσωπο είναι κατώτερο των περιστάσεων και θα ξενερώσεις εσύ. Αφ’ ετέρου, το ταίρι σου θα αρχίσει να εκνευρίζεται και να αντιδρά έντονα σε κάποιες δικές σου «συμβουλές» ή συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να τα τσουγκρίσετε άσχημα και πολύ πιθανό να χωρίσετε τα τσανάκια σας. Ίσως μάλιστα πίσω από τη στάση του να βρίσκεται και φίλος που το σιγοντάρει. Αν έχεις παιδί(ά), είναι πολύ πιθανό να γίνουν «αντάρτες» κι ό,τι τους λες να επαναστατούν.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στον 4ο οίκο σου θα σε επηρεάσει αρκετά, καθώς θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις που αφορούν στην οικογένειά σου και το σπίτι σου, για τις οποίες δεν ήσουν προφανώς προετοιμασμένος ή αδιαφόρησες και γι’ αυτό θα αναστατωθείς αρκετά. θα υπάρξουν διάφορα φαινόμενα από άτομα της οικογένειάς σου, που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου, οπότε θα αναγκαστείς να πάρεις θέση κι είναι αυτή η αιτία που θα πυροδοτήσει εντάσεις και ενδεχομένως ρήξεις. Απρόσμενη έκβαση θα έχει και η υπόθεση ενός ακινήτου ή περιουσιακού ζητήματος, ενώ πιθανή είναι και μια ζημιά του οικιακού εξοπλισμού ή άλλη που θα σε βγάλει εκτός εαυτού και προϋπολογισμού. Κάποιες σκέψεις του να εγκαταλείψεις πάτρια εδάφη, τόπο κατοικίας ή μια αναγκαστική μετακόμιση θα ανακύψουν ξαφνικά κι αν δεν έχεις κάτι ή κάποιον/α να σε κρατάει, ίσως να το επιχειρήσεις.

Ιχθύες
Όταν θα περάσει αυτή η Πανσέληνος, που γίνεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, ενδεχομένως και να μη μιλιέσαι με ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς θα είναι τέτοια η πίεσή της για να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματά σου, που δε θα μπορέσεις να συγκρατηθείς, αλλά, όπως καταλαβαίνεις δε θα είναι και αρεστά όσα θα ξεστομίσεις, με αποτέλεσμα να έρθει η διακοπή επαφών. Ακόμα και με γείτονες μπορεί να τσακωθείς, αν η συμπεριφορά τους σε εκνευρίσει. Γενικά η καθημερινότητά σου θα αναστατωθεί, γραφειοκρατικά θα ανακύψουν ξαφνικά και θα σε βάλουν να τρέχεις ή δε θα έχουν την έκβαση που περίμενες, ενώ και οι μετακινήσεις σου θα δυσκολέψουν, πιθανόν από την βλάβη ή δυσλειτουργία των μέσων που χρησιμοποιείς. Παίζει επίσης και ζημιά σε είδος του τεχνολογικού εξοπλισμού σου.

astrology.gr

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Το ρεκόρ κρουσμάτων φέρνει τοπικά lockdown σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα – Τι μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση

Κορονοϊός: SOS από Δερμιτζάκη – «Μπορεί να ζήσουμε στην Ελλάδα σκηνές Ιταλίας»

Ροή Ειδήσεων

25/05/2022 | 13:47

Έρχεται ο πρώτος καύσωνας με 37άρια – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο

25/05/2022 | 13:47

Ένωση Εισαγγελέων για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα: Επιχειρείται απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας

25/05/2022 | 13:40

Η Νατάσσα Μποφίλιου δεν… ακούει το όνομα Αλέξης Κούγιας και γίνεται viral

25/05/2022 | 13:38

Θέατρο του Νέου Κόσμου: Ίχνη της Αντιγόνης – Το φεμινιστικό υβριδικό show της Έλλης Παπακωνσταντίνου που ενθουσίασε την Ευρώπη

25/05/2022 | 13:38

Αγωγή 300.000 ευρώ στην «Εφημερίδα των Συντακτών» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

25/05/2022 | 13:34

Μητσοτάκης: Ο Ερντογάν κάνει λάθος αν νομίζει ότι δεν θα υπερασπιστώ τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

25/05/2022 | 13:24

Κώστας Κάζακας: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δυσκολεύεται στις ερωτικές σκηνές- Εάν δεν ήμουν εγώ…»

25/05/2022 | 13:11

Συγκλονίζει ο 11χρονος που μαχαίρωσαν στον Εύοσμο: «Αν το ξαναπεί ο μπαμπάς σου μου είπαν εμείς θα σε χτυπάμε»

25/05/2022 | 13:07

O Άρης Πορτοσάλτε υπογράφει την αυτοβιογραφία του Στέφανου Μάνου

25/05/2022 | 13:02

Περικλής Λιανός: «Είχα πει στον Φιλιππίδη ότι προτιμώ να καθαρίζω σκάλες παρά να ξαναδουλέψω μαζί του»

25/05/2022 | 12:54

Μπακογιάννη: Οι Ευρωπαίοι το έχουν χάσει με την Τουρκία- Με ενόχλησε πάρα πολύ η στάση της Κομισιόν

25/05/2022 | 12:47

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος για Κάτια Ταραμπάνκο: «Το δαχτυλίδι ήταν της μαμάς μου που πέθανε, γι’ αυτό μίλησα»

25/05/2022 | 12:39

Νατάσα Καλογρίδη: «Κινδύνευσα, τρεις φορές μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή»

25/05/2022 | 12:26

Μαγιορκίνης για ευλογιά των πιθήκων: Είναι ένα εξάνθημα που εμφανίζεται στο στόμα, στο πρόσωπο, στα γεννητικά όργανα

25/05/2022 | 12:23

Αποκαλυπτική Νατάσα Καλογρίδη: «Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου»
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
Aυτά είναι τα 8 χαρακτηριστικά που έχουν τα ζευγάρια με καλή ερωτική ζωή
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου 2022
Αυτά είναι τα πιο έξυπνα ζώδια σύμφωνα με τους αστρολόγους