Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Πίεση, υποχρεώσεις, αλλά και αισιοδοξία! Απαιτητική η Δευτέρα για τα ζώδια

Αρκετά απαιτητική θα είναι για κάποια ζώδια η σημερινή ημέρα. Κριοί, Ταύροι θα υποστούν πιέσεις, ενώ οι Δίδυμοι θα είναι σε καλύτερη φάση για να διακρίνουν τα καλά της σημερινής ημέρας. 

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθετε έντονη πίεση, αγαπητοί Κριοί. Όμως πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από το νερό! Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, καθώς ενδέχεται να αποδειχθούν ανέφικτες όταν περάσει αυτή η φάση.

Απομακρυνθείτε από ό,τι σας ταράζει και προτιμήστε να διαθέσετε τον χρόνο σας στο να μελετήσετε τις τρέχουσες καταστάσεις.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις ενδέχεται να σας φαντάζουν χαοτικές σήμερα, γιατί έχουν συσσωρευτεί πολλές και σας πιέζουν. Αγαπητοί Ταύροι, να ξέρετε ότι αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση και έπονται πολλές ευχάριστες ευκαιρίες.

Γι’ αυτό φροντίστε να τηρείτε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και να χειρίζεστε τα πάντα με ψυχραιμία και λογική. Μπαίνετε σε μια πιο αίσια περίοδο, που δεν αποκλείει ακόμα και μια αύξηση ή προαγωγή. Διατηρήστε την ταχύτητα και την καλή σας διάθεση και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα!

Δίδυμοι

Η πρόθεσή σας είναι να κάνετε καίριες αλλαγές προς το καλύτερο σε πολλούς τομείς, αγαπητοί Δίδυμοι. Ωστόσο, οι πιέσεις που έχετε βιώσει ίσως δεν σας αφήνουν να δείτε ακόμη αποτελέσματα. Μην παραδίδετε τα όπλα, γιατί θα πάνε χαμένες οι μέχρι τώρα προσπάθειές σας. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε, παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας με κινήσεις που δεν τολμήσατε ποτέ ως τώρα! Ποτέ δεν είναι αργά.

Καρκίνος

Είστε γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία, αγαπητοί Καρκίνοι! Ταιριάζετε απόλυτα με τη δυναμική της ημέρας, που θα φέρνει εξελίξεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Φροντίστε να αντιδράτε στα γεγονότα με την ίδια αμεσότητα, για να δείτε πολλά πράγματα να μπαίνουν στη σωστή τους θέση. Αυτό θα επιβεβαιώσει τις επιλογές που έχετε κάνει ως τώρα. Διατηρήστε την καλή σας διάθεση, έχετε ήδη διανύσει τη μισή διαδρομή. Σύντομα θα επιλύσετε ακόμα και προβλήματα που είχαν βαλτώσει για καιρό!

Λέων

Το παρελθόν επιστρέφει, αγαπητοί Λέοντες! Σήμερα θα σκέφτεστε πρόσωπα και πράγματα, στα οποία ίσως δεν φερθήκατε όπως έπρεπε. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, δώστε χρόνο σε αυτή την ανασκόπηση. Να είστε ήρεμοι, χωρίς ανεύθυνες και αχρείαστες εξάρσεις. Να είστε έτοιμοι για όλα και δεκτικοί, η απομόνωση δεν θα σας εξυπηρετήσει σε κάτι. Απλώστε το χέρι, απολογηθείτε, σας αναμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από ανθρώπους που ακόμα σας αγαπούν και νοιάζονται.

Παρθένος

Οι εξελίξεις θα σας προσεγγίζουν με ταχύτητα σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Αν παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι, δεν θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας. Μην αναλάβετε πρόσθετες υποχρεώσεις και πιεστείτε, αντιθέτως είναι καλύτερα να κάνετε λίγα διαλείμματα για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Όσο πιο ρεαλιστικά χειριστείτε τις αντοχές σας, τόσο πιο ευέλικτα θα κινηθείτε και θα αναδειχθείτε νικητές!

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ζυγός

Πόσα θέματα αποφεύγετε ή κρύβετε κάτω από το χαλί, αγαπητοί Ζυγοί; Αυτό λήγει σήμερα! Σας δίνεται η ευκαιρία να αφήσετε τις κοινωνικές ενασχολήσεις και να αναθεωρήσετε τη στρατηγική σας. Είναι αυτή που θα σας πάει εκεί που θέλετε; Να ξέρετε ότι έχετε συμμάχους για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, τόσο στο οικογενειακό όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον. Μην το παρακάνετε με την ενδοσκόπηση, βγείτε σύντομα στον κόσμο για να απολαύσετε τις εξελίξεις!

Σκορπιός

Οι πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες σας ενδέχεται να σας κουράσουν σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί. Είναι γεγονός ότι έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, γι’ αυτό και σας πιέζουν. Επειδή αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, φροντίστε να παίρνετε τις αναγκαίες προφυλάξεις για την υγεία και τις αντοχές, όπως και να χειρίζεστε τα πάντα με ψυχραιμία και λογική. Αν λειτουργείτε με άγχος, δεν θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις και δεν θα επιλύσετε τελικά τα προβλήματα.

Τοξότης

Ίσως σήμερα να νιώσετε κάπως βαλτωμένοι σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αγαπητοί Τοξότες. Για κάποιο λόγο, θα δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε τις θέσεις σας και να κοιτάξετε τους άλλους στα μάτια. Αν και θέλετε πραγματικά να προχωρήσετε παρακάτω, φαίνεται να μην μπορείτε να τελειώσετε όσα έχετε ήδη αρχίσει. Επιστρατεύστε το δυναμισμό σας, για να διαχειριστείτε με επιτυχία όσα σας φαντάζουν δυσεπίλυτα. Κάντε μικρά διαλείμματα και ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν, για να καταπολεμάτε τη ρουτίνα.

Αιγόκερως

Όλα κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς σήμερα, είναι να τα αφήσετε να εξελιχθούν προς όφελός σας. Όλοι οι τομείς της ζωής σας θα μπουν σε αίσια πορεία, κάτι που οφείλεται στον κόπο που έχετε καταβάλει ως τώρα. Όλα εξαρτώνται από τον ρεαλισμό που τα αντιμετωπίζετε. Αυτό σας δίνει δύναμη, ικανοποίηση και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για όσα έπονται!

Υδροχόος

Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα σε μία μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι! Το καλύτερο για εσάς, είναι να στήσετε ένα μεθοδικό σχέδιο, που θα σας προωθήσει ομαλά προς τους στόχους σας. Με αυτή την πρακτική θα δείτε να εκπληρώνετε περισσότερες υποχρεώσεις και να κλείνετε εκκρεμότητες. Μην αμφιβάλετε για το κριτήριό σας, τα άστρα είναι στο πλάι σας για να μην υποπέσετε σε λάθη. Σύντομα θα αναπνέετε με ανακούφιση!

Ιχθύες

Έχει σημασία να αντιμετωπίσετε με χαλαρότητα ένα ομαδικό σχέδιο ή εγχείρημα σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες. Πρέπει να κατανοήσετε απόλυτα τα όρια και τους περιορισμούς που έχουν τεθεί, για να συνειδητοποιήσετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η διανομή των βαρών και η ανταλλαγή απόψεων, έχει τη δυναμική να ενισχύσει το έργο σας με περισσότερους τρόπους από έναν.

πηγή: astro-live.gr

Send this to a friend