Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν - TheCaller

Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Στην Εντατική του Σωτηρία με κορονοϊό ο Στάθης Αγγελόπουλος

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη.

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες δεν είναι κατάλληλες για την προώθηση των σχεδίων σου. Κυρίως το πρώτο μισό της ημέρας είναι εύκολο οι αποφάσεις και οι απόψεις να ταλαντεύονται, καθώς η εμπιστοσύνη απέναντι στον εαυτό σου και τους άλλους δεν είναι μεγάλη. Καθώς προχωρά η μέρα βρίσκεις δημιουργικούς τρόπους να απολαύσεις τη μέρα σου αφιερώνοντας και χρόνο στην οικιακή σου ζωή. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και ένα καινούριο πρόσωπο σε ενθουσιάζουν.

Ταύρος
Στο πρώτο μισό της ημέρας είναι προτιμότερο να αποφύγεις την ενασχόλησή σου με δύσκολα θέματα, καθώς οι συζητήσεις ή οι ενέργειες δεν θα είναι αποτελεσματικές. Οι ανασφάλειες κυρίως είναι αυτές που θολώνουν τα οράματά σου. Καθώς προχωρά η μέρα ένα εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ενθαρρύνει τον πειραματισμό και την αυτοέκφραση. Τη βραδιά αφιέρωσέ την στον αγαπημένο σου και ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες γνωριμίες και έντονη κοινωνικότητα φέρνει η μέρα σου.

Δίδυμοι
Το πρώτο μισό της ημέρας πιθανά να νιώσεις περιορισμένη ή αποκλεισμένη. Τα άτομα γύρω σου είναι ευαίσθητα και ως εκ τούτου μικρά προβλήματα μπορούν να κλιμακωθούν. Αν ψάχνεις για απλές απαντήσεις είναι απίθανο να τις πάρεις. Επίσης μπορεί να μην ξέρεις πραγματικά τι θέλεις ή τι πραγματικά πρέπει να εκτιμάς. Η διαίσθησή σου είναι σωστή και πρέπει να την ακολουθήσεις. Η συναισθηματική σου ζωή φαίνεται να βρίσκει τις ισορροπίες της.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυτές τις μέρες τείνει να σε προστατεύει και να σου δίνει την εύνοιά της. Ωστόσο θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν παρεξηγήσεις ή ο χρόνος σου είναι περιορισμένος κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας. Κάποια αμηχανία σε κοινωνικές περιστάσεις είναι πιθανή ή η έκφραση των επιθυμιών σου να είναι λανθασμένη. Πρόσεξε και προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από στιγμές έντασης ή παρεξηγήσεων. Εσύ που είσαι μόνη, κρυφοί θαυμαστές αποκαλύπτονται.

Λέων
Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είσαι πιο ευάλωτη. Πρόσεξε πως ερμηνεύεις αυτά που λένε οι άλλοι και μην απογοητεύεσαι παρερμηνεύοντάς τα. Παλιά ζητήματα τα οποία θεωρούσες ότι είχες ξεχάσει επανέρχονται στη σκέψη σου. Όσο κυλούν οι ώρες και η Αφροδίτη πλησιάζει με αρμονία τον Ουρανό μπορείς να βρεις ομορφιά και ικανοποίηση σε απρόσμενα μέρη και καταστάσεις. Πλησίασε τον αγαπημένο σου και περάστε όμορφα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου ενισχύεται και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Παρθένος
Στο πρώτο μισό της ημέρας οι σχέσεις μπορεί να είναι ευάλωτες. Έτσι θα πρέπει να δώσεις προσοχή για να διατηρήσεις τα πράγματα ομαλά ή να δώσεις στους ανθρώπους χώρο και να αποφύγεις την υπερβολική σκέψη. Μπορούν να προκύψουν φρέσκιες ιδέες στα εργασιακά ή ακόμα και μια έμπνευση. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και να είσαι βέβαιη πως οι συζητήσεις θα σας βγουν σε καλό. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τα θέλω και τα πρέπει σου απέναντι στο παρελθόν.

Ζυγός
Στο πρώτο μισό της ημέρας οι άνθρωποι γύρω σου φαίνεται να χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και να γίνονται υπερευαίσθητοι, για αυτό και υπάρχει η τάση για παρεξηγήσεις ή πληγωμένα συναισθήματα. Καθώς όμως κυλούν οι ώρες και η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με τον Ουρανό στον τομέα υποστήριξης σε κάνει να φλερτάρεις με νέες ιδέες και δραστηριότητες. Μέσα σε αυτές καλό θα ήταν να συμπεριλάβεις τον αγαπημένο σου και να περάσετε όμορφα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σου δημιουργεί ανασφάλειες για το μέλλον.

Σκορπιός
Οι εντάσεις τόσο οι εσωτερικές όσο και οι εξωτερικές δεν λείπουν το πρώτο μισό της ημέρας. Κάποιος μπορεί να παρεξηγήσει τις απόψεις σου ή να τις πάρει προσωπικά. Απόφυγε τις συζητήσεις με στενόμυαλους ανθρώπους και ασχολήσου με αυτούς που πραγματικά αξίζουν τον κόπο και μπορούν να σε καταλάβουν. Είναι μια όμορφη στιγμή όμως για να ασχοληθείς με τον αγαπημένο σου και να κάνετε όμορφα πράγματα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, μην ψάχνεις το παρελθόν για απαντήσεις.

Τοξότης
Στο πρώτο μισό της ημέρας υπάρχει έντονη η τάση του να προσβάλεσαι ή να αισθάνεσαι αγχωμένη, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις που μπορούν να καταλήξουν σε παρεξηγήσεις ή απογοητεύσεις. Όσο κυλούν οι ώρες η ατμόσφαιρα χαλαρώνει κι έτσι μπορείς να ασχοληθείς ευκολότερα με τους ανθρώπους που αγαπάς ή τις υποθέσεις σου. Είναι ιδανική η βραδιά για να χαλαρώσετε με τον αγαπημένο σου και να κάνετε σχέδια και όνειρα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Αιγόκερος
Στο πρώτο μισό της ημέρας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς καθώς και το να κατανοήσεις τους γύρω σου. Όσο κυλά όμως η μέρα η επικοινωνία σου διευκολύνεται και απολαμβάνεις τη μέρα με ευχάριστες δραστηριότητες. Ξέχνα για λίγο τους στόχους και τα σχέδιά σου και δείξε με κάθε τρόπο τη στήριξη και το συναίσθημά σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλεφωνήματα και ειδήσεις, συναντήσεις με φίλους και συζητήσεις σου αρκούν για να περάσεις όμορφα.

Υδροχόος
Στο πρώτο μισό της ημέρας δεν είναι εύκολο να αισθάνεσαι συγχρονισμένη καθώς οι επιθυμίες σου έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους. Ως αποτέλεσμα δεν φαίνεται να λαμβάνεις ικανοποιητικές αποφάσεις ή να κάνεις σχέδια, για αυτό προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς τουλάχιστον από περίπλοκες καταστάσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάς. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σου δημιουργεί προβληματισμούς και κυρίως άγχος.

Ιχθείς
Το πρώτο μισό της ημέρας επηρεάζεται από μια πτυχή Αφροδίτης – Χείρωνα που τείνει να προκαλεί εσωτερικές συγκρούσεις οι οποίες με τη σειρά τους διεγείρουν την ανησυχία. Καθώς προχωρά η μέρα είναι ευκολότερο να χαλαρώσεις, να ασχοληθείς με τις υποθέσεις σου και να ξεκουραστείς. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου θα σας φέρει πιο κοντά για αυτό μην αποφεύγεις τις συζητήσεις μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

25/07/2021 | 23:54

Τα σημεία δωρεάν ελέγχου Covid-19 από τον ΕΟΔΥ, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου

25/07/2021 | 23:34

Συγκλόνιζει η Μίνα Σουβάρι: Τη βίαζαν από 12 ετών μέχρι τα 20

25/07/2021 | 23:16

Θεσσαλονίκη: Θάνατος 54χρονου λουόμενου στη Χαλκιδική

25/07/2021 | 23:09

Ελένη Χαμπέρη – Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι δύο πρώην Survivors στην Σκιάθο!

25/07/2021 | 23:04

Αδιανόητο περιστατικό: Άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου με παιδικό φτυάρι γλάρο

25/07/2021 | 22:47

Άγριο ξύλο στο Βόλο: Βγήκαν μαχαίρια, πετούσαν καρέκλες και σκαμπό

25/07/2021 | 22:26

Αγρίνιο: Χτύπησε τον άνδρα της στο κεφάλι και συνελήφθη

25/07/2021 | 22:21

Μητέρα Στάθη Αγγελόπουλου: “Δεν έχει κάνει το εμβόλιο – Όλοι μας το έχουμε περάσει»

25/07/2021 | 22:13

Θριάσιο: Νεκρή 31χρονη από κορονοϊό που δεν είχε εμβολιαστεί

25/07/2021 | 22:06

Τζόκερ κλήρωση: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 1.500.000 ευρώ

25/07/2021 | 21:34

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Θα φτύσω αίμα με τον Κορεάτη», δηλώνει ο Παναγιώτης Γκιώνης

25/07/2021 | 21:14

Μαρία Ηλιάκη: Η απάντηση της στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για τον δημόσιο θηλασμό της κόρης της

25/07/2021 | 21:05

Προσοχή! Έρχεται ισχυρός καύσωνας για δέκα ημέρες – Στους 44 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο

25/07/2021 | 20:53

Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο για κατώτατο μισθό και Ποινικό Κώδικα

25/07/2021 | 20:44

Γιώργος Μαυρίδης: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στην παραλία (ΒΙΝΤΕΟ)
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 25 Ιουλίου
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου
Τι λένε τα άστρα για σήμερα – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 18 Ιουλίου