Αθήνα

10 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2021

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

«Δοκιμάζεται η υπομονή σας…»: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25/2-3/3 από τον Κώστα Λεφάκη

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

[the_ad id=”493520″]

Κριός
Άνθρωποι και γεγονότα δοκιμάζουν τα νεύρα σας σε όλο το φάσμα των συναναστροφών και των σχέσεών σας. Δείξτε κατανόηση απέναντι σε εκείνους που εκτιμάτε, αλλά που αυτήν την εβδομάδα έχουν άλλες ανάγκες από τις δικές σας. Υπερασπιστείτε ή διαφυλάξτε τη δουλειά σας, χωρίς να ανοίγετε νέα μέτωπα αντιπαραθέσεων. Αποφύγετε πολέμους, κατά μέτωπο επιθέσεις και βιαστικές αποφάσεις.Καλείστε να κλείσετε ή να ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Ταύρος
Ένας παρασκηνιακός κίνδυνος μπορεί να εξελιχθεί σε δυσάρεστο γεγονός. Φροντίστε να μην λέτε ανεπιφύλακτα τη γνώμη σας και να μην προκαλείτε αντιδράσεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Τα κίνητρα των άλλων δεν συμβαδίζουν με τα δικά σας. Προσοχή καθώς ορατοί και αόρατοι κίνδυνοι καραδοκούν στο περιβάλλον της εργασίας. Υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις, καθώς και ανταγωνισμοί στο περιβάλλον. Φροντίστε να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και οργανωμένοι στις εξορμήσεις σας/

Δίδυμοι
Τα εξωτερικά γεγονότα θα καθορίσουν το κλίμα της εβδομάδας και θα ρυθμίσουν τον παράγοντα της τύχης. Σας συμφέρει να συμμετέχετε παρά να απέχετε σε κοινές πρωτοβουλίες, τόσο στην εργασία, όσο και στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Η οικονομική διαχείριση απαιτεί πολλή προσοχή. Οι φιλοδοξίες σας απαιτούν κάποια θυσία για να διευκολυνθούν. Η γνώμη των άλλων θα παίξει σημαντικό ρόλο, σε πολλές πτυχές της ζωής σας.Προσεγγίστε εκείνους από τους οποίους θα κριθεί μια απόφαση ή μια βοήθεια προς εσάς.

Καρκίνος
Τα επαγγελματικά σας περνούν μια περίοδο καμπής, πριν περάσουν σε περίοδο ανάκαμψης και σταθερότητας. Η πιθανότητα αλλαγής ή ανατροπής ενός σχεδίου φαντάζει ρεαλιστική και θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις αντιδράσεις που θα προκληθούν. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ζήτημα, θα σας αναστατώσουν αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και πιθανότητα να επιτύχετε κάτι δύσκολο και πολύ σημαντικό στα επαγγελματικά σας.Ανασυγκροτηθείτε εργασιακά και να βρείτε την ενίσχυση ή την πηγή εφοδιασμού.

Λέων
Αξιολογήστε τις εξελίξεις στις εμπορικές δραστηριότητες, στις νομικές υποθέσεις, στις σπουδές και στις μετακινήσεις. Υποστηρίξτε το συμφέρον σας μεθοδικά και ουσιαστικά. Παραμείνετε ασφαλείς καθώς υπάρχει ορατός κίνδυνος από τους επιχειρηματικούς ανταγωνιστές. Προσοχή σε συμφωνίες, ή εξετάσεις. Αισθηματικά φαίνεται ότι το διάστημα προκαλεί παρεξηγήσεις, ανικανοποίητο και δύσκολες συνεννοήσεις. Κοινωνικά περιορίστε τις άσκοπες συναναστροφές.Στα οικονομικά συνεχίζει να υπάρχει ο κίνδυνος της κατανάλωσης, ή της έκτακτης δαπάνης.

Παρθένος
Δοκιμάζεται η υπομονή και η αντοχή σας από κάποια έκτακτα περιστατικά. Ωφελείστε από μια αναβολή ή μετάθεση μιας οφειλής σας. Οι εκκρεμότητες με καταβολή φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή. Κάποιες υποσχέσεις στην εργασία μετατίθενται για αργότερα. Ένα φαινομενικά αδιάφορο γεγονός θα αλλάξει συνθήκες και συνήθειες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να προκαλέσει τις ζημιές που φοβάστε!Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός
Η εβδομάδα επιφυλάσσει επεισόδια στα αισθηματικά, ιδιαίτερα για όσους από εσάς βρίσκεστε στη διαδικασία επανακαθορισμού της σχέσης σας. Εδώ χρειάζεται προσοχή ώστε να μην λειτουργήσετε εγωιστικά και επιθετικά. Είναι μια εβδομάδα με δυσκολίες στην συνεργασία στα επαγγελματικά σας και με ιδιαίτερη έμφαση στην επισήμανση των μέχρι τώρα πεπραγμένων σας. Εδώ χρειάζεται προσοχή για να μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις και να μην αντιδράσετε ανεξέλεγκτα.Παραμείνετε επιφυλακτικοί σε καινούργια ανοίγματα, διατηρήστε την ασφάλεια των επαγγελματικών σας.

Σκορπιός
Προσωπικά θέματα είναι στο επίκεντρο γι αυτήν την εβδομάδα. Οι αναμετρήσεις και τα προσωπικά στοιχήματα κρύβουν κινδύνους τους οποίους πρέπει να αποφύγετε. Η υγεία και η εργασία απαιτούν προσοχή καθώς αλλάζει η καθημερινή σας δραστηριότητα. Προσοχή στους όποιους ανταγωνισμούς στην εργασία. Ενδεχόμενα κάποιοι να σας κατασκοπεύσουν, όπως και να αυξηθούν τα έξοδά σας χωρίς να το καταλάβετε.Φροντίστε να είστε σωστοί σε αυτά τα οποία δηλώνετε ή κρίνετε.

Τοξότης
Τονίζεται η δημιουργικότητα αλλά και η νευρικότητα. Οι πιο ανυπόμονοι από εσάς είστε και η ομάδα υψηλού κινδύνου, καθώς λειτουργείτε κατά μέτωπο και χωρίς ασφαλιστικές δικλείδες. Σημειώστε ότι δεν είναι εποχή να εκτεθείτε σε κινδύνους. Ένα γεγονός σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε συνήθειες και πρότυπα και ένας εχθρός κάνει την παρουσία του στο περιβάλλον της εργασίας σας.Συνεχίστε να προσέχετε αλλά και να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως
Τα γεγονότα που διαμείβονται στο οικογενειακό περιβάλλον, φέρνουν εκνευρισμό, διαμάχες, ανταγωνισμούς και αστάθεια. Ένας έξυπνος συμβιβασμός θα σας επέτρεπε να διατηρήσετε προνόμια και μέρος της αυτονομίας σας. Οι διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους υποσκάπτουν την σταθερότητα και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Παραδεχτείτε τα λάθη σας, έστω και αν οι άλλοι δεν κάνουν το ίδιο για τα δικά τους. Εφαρμόστε τακτική ύφεσης και όχι έντασης, αν σας συμφέρει να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

[the_ad id=”493519″]

Υδροχόος
Η επικοινωνία βάλλεται από πολλές πλευρές και είναι πιθανόν να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Παραμείνετε προσηλωμένοι στα σχέδιά σας, αλλά έχετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να υπολογίζετε σε υποστήριξη, τουλάχιστον όχι ουσιαστική. Οικονομικά έχετε μια θετική είδηση η οποία χρειάζεται περισσότερη επεξεργασία εκ μέρους σας. Επίσης, κάποιοι συγγενείς ή και γείτονες, δεν είναι δεκτικοί για συνεννόηση και θετική στάση στα κοινά σας προβλήματα. Ελέγχετε την ερωτική σας ζήλεια και την οικονομική σας ανασφάλεια.Ποιες εξελίξεις θα έχεις στη ζωή σου το Μάρτιο;

Ιχθύες
Διαφυλάξτε την περιουσία σας και κινηθείτε συντηρητικά όσον αφορά στη διαχείριση του εισοδήματός σας. Είναι ένας ευαίσθητος τομέας που απαιτεί σοφία και προσήλωση στους κανόνες που τον διέπουν. Αν οι εξελίξεις είναι θετικές, αλλάζει και η ψυχολογία σας και αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σε άλλους τομείς, όπως στα αισθηματικά σας, έστω και αν θεωρείτε ότι οι άλλοι δεν εκτιμούν τις προσπάθειές σας!Αποφύγετε να κάνετε λάθη εκτίμησης ή να πείτε λόγια στους δικούς σας ανθρώπους για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 1-7 Μαρτίου 2021
Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2021
Λίτσα Πατέρα: Ζώδια και αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο – «Μήνας με προοπτική και εξελίξεις»
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου
Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου