Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Είναι αυτά τα πιο πιστά ζώδια; Τα 3 ζώδια που δύσκολα θα σας απατήσουν

Ζώδια και σχέσεις: Οι προσωπικότητες των ζωδίων διαφέρουν απ’ το ένα στο άλλο, οπότε η αστρολογία μπορεί να είναι ένας σχετικός παράγοντας.

Ζώδια και σχέσεις: Οι προσωπικότητες των ζωδίων διαφέρουν απ’ το ένα στο άλλο, οπότε η αστρολογία μπορεί να είναι ένας σχετικός παράγοντας.

Κάθε σχέση μπορεί να αντιμετωπίσει απιστία, αλλά κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ζωδίων μπορεί να τα κάνουν πιο επιρρεπή στο να απατήσουν. Στην αστρολογία, αυτή η τάση βασίζεται και στον αστρολογικό μας χάρτη και στον κόσμο γύρω μας.

Ταύρος

Οι Ταύροι πιστεύουν πως οι σχέσεις αξίζουν την προσπάθεια. Γι' αυτό, είναι πιο δύσκολο να απατήσουν. Παραμένουν πιστοί στους συντρόφους τους ό,τι κι αν γίνει γιατί τους αρέσει να δουλεύουν τις σχέσεις και τις αφήνουν πίσω τους μόνο όταν δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Παρθένος

Οι Παρθένοι βλέπουν την απιστία ως μία παράλογη αντίδραση στα προβλήματα της σχέσης. Οπότε, έχουν λιγότερες πιθανότητες να απατήσουν. Η λογική και η τάξη κυριαρχούν στην καρδιά του Παρθένου. Δεν θα φύγουν ποτέ μακριά απ' την αγάπη, εκτός κι αν η σχέση έχει τελειώσει. Είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσει κατευθείαν τα θέματα της σχέσης, αντί να αναζητά την παρηγοριά σε άλλους ανθρώπους.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει λιγότερες πιθανότητες απ' όλους να απιστήσεις. Αυτό έχει να κάνει με το ότι είναι εξαιρετικά πιστός. Θα χωρίσουν πριν απατήσουν, αφού ζουν τη ζωή τους ειλικρινά και με δέσμευση. Μπορεί να αναπτύξουν συναισθήματα για κάποιον άλλον, αλλά πρώτα θα διακόψουν τη σχέση και δε θα ρισκάρουν να πληγώσουν τον σύντροφό τους.

Πηγή: Jenny.gr

Send this to a friend