Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Εν… τάχει τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Στα… γρήγορα αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 26 Ιανουαρίου για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα στα επαγγελματικά, τα προσωπικά και τα οικονομικά σας.

Στα… γρήγορα αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 26 Ιανουαρίου για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα στα επαγγελματικά, τα προσωπικά και τα οικονομικά σας.

Ειδικότερα:

Kριός

Ή μπρος θα πας ή πίσω και τα δύο δεν γίνεται και η πρόταση είναι σαφώς να ακολουθήσεις αυτά που σε ενθουσιάζουν.

Ταύρος

Ίσως χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να συντονίσεις τα οικονομικά σου με τα σχέδια σου, όμως είναι εφικτό.

Δίδυμοι

Μπορεί αυτά που κυνήγησες να μην βγήκαν όπως τα περίμενες όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία για να ξεσπάσεις σε σύντροφο ή συνεργάτες.

Καρκίνος

Καλό είναι να ξέρεις που μπλέκεσαι σε επίπεδο παρέας, δραστηριότητας ή γνωριμίας γιατί θα χρειαστεί την ανάλογη προσπάθεια.

Λέων

Δεν χρειάζεται η ευαισθησία σου να αντιδιαστέλλεται με οτιδήποτε χαρούμενο στη ζωή σου. Ίσα ίσα, ο συνδυασμός δίνει βάθος.

Παρθένος

Επειδή απογοητεύτηκες με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου δεν σημαίνει ότι όλες οι σχέσεις είναι λάθος, μάλλον θέλουν δουλειά τα βασικά.

Ζυγός

Αν αισθάνεσαι κουρασμένος, κινήσου συνετά. Αν αισθάνεσαι βαριεστημένος, βγες να κάνεις καμιά βόλτα, θα σου κάνει καλό.

Σκορπιός

Όταν αναγνωρίζεις τους περιορισμούς στον σύντροφο, τα παιδιά, την διασκέδαση μπορεί να θέλεις να γκαζώσεις, αλλά πραγματικά, δεν χρειάζεται.

Τοξότης

Αν τα πράγματα σπίτι και μέσα σου είναι κάπως δεν χρειάζεται να ζοριστείς για να μην το νιώσεις, κι αυτό ανθρώπινο είναι.

Αιγόκερως

Ο πολύς πρόλογος μοιραία οδηγεί σε απογοητεύσεις ή την στιγμή που πρέπει όντως να ξεκουνηθείς και να δείξεις ότι έχει βάση.

Υδροχόος

Κάτι σε αποδοχή και ευγνωμοσύνη για την κατάσταση στην τσέπη και την ερωτική σου ζωή χρειάζεται έστω κι αν δεν σε κάνει να πετάς από τη χαρά σου.

Ιχθύες

Καμιά φορά είναι δύσκολο να γεφυρωθεί η απόσταση ανάμεσα σε αυτά που ξέρεις ότι χρειάζεται να κάνεις και την επιθυμία να τα κάνεις.

Πηγή: Athensvoice.gr

Send this to a friend