• Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου
  • 13:15

Αθήνα

7 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ερμής στον Αιγόκερω και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Στις 2 Δεκεμβρίου 2016 ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα βρίσκεται εκεί ως τις 4 Ιανουαρίου. Από τις 19 Δεκεμβρίου ως τις 4 Ιανουαρίου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα βρεθεί ξανά στο ίδιο ζώδιο από τις 12 Ιανουαρίου ως τις 7 Φεβρουαρίου. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω επικεντρωνόμαστε στις πρακτικές πλευρές της ζωής. Έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε απτά, πρόσωπα και καταστάσεις και μας απορροφούν σκέψεις που οδηγούν σε ένα σκοπό, ένα τελικό αποτέλεσμα. Δίνουμε βάρος σε ό,τι λέμε και μιλάμε με σιγουριά.

Θα πούμε τη γνώμη μας μετά από προσεκτική εξέταση ενός ζητήματος. Έχουμε υπομονή και επιμονή, αλλά κολλάμε με ένα θέμα και με την επινοητικότητά μας και το σαφές πνευματικό δυναμικό μας, ολοκληρώνουμε τους στόχους μας. Δεν είμαστε οπαδοί της αδράνειας και συζητάμε, είμαστε επικοινωνιακοί, αλλά με μια δόση εγκράτειας, ενώ οι συζητήσεις μας κατευθύνονται προς ένα σκοπό. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω είμαστε σοβαροί στοχαστές και όταν αναλάβουμε ένα έργο, ξεπερνάμε τα όριά μας. Θέλουμε να το ολοκληρώσουμε, καθώς το μυαλό μας έχει θέσει ένα στόχο.

Μπορεί να χαθούμε στην απαισιοδοξία και δεν πιστεύουμε εύκολα τους άλλους. Γοητευόμαστε από την ιστορία και τις πολιτιστικές παραδόσεις. Μπορεί να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο σκέψης μας, αλλά όχι κατ’ ανάγκη αντίθετοι με την καινοτομία. Έχουμε νέες ιδέες, στις οποίες μπορούμε να δώσουμε μορφή, χρησιμοποιώντας μια προσγειωμένη προοπτική που στηρίζεται στο μακρινό παρελθόν. Προσπαθούμε να προβάλουμε ιδέες που βασίζονται στους κοινωνικούς θεσμούς και στην έρευνα, οι οποίες μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σκέφτεστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας στην καριέρα σας, ο τρόπος που επικοινωνείτε είναι λογικός και συνετός, ενώ τα λόγια σας έχουν ισχυρή απήχηση στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μπορεί να ασχοληθείτε με μια νέα γνώση που αφορά την εργασία σας, επεκτείνετε τις δεξιότητές σας και έτσι αξιοποιείτε τις δυνατότητές σας. Βρίσκεστε σε πολλές επαγγελματικές συνεστιάσεις και συζητάτε με άτομα έμπειρα και ώριμα, που σας δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές σε ένα έργο σας. Οι δημόσιες σχέσεις σάς βοηθούν στην κοινωνική και επαγγελματική αναρρίχηση και λαμβάνετε κολακευτικά σχόλια για τη δουλειά σας. Προσέξτε τον κυριαρχικό και αυταρχικό επικοινωνίας σας, καθώς θα συγκρουστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε την αισιοδοξία ότι με τη σκληρή δουλειά σας θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, έχετε αυτοπεποίθηση όταν προβάλετε τις γνώσεις και τις ιδέες σας. Ο χαρούμενος και παράλληλα ορθολογιστικός τρόπος επικοινωνίας σας, σας βοηθά να τα πάτε καλά με τους ανθρώπους γύρω σας, κατανοείτε τις ανάγκες τους και συμβάλετε με πρακτικό τρόπο στην ικανοποίηση των επιθυμιών τους. Διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος κι αυτό συμβάλει θετικά στην πρόοδο της καριέρας σας. Μπορεί να εγγραφείτε σε ένα επαγγελματικό σεμινάριο προκειμένου να διευρύνετε τις γνώσεις σας στο αντικείμενο της εργασίας σας. Γενικά νιώθετε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας και τις επαγγελματικές επιδιώξεις σας και κάνετε μεγάλα όνειρα για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον κρυφό και σκοτεινό όγδοο οίκο σας, κάνετε βαθιές συζητήσεις με τα προσφιλή σας πρόσωπα, κατανοείτε πόσο σημαντικά είναι για σας κάποια άτομα στη ζωή σας. Με την οξύνοιά σας και τη διαίσθησή σας έχετε την ικανότητα να διαβάσετε το μυαλό και την καρδιά των άλλων, κατανοείτε τις ανάγκες τους και τις προσδοκίες τους από εσάς. Μπορεί να αλλάξετε ριζικά τρόπο σκέψης και αντίληψης προσώπων και καταστάσεων, καθώς βλέπετε ότι ο παλιός τρόπος σκέψης σας δε σας εξυπηρετεί. Τώρα δε θα είστε άμεσοι στην επικοινωνία σας με τους άλλους, κρύβετε κάποια πράγματα ως άμυνα για να μην αντιληφθούν οι άλλοι τα ευαίσθητα σημεία σας. Ψάχνετε τις απαντήσεις σε δυσνόητες καταστάσεις και γίνεστε καχύποπτοι και επιφυλακτικοί, καθώς δεν έχετε εμπιστοσύνη στους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βλέπετε ορθολογιστικά και πρακτικά την ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας και κάνετε προσπάθειες για να έχετε μια καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος σας κεντρίζει το ενδιαφέρον με το σοβαρό τρόπο επικοινωνίας του. Τώρα ενδιαφέρεστε να συνομιλήσετε με όλον τον κόσμο, ίσως ακόμα παρευρεθείτε σε πολλές κοινωνικές συγκεντρώσεις, όπου συναντάτε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Έχετε λογικά επιχειρήματα για να πείσετε τους άλλους και δεν μπορεί εύκολα κανείς να σας αλλάξει γνώμη. Τώρα δε θα παίρνετε εύκολα σημαντικές αποφάσεις, καθώς σκέφτεστε όλες τις παραμέτρους.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και τηρείτε το πρόγραμμα στην εργασία σας, προβάλετε τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας στη δουλειά σας ενώ οι ανώτεροί σας, αναγνωρίζουν την απόδοση και την παραγωγικότητά σας. Πιστεύετε στον εαυτό σας και είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να έχετε ανταμοιβές, ενώ παράλληλα νιώθετε να υπάρχουν γύρω σας άτομα, τα οποία σας στηρίζουν με τις συμβουλές τους και την εμπειρία τους. Είστε αφοσιωμένοι και επιμελείς στην εργασία σας και προσεκτικοί στις ενέργειές σας. Επιδιώκετε να βρεθείτε μακριά από την καθημερινότητά σας και να ανανεωθείτε διαμέσου της επικοινωνίας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, βελτιώνεται η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας, αναζητάτε τη διασκέδαση και το φλερτ, τώρα γίνεστε πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί με τους γύρω σας. Αν είχατε οποιαδήποτε ανησυχία για την πορεία της σχέσης σας, τώρα ικανοποιούνται οι ανάγκες σας, νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αν είστε μόνοι, έχετε μια ενεργή ερωτική ζωή, κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ζήσετε τον έρωτα και το πάθος, οι θαυμαστές σας, σας πλησιάζουν για τη σοβαρότητά σας και δέχεστε κολακευτικά λόγια και σχόλια. Ίσως προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας και λαμβάνετε επευφημίες, καθώς είστε ικανοί να επικοινωνείτε άνετα με το κοινό σας και να μεταβιβάσετε τις ιδέες σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αναζητάτε να συνομιλήσετε με τα μέλη της οικογένειάς σας, σκέφτεστε περισσότερο τους άλλους και λιγότερο τον εαυτό σας. Ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε τις συνθήκες της ζωής σας στο σπίτι ή ακόμα ίσως το ανακαινίσετε. Η συμπεριφορά σας είναι πιο σοβαρή και σταθερή, τώρα σκέφτεστε το παρελθόν και δεν επιδιώκετε την παρέα των άλλων, ίσως ακόμα είστε απρόσιτοι, πράγμα το οποίο καθιστά δύσκολο να σας πλησιάσουν οι άλλοι. Λόγω του έντονου συναισθηματισμού σας, έχετε την τάση να κρατάτε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας, ιδιαίτερα αν οι ιδέες σας δε συμφωνούν με τους γύρω σας. Ίσως ακόμα σκεφτείτε να κάνετε ένα ταξίδι, προκειμένου να επισκεφτείτε κάποια οικεία προς εσάς πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, έχετε ένα σοβαρό ύφος στην επικοινωνία σας με τους άλλους, το μυαλό σας είναι ευέλικτο και γρήγορο και έχετε νέες εποικοδομητικές ιδέες στο λεπτό. Μπορείτε να επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που λαμβάνετε, αναλύετε τα κίνητρα των λόγων των άλλων και σκέφτεστε αντικειμενικά. Μπορεί να λάβετε κάποιες ειδήσεις, αλλά θα πρέπει να προσέξετε την ορθότητά τους καθώς τα άτομα τα οποία τις μεταδίδουν, έχουν σκοπό το κουτσομπολιό. Απολαμβάνετε την επικοινωνία με τα πρόσωπα που αγαπάτε, βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους γείτονές σας. Υπάρχει γύρω σας έντονη κινητική δραστηριότητα, βρίσκετε νέα ενδιαφέροντα και ξεφεύγετε από την ανία και την πλήξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έχετε ανησυχία για την οικονομική σας κατάσταση, σκέφτεστε την ασφάλειά σας, έτσι η ανάγκη για σταθερότητα σας οδηγεί στην εξεύρεση τρόπων βελτίωσης της οικονομικής σας κατάστασης. Τώρα έχετε πρακτικές και συνετές ιδέες για να κερδίζετε περισσότερα χρήματα. Ίσως θέσετε νέους οικονομικούς στόχους στην καριέρα σας ή ασχοληθείτε με ένα νέο έργο, το οποίο σε βάθος χρόνου θα σας αποφέρει περισσότερα χρήματα. Οι ανώτεροί σας θαυμάζουν τις ιδέες σας και τα δημιουργικά ταλέντα σας και τραβάτε την προσοχή ανθρώπων, οι οποίοι σας δίνουν ευκαιρίες για να έχετε περισσότερα χρήματα. Αν έχετε επιχείρηση, οι έξυπνες ιδέες σας, σας βοηθούν να προσελκύσετε ένα καλό πελατολόγιο ή να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, οι πρακτικές και οργανωτικές ιδέες σας, σας δίνουν τη δυνατότητα να βρείτε την κατάλληλη διέξοδο στα προβλήματά σας. Εξετάζετε αναλυτικά τα πάντα, είστε σαφείς και ακριβείς στην επικοινωνία σας. Μπορεί να μάθετε κάποια σημαντικά πράγματα, τα οποία θα ωφελήσουν την πορεία της σταδιοδρομίας σας ή ίσως κάνετε ένα σύντομο ταξίδι. Οι δημιουργικές ιδέες σας, σας βοηθούν να αναπτυχθείτε στην καριέρα σας και πιστεύετε στον εαυτό σας, ξέρετε ότι θα πετύχετε. Οι ανώτεροί σας θαυμάζουν τα επιτεύγματά σας και την αφοσίωσή σας στο καθήκον. Στην καριέρα σας εκτελείτε τα καθήκοντά σας με επιμέλεια και προσοχή και έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας βοηθούν με την ωριμότητα, τις συμβουλές και τις εμπειρίες τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο θολό δωδέκατο οίκο σας, δημιουργείτε σύγχυση στους γύρω σας, μιλάτε με ασάφεια κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρεξηγείστε και να μη γίνεστε κατανοητοί από τους άλλους. Μπορεί τώρα να μη θέλετε να μιλήσετε για τις σκέψεις σας ή μιλάτε με υπονοούμενα. Έχετε ισχυρή διαίσθηση, η οποία κατευθύνει τις αποφάσεις σας, αλλά θα έχετε εναλλαγές της ψυχολογικής σας διάθεσης και εσωτερική ένταση, επειδή σκέφτεστε πολύ. Αναζητάτε τώρα την απομόνωση από τους φίλους σας και τους οικείους σας, ίσως ακόμα σκέφτεστε πως θα υλοποιήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας ή ίσως απομακρύνετε κάποιον από τη ζωή σας. Οι ενέργειές σας τώρα δεν υποκινούνται από το μυαλό σας, αλλά από την καρδιά σας. Κατανοείτε τον πόνο των άλλων γύρω σας, έτσι είστε πιο συμπονετικοί και φιλεύσπλαχνοι.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, επικοινωνείτε συχνότερα με τους φίλους σας ή μπορεί να γίνετε μέλος μιας ομάδας που εξυπηρετεί ένα κοινό σκοπό. Οι φίλοι σας ενισχύουν την πίστη στον εαυτό σας με τις συμβουλές τους ή κάνετε νέους φίλους, που είναι ώριμοι και σοβαροί και σας βοηθούν να ανακαλύψετε τα θετικά στοιχεία του εαυτού σας. Ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε έναν φίλο σας, αλλά προσέξτε μη σας εκμεταλλευτούν, καθώς τώρα βάζετε τις δικές σας ανάγκες στο περιθώριο. Προβάλετε τις ιδέες σας στο διαδίκτυο και ίσως παρουσιαστεί μια ευκαιρία για μια νέα συνεργασία ή μπορεί να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή ένα νέο εγχείρημα στο διαδίκτυο. Ίσως τώρα συγκεντρώσετε τους φίλους σας για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Πηγή: e-zwdia.gr

Δημοφιλή