• Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου
  • 12:29

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 11-17 Ιουνίου 2018

Τα ζώδια και οι εβδομαδιαίες προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για 11-17 Ιoυνίου 2018: Η εβδομάδα προβάλλει την ανάγκη κατευνασμού αντιθέσεων, αλλά κανείς δεν παραιτείται των εκφρασμένων δικαιωμάτων του.

Οικονομικές και άλλες αναταράξεις προβλέπεται να έρθουν συχνά, αλλά και επιτακτικά στο προσκήνιο, ενώ ο φόβος γίνεται ένας συνηθισμένος παράγοντας στην καθημερινότητα όλων μας!

Κριός
Τα ενδιαφέροντα της εβδομάδας πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους και αν καταφέρετε να διακρίνετε τις σκοπιμότητες των ανθρώπων γύρω σας, τις εξελίξεις των επαγγελματικών σας αλλά και τις ανάγκες της οικογένειας, τότε θα ξέρετε που πρέπει να εστιάσετε περισσότερο. Οι θετικές και αρνητικές όψεις των πλανητών είναι εξ ίσου μοιρασμένες, γεγονός που σας κρατά σε επιφυλακή και εγρήγορση.

Ταύρος
Οι κάθε είδους σχέσεις σας είναι σε καλύτερο σημείο από ότι στο πρόσφατο παρελθόν και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί και ενδιαφέροντες άνθρωποι γύρω σας, εσείς πρέπει να εστιάσετε σε εκείνον ή εκείνους στους οποίους έχετε αδυναμία. Έχετε πολλές πιθανότητες να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο αν ετοιμάζετε μικρές αποδράσεις, ή να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις οι υπόλοιποι.

Δίδυμοι
Είστε ευαίσθητοι όσον αφορά στις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να δώσετε υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείτε να τηρήσετε. Φροντίστε να ελέγχετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας και να μην παρασύρεστε σε μεγαλεπήβολα σχέδια λόγω κάποιας έμπνευσης της στιγμής. Αισθηματικά, αλλιώς το πράγμα σας προκύπτει!

Καρκίνος
Αξιοποιήστε τον χρόνο και εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας για να σταθεροποιήσετε σχέσεις, τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές. Ανταποκριθείτε σε ό,τι θεωρείτε εσείς σκόπιμο για τα συμφέροντά σας και δοκιμάστε τις διπλωματικές σας ικανότητες, ώστε να λυθεί κάποια παρεξήγηση στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Οικονομικά επιμείνετε λίγο περισσότερο στις απαιτήσεις σας!

Λέων
Τα οικονομικά σας και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο του ενδιαφέροντός σας. Φροντίστε όμως να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί και φροντίστε να επεξεργαστείτε καλύτερα κάποιο σχέδιο ανακούφισής σας. Δεν διατρέχετε άμεσο κίνδυνο, καλό θα ήταν όμως να μην χάνετε τον ύπνο σας, εξ αιτίας των σχετικών σας υποθέσεων.<

Παρθένος
Γόνιμη εβδομάδα για να ακουστείτε και να ζητήσετε υποστήριξη σε όλους τους τομείς άμεσου ενδιαφέροντός σας. Οι άλλοι είναι περισσότερο πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν στα σχέδιά σας, να αναζητήσουν την συντροφιά σας αλλά και να φροντίσουν να σας περιποιηθούν στα προσωπικά σας. Εκμεταλλευτείτε την Νέα Σελήνη στους Διδύμους για να προβληθείτε και να γοητεύσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός
Χρειάζεστε μια δόση αυτοπεποίθησης γι αυτό φροντίστε να προβάλετε σωστά τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, ιδιαίτερα αν είστε σε περίοδο ανακατατάξεων στην εργασία. Κινηθείτε προσεκτικά και αποφασιστικά και μην αφήνετε περιθώρια παρερμηνειών των προθέσεών σας. Οικονομικά μια μικρή ενίσχυση μπορεί να δώσει λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό.

Σκορπιός
Η εβδομάδα επισημαίνει την ανάγκη αλλά και κάποια ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Προσοχή όμως στις ευαισθησίες, στις κοινωνικές σας σχέσεις και στην υιοθέτηση ενός μεγάλου σκοπού. Βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο όσον αφορά την επαγγελματική σας ενασχόληση και αν δεν αλλάξετε επάγγελμα, τότε σίγουρα θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζετε τις σχετικές σας υποθέσεις.

Τοξότης
Αν και χρειάζεται να παραμείνετε σιωπηλοί και εργατικοί, τόσο στην πραγματική σας εργασία, όσο και στην επιδίωξη των οποιονδήποτε στόχων σας, είναι πολύ πιθανόν να υπερεκτιμήσετε κάποια ευκαιρία, ή δυνατότητά σας και να δοκιμάσετε κάποια παράκαμψη από την προγραμματισμένη σας πορεία. Σας αρέσουν αυτά αλλά δεν ενδείκνυται η απερισκεψία αυτήν τη φορά!

Αιγόκερως
Παρόλη την περίεργη διάθεσή σας αυτήν την εβδομάδα, έχετε την ψυχραιμία και τη φρόνηση να μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας, ούτε να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες που καταβάλετε για να βελτιώσετε το προσωπικό και επαγγελματικό σας καθιερωμένο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, επιβάλλει άλλους κανόνες στα αισθηματικά σας και πρέπει να τους μάθετε και να τους ακολουθήσετε κατά γράμμα!

Υδροχόος
Ενθουσιάζεστε από ειδήσεις και κάνετε σχέδια για το προσωπικό σας μέλλον, χωρίς να σας πτοούν αντιξοότητες και αντιδράσεις του περιβάλλοντός σας. Τα αίτια της θετικής σας στάσης απέναντι σε αλλαγές είναι η συναισθηματική σας καταπίεση από εκείνους που έχετε υποστηρίξει στο παρελθόν, αλλά και από την υπερβολική συμμόρφωσή σας στις απαιτήσεις τρίτων.

Ιχθύες
Το συναίσθημα αναζητεί διέξοδο κι εσείς είστε πρόθυμοι να το βοηθήσετε να εκτονωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Προσέξτε γιατί δεν είστε ιδιαίτερα θωρακισμένοι αυτήν την εβδομάδα απέναντι σε σκοπιμότητες και επιθυμίες τρίτων, οι οποίοι έχουν τη δύναμη να ταράξουν τα νερά της ψυχικής σας ηρεμίας. Άλλο τόσο όμως κι εσείς, γίνεστε αιτία αναστάτωσης στα ήρεμα νερά κάποιου άλλου.

Πηγή: oroskopos.gr

Send this to a friend