Αθήνα

26 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γρηγόρης Πετράκος για κορονοϊό: «Εγώ είμαι γραφικός και ψεκασμένος…»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η εβδομαδιαία πρόβλεψη των ζωδίων από 4 ως 10 Δεκέμβρη με ένα… τραγούδι!

Μπαίνουμε για τα καλά στο ρυθμό των Χριστουγέννων, με τον Ερμή...

Μπαίνουμε για τα καλά στο ρυθμό των Χριστουγέννων, με τον Ερμή να είναι σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Τοξότη,  φέρνοντας παρεξηγήσεις, καβγάδες, αλλά και … επανασυνδέσεις σχέσεων!

Σύμφωνα με τη Βενετία Αποστόλου, η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Κρόνο στις 6/12 θα δοκιμάσει για μία ακόμα φορά την σταθερότητα και την ποιότητα των σχέσεων των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαήμερου! Την ίδια ημέρα το εξάγωνο που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Άρη μας κινητοποιεί να πάρουμε τις αποφάσεις μας προκειμένου να ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα! Στο τέλος της εβδομάδας δεν θα λείψουν και τα ξαφνιάσματα στις επικοινωνίες αλλά και οι εκπλήξεις αφού ο Ερμής θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Ουρανό!

Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός των ημερών είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού που θα πυρπολήσει με πόθο και ερωτισμό την ζωή των Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων!

Δες όλες τις εξελίξεις της αισθηματικής σου ζωή για την εβδομάδα 4 ως 10 Δεκεμβρίου 2017, μέσα από το zwdiasimera.gr

Κριός

Μόνο το σεξ δεν φτάνει – Άννα Βίσση

Δεν έχουμε πια τίποτα κοινό ζούμε σαν δυο ξένοι εδώ και τόσον καιρό οι μόνες πια στιγμές που συναντιόμαστε είναι οι νύχτες που στα μάτια δεν κοιτιόμαστε. Μόνο το sex δε φτάνει, μόνο το sex δε φτάνει να ενώσει δυο καρδιές όταν υπάρχουν διαφορές μόνο το sex δε φτάνει, μόνο το sex δε φτάνει να ενώσει δυο καρδιές όταν υπάρχουν διαφορές πιο βαθειές, ωωωω, πιο βαθειές ωωωω.

Η βδομάδα είναι έντονη δραστήρια αλλά και με ιδιαίτερα ισχυρή την  σεξουαλικότητα σου! Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και τα πάθη διεγείρονται και δεν μπορείς να συγκρατηθείς. Καλή επικοινωνία , μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις φαίνεται ότι σου εξάπτουν έντονα το ενδιαφέρον.

Ταύρος

Η Επιμονή σου – Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Αν είναι κάτι που με κέρδισε σε ‘σενα κάτι που ήξερε πώς να με ξεπερνάει είναι αγάπη μου αυτή η επιμονή σου μια αγάπη που έμαθε να μην τα παρατάει Αν είναι κάτι που μού είπε να διαλέξω ούτε τα λόγια σου είναι, ούτε η ομορφιά Αυτή η υπέροχη, τρελή επιμονή σου πως είναι κρίμα εμείς να ζούμε χωριστά

Σου λύνονται απορίες του  παρελθόντος αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε ενώ ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού τονώνοντας τη δραστηριότητα σου και  τις αποφάσεις σου για τις σχέσεις σου. Χρήσιμο  είναι ωστόσο να αποφύγεις τα καβγαδάκια και την επίμονη συμπεριφορά.

Δίδυμος

Ο παλιός είναι αλλιώς – Θάνος Καλλίρης / Λάμπης Λιβιεράτος

Μπήκες στη ζωή μας σαν καταστροφή Νόμισες πως γκρέμισες μια σχέση δυνατή Βρήκα ευκαιρία από έναν τσακωμό Και νόμιζα το τέλος σας πως θα `ναι οριστικό Φίλε μη σε πιάνει ο ενθουσιασμός Και άκου τι σου λέω όσο είναι καιρός Όσο είναι καιρός Ο νέος, ο νέος, ο νέος είναι ωραίος Μα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς Μπήκες στη ζωή μας σαν άνεμος κακός Να κλέψεις το κορίτσι μου να γίνεις αρχηγός Της έταξα Παράδεισο και πάθος φλογερό Καινούριες εμπειρίες και νέο υλικό Αν δε σε πειράζει μ’ αδειάζεις τη γωνιά Αρχίζεις να φοβάσαι το βλέπω καθαρά Το βλέπω καθαρά

Το παρελθόν φαίνεται ότι επιστρέφει ξανά στο παρόν σου και  ζητάει απαντήσεις! Αυτή την εβδομάδα θα έχεις ειδήσεις και αποφάσεις ενώ ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα κινείται  στο ζώδιο του Τοξότη  και είναι  δεδομένο ότι στην ερωτική σου ζωή θα γίνουν λίγο τα πράγματα αχταρμάς λόγω του ότι θα πρέπει να πάρεις τις κατάλληλες επιλογές για την πορεία μίας σχέσης! Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς στο δίλημμα ανάμεσα σε έναν παλιό και έναν νέο έρωτα!

Καρκίνος

Ατέλειωτο ταξίδι ( Να κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα) – Τόλης Βοσκόπουλος

Θέλω να πέφτει χιόνι όταν ξανάρθεις κι εγώ να ‘χω πλαγιάσει από νωρίς, ν’ ανοίξεις και προτού το φως ν’ ανάψεις να τρέξεις στο κρεβάτι να με βρεις. Να κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα σαν να ‘ναι η τελευταία μας φορά, ατέλειωτο ταξίδι πηγαινέλα στου πόθου τα γαλάζια τα νερά.

Το σημαντικότερο γεγονός για σένα την εβδομάδα είναι το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού όπου επιτελούς αποκτάς ερωτική δράση και περιπέτεια στον αισθηματικό τομέα. Διασκεδάζεις και απολαμβάνεις περισσότερο τη στιγμή και γίνεσαι ίσως και λίγο υπερβολικός με επιμονή και πείσμα στα ζητήματα τα αισθηματικά.

Λέων

Κώστας Μαρτάκης – Άξιζε

Πάλι ήμουνα εγώ, όνειρο προσωρινό στης αγάπης σου τον ουρανό τώρα άλλη μια φορά πρέπει μες την ερημιά να παρηγορήσω την καρδιά. Κάτι νύχτες καταρρέω έρωτα μου δυνατέ όμως πάντα σε όλους λέω δεν μετάνιωσα ποτέ! Άξιζε να ζήσω τις δικές σου αγκαλιές ήταν καλοκαίρια και ας γίναν παγωνιές άξιζε να πέσω στην δική του την φωτιά ήσουν ένα λάθος που θα έκανα ξανά.

Ξεκινά μία εβδομάδα με ερωτικά παιχνίδια και αισθηματικές επικοινωνίες οι οποίες θα σε κάνουν να βρεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου! Πολλές απ’ αυτές θα έχουν να κάνουν  να με ένα άτομο του παρελθόντος όπου φαίνεται ότι επιστρέφει με τις διαθέσεις να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία!  Ωστόσο η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να μπορέσεις να κλείσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα σημαντική και να κοιτάξεις μπροστά.

Παρθένος

Γιάννης Πλούταρχος – Θα τα σπάσω όλα

Σαν χαμένος τριγυρνώ, σε θυμάμαι και πονώ, και στα όριά μου έχω φτάσει, ντρέπομαι καρδιά μου σαν παιδί να κλαίω, πνίγομαι μακριά σου δεν μπορώ σου λέω δεν αντέχω τόση ερημιά, θα τρελαθώ… Πάλι θα τα σπάσω όλα!!! Θα τα καταστρέψω όλα!!!

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής κινείται ανάδρομος πραγματοποιώντας θετικές όψεις οι οποίες ωστόσο θα σε βοηθήσουν να κλείσεις υποθέσεις του χθες! Παράλληλα με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού ίσως γίνεσαι αρκετά πιο πολεμοχαρής και εύθικτος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κόντρες  στην καθημερινότητά σου. 

Ζυγός

Στα είπα όλα – Σωκράτης Μάλαμας

Πολλές φορές σου μίλησα με χρώματα στο στόμα, στο είπα, όσα έμαθα, τα έμαθα με το σώμα. Μισός ψυχή, μισός κορμί κι η πείνα μου θηρίο, μισή ζωή σπατάλησα, να ζήσουν και τα δύο. Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις, δε θα σου φτάσουν μια στιγμή, για να με νιώσεις. Στα είπα όλα, φίλα με τώρα.

Αυτή την εβδομάδα θα θελήσεις να φανερώσεις σε όλους τις σκέψεις και τα λόγια που κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου!  Έτσι λοιπόν είσαι σε επαφές, συζητήσεις και εκφράζεις  τα παράπονα σου !με τον Άρη να περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού σπαταλάς πολύ εύκολα τόσο το χρήμα όσο και το συναίσθημα σου με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι τα αποθέματα σου λιγοστεύουν.

Σκορπιός

Σουξέ της εποχής – Άννα Βίσση

Αγάπες σαν σουξέ της εποχής που γρήγορα περνάνε του έρωτα τα λόγια σα ρεφρέν που όλοι τα ξεχνάνε όμως να το δεις Το μεγαλύτερο σουξέ της εποχής το γράψαμε, αγάπη μου, εμείς μα πες μου πως δε θα ‘ναι της στιγμής η αγάπη μας θα ζήσει

Ο Άρης αυτή την εβδομάδα περνάει στο ζώδιό σου και επιτέλους αποκτάς το τσαγανό, το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να γίνουν τα πράγματα που έχεις αφήσει μέχρι τώρα πίσω! Ο ερωτισμός είναι διάχυτος καθώς και επιμονή σου να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις έτσι λοιπόν μπορώ να σου πω ότι θα έχεις υπέροχες δυναμικές στιγμές οι οποίες θα αφήσουν την εποχή τους.

Τοξότης

Κρυφά – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Κρυφά σ’ ένα στενό Είδα αυτό που ευχόμουν να μην το δω Εσύ με άλλον μαζί Μοιάζει εικόνα αστεία και τραγική Αυτό που τόσο φοβάμαι Ο τρίτος δε θέλω να `μια Κι απόψε μόνος κοιμάμαι Δε θέλω ο τρίτος πια να `μια Σ’ αυτό το δρόμο που πάμε Δε θέλω ο τρίτος πια να `μαι

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο και πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Άρη και τον ουρανό αυτό δηλώνει ότι θα έχεις εξελίξεις πικάντικες με μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος και ίσως πάρεις πρωτοβουλίες και αλλάξεις τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα γύρω σου! Παράλληλα με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού οι κινήσεις σου είναι λιγάκι παρασκηνιακές κρυφές και μυστικές.

Αιγόκερως

Άννα Βίσση – Δεν θέλω να ξέρεις

Δεν θέλω να ξέρεις πως εδώ και δυο μήνες είμαι συνέχεια στο σπίτι μονάχη μου. Δεν θέλω να ξέρεις πόσο άσχημη νιώθω με μαύρους κύκλους κάτω απ’ τα μάτια μου. Δεν θέλω να ξέρεις πως μου είναι αδιάφορο αν ζω ή δεν ζω. Δεν θέλω να ξέρεις πόσο πολύ σ’ αγαπώ. Δεν θέλω να ξέρεις πως περνάω τις ώρες μου περιμένοντας να με πάρεις κάποιο τηλέφωνο. Δεν θέλω να ξέρεις πως φοράω τα ρούχα σου να σε αισθάνομαι συνέχεια κολλημένο επάνω μου. Δεν θέλω να ξέρεις πως δεν έχω όρεξη να φάω έχω μείνει μισή. Δεν θέλω να ξέρεις πως σε σκέφτομαι βράδυ-πρωί.

Δεν εκδηλώνει σε αυτή την εβδομάδα άνετα τα συναισθήματά σου και κρατάς κάποια πράγματα από κλειστά και μόνο για εσένα είτε γιατί δε θέλεις να παρεξηγηθείς είτε γιατί δεν είσαι απόλυτα σίγουρος με τις καταστάσεις γύρω σου! Ωστόσο το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τονώνει την επιθυμία σου να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις ένα μεγάλο όνειρο.

Υδροχόος

Τολμώ – Μαρινέλλα

Με συναρπάζεις σα να βλέπω περιπέτεια Είσαι υπερένταση που ξέρω τη συνέχεια Μου είπες πάντα έτσι θα’μαι μη μ’αγγίζεις θα καείς Κι όμως τολμώ να σ’αγαπώ ότι κι αν πεις Τολμώ στο ναρκοπέδιο που ζεις να περπατώ Τολμώ μέσα στο τούνελ που περνάς ν’ακολουθώ Τολμώ να’μαι αντίλαλος δικός σου σ’αγαπώ Τολμώ όσα δεν τόλμησε κανείς εγώ τολμώ, τολμώ

Τολμάς και κάνεις αλλαγές που πάντοτε ήθελες και πάντοτε περίμενες αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε! Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη είσαι  ιδιαίτερα κοινωνικός , ευχάριστος αλλά και έτοιμος να προχωρήσει στα προσωπικά σου σχέδια! Όσο για τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού τονώνει την επιθυμία σου να βάλεις στόχους στα αισθηματικά σου!

Ιχθύς

Μου ‘ταξες ταξίδι να με πας – Δήμητρα Γαλάνη

Να ‘ξερα των άστρων το σκοπό να στον λέω να σε νανουρίζω να ‘μουνα Θεός να σου το πω πάρ’ το γαλαξία στον χαρίζω πόσο σ’ αγαπώ, πόσο σ’ αγαπώ. Μου ‘ταξες ταξίδι να με πας όσο μακριά ο κόσμος φτάνει πού αλλού καρδιά μου να με πας πήγα στον παράδεισο και φτάνει πόσο μ’ αγαπάς, πόσο μ’ αγαπάς.

Παρόλο που υπάρχουν καθυστερήσεις για να μπορέσεις να πετύχεις τα προσωπικά σου σχέδια φαίνεται ότι ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σε κινητοποίησει και θα σε κάνει να μπορέσεις να κατακτήσεις αυτό που  σε γεμίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Ένα ταξιδάκι, μία επικοινωνία, μία ευχάριστη πρόσκληση, πρόταση θα αποτελέσουν τα θετικά στοιχεία αυτής της εβδομάδας. 

Πηγή: zwdiasimera.gr

Στα… γρήγορα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 9 Αυγούστου
Λέων: Τα 3 ζώδια με τα οποία το σεξ θα μείνει αξέχαστο
Στα… γρήγορα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 8 Αυγούστου
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 8 Αυγούστου
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 6 Αυγούστου – Πώς θα κυλήσει η μέρα
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα 5 Αυγούστου 2020